@Dnanidref
- 2014
Zo’n camping kom je niet vaak tegen: Uiterst vriendelijk Nederlands sprekende receptie. Prima sanitair, grote plaatsen met veel schaduw mogelijkheden. Eén gezellig gastvrij camping restaurantje. Embrun en het plan d’ Eau liggen nog net op loopafstand( wel een flinke tippel) . Ideaal voor camperaars. Veel wandel- en fietsroutes in de omgeving. Gezien het gebodene een alleszins redelijke prijs voor een overnachting.
Heel mooie camping met nieuw sanitair van hotel kwaliteit. Uitstekend restaurant. Vriendelijke receptie. Comfort plaatsen zijn ruim en slechts 3€ extra op het ASCI tarief.
Aanrader! Vriendelijke ontvangst. Campingbaas doet er alles aan om de camping mooi en sfeervol te houden. Top 25 m zwembad,verwarmd. Wifi zeer goed op het hele terrein ( probleemloos tv kijken). Jammer, dat de afzuiging van de keuken erg lawaaierig is. ( aan de tegenovergestelde zijde van de pijp hoor je vrijwel niets meer) Naar dorpje Videauban 10 min. op de fiets. Met de Asci stonden wij voor 23e per nacht.
Eenvoudige, maar nette camping met jonge vriendelijke eigenaren. Vrij nieuw en schoon sanitair. Uitstekende wifi op het terrein voor 1,50 euro per dag. Prima uitvalsbasis voor de D-day stranden. Voor golfliefhebbers: een prachtige baan ligt naast de camping.
Camping met slecht onderhouden terrein. Het sanitair is gedateerd en VIES. De herenafdeling was helemaal gesloten bij een redelijk volle camping. Wel mooie uitvalsbasis voor Juno en Goldbeach.
De camping heeft een klein gedeelte voor kampeerders, verder oude stacaravans. 7 juli 2021 stonden wij hier 1 nacht. Met onze camper moesten we met nog 2 campers op een klein gedeelte met grit staan. Zodanig dicht bij elkaar dat het niet meer was dan een “camperplaats”. Dit voor de hoogseizoenprijs van €32.25!!, terwijl het zwembad nog dicht was. De “bistro” zag er erg smoezelig uit. Campingbaas nors, bestelde brood oud en droog.
Op deze camping zit je bijna letterlijk opgesloten. om de camping lopend te verlaten moet je eerst een hek openen met een code. Het sanitair was vies en zeker in deze Covid-19 tijd zwaar onvoldoende. De Wifi werkte niet of nauwelijks en moet na een uur weer opnieuw ingelogd worden met een hele procedure.
Fijne rustig en prachtig camperplaats op loop afstand van het vestingstadje Rocroi. Water en 1 stroomlijnt tegen betaling.