@DoKiTijLiWi
- 2022
Camping ligt prima om de hoofdstad te bezoeken (5km rechte weg fietsen). Verder gehorige camping/ omgeving (oa trein). Niet alle plekken liggen even mooi. Sanitair vrij nieuw en netjes. Voor letterlijk tweederangs (rij achter anderen) vinden we bijna €90 voor een camper en gezin best veel…
Veel is al eerder gezegd. Simpel maar prima opgezette camping, in een T-vorm. Mensen zijn erg gastvrij (je krijgt bijna schaamte van wat ze je geven…) en dat voor maar €20 per nacht (camper, 2 volwassenen, 3 kinderen. elektra). Ze kunnen je zelf wegbrengen naar - en ophalen van Moster (of wat je wilt). Mostar retour is €20. Leuk ok gezien te hebben, ga vooral s morgens (minder druk en minder warm). En op 5min lopen div zwembaden.
Mooie camping, op heuvel, omringt door bomen en de zee. Uitzicht op kleine eilandjes waar je perfect kunt suppen. Om op camping te komen moet je door smalle straatjes en heuvelachtige weggetjes. Met onze alkoof camper van 7 meter ging het, maar groter niet aan te bevelen. Sanitair grappig gebouwd met douchegordijn. Dorpje zuljana, leuk klein met enkele winkels en restaurantjes. Verassend was de landschildpad die plots langs onze camper liep.
Hele leuke camping, met oostenrijkse eigenaar, vriendelijk en behulpzaam. Alle plekken hebben uitzicht op zee. Met onze camper van bijna 7 meter op plekje beneden gestaan, via stijle helling, spannend maar te doen. Je kunt lopen/fietsen naar restaurantjes langs een speciaal aangelegd pad. Sanitair idd gedateerd maar alles werkt en schoon! incl buitendouches en hondendouche. goedkoop in hoogzeizoen camper 2 vlw/3 kids 100 euro 2 nachten
Als je van zee en snorkelen en suppen houdt is dit een absolute aanrader! gelegen aan een hele mooie baai. Altijd plek ze doen niet aan reserveringen. Veel plekken direct aan zee. Wij betaalden in hoogseizoen 197 euro voor camper met 5 personen. Wat beter kan; schoonmaak sanitair en een extra waterkraan ergens (nu moet je steeds naar boven).
Gebruikt voor 1 overnachting, omdat we op doorreis waren. Leuk een het meer, voor kinderen speelfaciliteiten, en sanitair netjes. Onaardig mens bij de horeca (dus weggegaan) en wel aan de prijs: €68 voor camper met 2 volwassenen en 3 kids.
Hele leuke camping. Ruime groene plekken, met bijna allemaal zicht op zee. Gelegen aan een bos, en stenen strandje. Een supermarktje op 5min fietsen. Aardige eigenaren. We betaalden in de meivakantie zo’n €120 voor 2 nachten, met zn 5n, incl broodjes en keertje flamm kuchen. Vooral Duitsers en Denen als kampeerders, en willen graag meer Hollanders.
we verbleven 3 nachten in de meivakantie en hebben genoten. wel prijzig 240 euro voor 3 nachten met 2 volw en 3 kids, camper met stroom voor ieder wat wils natuur, strand, leuke plaatst op fiets en loopafstand met gezellige winkeltjes en retaurantjes. Voor de kindereren is deze camping top voor jong en oud. subtropisch zwembad waar je per dag 1 x 3 uur gebruik van mag maken. leuk trampoline park en indoor speelpark.
Super mooie camping in de duinen, met plekken hoog op het duin. Loop afstand van zee. Heel mooi en ruim sanitair. Keuken met vaatwassers, ovens, magnetrons en kookplaten vrij te gebruiken. Wel aan de prijs, 2 nachten in t Paasweekend €175.
hele leuke stop voor 1 nachtje als je op doorreis bent. zeker met kids die niet veel eisend zijn, tafeltennistafel, paarden, schommel, glijbaan. met een verstopte sleutel kun je naar toilet en daar ook afwassen. heel kneuterig en back to basic. wij waren positief verrast wij hebben genoten,
We hadden niet gereserveerd in het hoogseizoen. Fijn dat er nog een camperplaatst beschikbaar was, aan het begin van de camping (58 euro voor camper 2 vlw/3 kids) zaten dichtbij alle faciliteiten. leuk voetbalveld en klimparcours. zwembad was ok, wel plastic stoelen, harde ondergrond en strakke zwembroek verplicht. glijbanen waren leuk voor de kids. voor ons een prima stop voor 1 nacht op doorreis richting NL.
Prima camping. Jammer dat er een spoor langs loopt met regelmatig een trein. Erg vriendelijke ontvangst, incl drankje. Allemaal “kneuterig” opgezet. Lekkere broodjes. Sommige plaatsen mooi door direct aan het meer. Sommige echt minder, of je staat zelfs met ‘n vieren op een klein veldje. Plaatsje Iseo erg leuk en op loopafstand.
Hele leuke en nette camping. Geen kolos en toch alles aanwezig. Veel NL (in ieder geval in het hoogseizoen), incl NL animatie. Doen veel voor de kids. Broodservice is top, restaurant prima. En alles kan/ mag, oa dat je ook na 21.00 mag zwemmen (als je rustig doet). Plan was 1 nacht, werden er 3, zegt genoeg.
Grote camping met veel faciliteiten. Je hebt door de ligging/ opbouw alleen niet door hoe groot het is, door alle bomen en langs de stranden, wat erg fijn is. Sanitair is schoon en mooi. Wel duur met €117 per nacht. En je haalt het optimale uit je dag, want je wordt vroeg gewekt: om 05.30 komt de vuilnisman, 07.00 de bezemwagen, hogedruk, bladblazer, en 07.30 de kerk :-)
Mooie en schone camping, met terrassen vanaf het water de berg op. Uitgebreid sanitair en diverse voorzieningen. €150 voor 2 nachten in hoogseizoen, met camper en gezin.
Redelijke camping (voor ons). Speeltoestellen voor de kinderen leuk, zwembad oke, sanitair gedateerd. Verder erg vol en wij stonden naast het restaurant, met karaoke tot 23.00u… Stijl pad naar beneden, naar strand met stenen bij vloed en zand met eb.
Gezellige Franse camping, met stacaravans en vrije plekken door elkaar. Veel hoog groen en privacy. Prima zwembadje met lekkere ligbedden. Aardig personeel en dagelijks brood te bestellen voor de dag erna. Je zit naast een groots natuurgebied, vol met lamsoor en zeekraal (wat je ook mag plukken). De zee zelf is wel een eindje lopen.
In hoogseizoen om 14.30 aangekomen zonder reservering. En plek vrij aan het strand! Leuke camping met verschillende veldjes en hoogtes. Uitzicht is geweldig. Faciliteiten netjes en schoon.