@Djoeka
De 5 sterren zeker waard. Heerlijke rustige camping. Zeer schoon en nieuw sanitair, alle doucheruimte's hebben ook een wastafel zodat je na het douchen meteen je tanden kunt poetsen of je kunt scheren. Heerlijk riviertje bij de camping voor kinderen en ook voor de hond. Super vriendelijke eigenaar. Prachtige omgeving met de auto of fiets. Na de drukte rond het meer van Annecy lekker terug naar de rust op deze mooie camping Een aanrader 🤗
Wij staan nu 31-05-2025 op camping Het Hazenpad. Mooie rustige camping vlak bij Meppel en Ruinerwold. Schoon sanitair en ruime plaatsen, recreatie plas Engelgaarde ligt op loopafstand van de camping. Ook is er een appart veld voor de trekkerstenten waar een kampvuurtje gestookt mag worden. 5 minuten fietsen en je bent in het centrum van Meppel met een mooie winkels en alle grote supermarkten.
zeer vriendelijk onthaal van eigenaresse. Schoon sanitair. Is met liefde ingericht.
Top camping. Hele mooie locatie. Kijken uit op de zee. Vriendelijke ontvangst' engels sprekend. Toiletten keurig schoon. Dichtbij het centrum.