@Dlreedijk
Pracht plek, veel ruimte, verzorgd sanitair en erg schoon, beheerders / eigenaren erg vriendelijk en behulpzaam. Dit alles middenin en geweldige fietsomgeving tussen Zutphen en Doetinchem. Ik kom zeker nog een keer terug
Wat een fijne camperplaats; een warme, vriendelijke ontvangst, superschoon sanitair, grote plaatsen, rustig. Een verrassend extraatje zijn de producten die ze verkopen in het zelfbedieningswinkeltje. Van verse melk ( zelf tappen) ijs en toetjes gemaakt van verse melk, tot lekkere eitjes. In de omgeving zijn prachtige fietsroutes. We bleven een nachtje langer en komen zeker terug!
idd prima camping maar 20 euro zoals in de app aangegeven is niet de realiteit. Camper en 2 personen voor 1 nacht incl stroom is 34,50. Eerlijk is eerlijk alles wat wij gebruikten was netjes en schoon
Sitecode: 71986
Wat een heerlijke plek. Fijn ontvangst, ruime plekken, schoon sanitair. Bovenal heerlijk eten en drinken tegen zeer schappelijke prijzen. We zijn een dag langer gebleven (zijn op doorreis naar zuiden). hier komen we even tot rust. Dank voor de ECHTE gastvrijheid