@Dobberman
Lid van Campercontact sinds 2020
- 2014
- Fiat Ducato Knaus
- 2022
Daar het nog bloedheet was, mochten we van Eida ook onder de bomen op het gras staan. Wat wel een meevaller was met deze buitentemp. We kwamen hier om te geocachen. Van boer Jan heel veel dingen bijgeleerd over de koeien en de boerderij. Laatste dag nog een fles vers gekoelde koeienmelk gekocht. Van de weg hadden wij geen last. Lekkere douche met thermokraan. Konden zelfs afwassen in keukentje.
Voor €16,50 per nacht met camper en 2 pers incl stroom en goede WiFi, met NKC korting. Sanitair wel wat verouderd. Lekker douchen zonder munten met thermostaatkraan. Wastafels per 2 apart in ruimte man/vrouw. Mogelijkheid voor afwassen, alleen dan warm water tappen bij wastafel. Wij konden achterom plek zoeken en s avonds pas aanmelden. Eigenaren werken overdag.
Hier op 1 +2 okt. geweest. Met ACSI kaart was het €15,- ( 2 pers. Camper + 4 kWh stroom). Als je over die 4 kWh heen gaat moet je bij betalen. Je moest nog belasting betalen €0,50, maar dat werd weggestreept tegen het douchen. Douchen €0,50 voor 5 min. Nadeel afwaskeuken wel overdekt maar geen gesloten ruimte. Trekkersplaatsen tussen vaste campinggasten. Sanitair netjes en toiletpapier aanwezig.
Toen wij aankwamen receptie gesloten. Op het bord staat welke plekjes vrij zijn. Je kunt zelf n plek zoeken. Rond 16u dan even melden bij receptie. Wij betaalden 26,50 GBP met stroom, camper, 2 pers. Sanitair was netjes. Afwas mogelijkheid en wasmachine aanwezig. Vuil en schoonwater lozen/tappen. Chemisch toilet legen. Dorpje 15 min lopen met n goed restaurant.
Om 22u met de boot vanuit Belfast gekomen. Li n smal weggetje inslaan, dan bocht rechts. Voor monument n p-haven en voorbij monument een p- haven. Staat n grote vuilcontainer voor afval. Weg wel hoorbaar maar s nachts rustig.
Wij wilden hier op 10/5/18 camperen. Helaas stond nergens op website dat camping compleet gesloten is wegens verbouwing receptie. Konden nergens lezen wanneer camping weer open ging. Wij zijn uitgeweken naar Diekirch.
Hier op 5 en 6 juli 2017 gestaan. € 63,- omgerekend betaald voor 2 pers. met camper en stroom. Gezien de bomen durfden we niet te vertrouwen op ons daglichtpaneel voor stroom. De max van 5 plaatsen is niet meer recent. We stonden de 2de dag met 23 campers/caravans op het grasveld. Op 1 stroompaal waren voor 11 aansluitingen plek en er stonden meerdere palen op het terrein. Sanitair brandschoon.
Tegenover camping, in woonhuis is receptie. Wij waren hier op 3/7/17 en moesten met 2 pers. en camper €18,- betalen. Prijs bleef gelijk met ACSI- kaart. Was wel met electriciteit. Vrij rustig gelegen, maar ca. 100m van camping loopt een spoor waar n goederentrein ook 's avonds overheen rijd. Geluk hebben wij hem maar 2x gehoord. Sanitair was wel i.o. Gelegenheid om af te wassen en vuilwater lozen
Op 3/7/17 geweest. Ruim proper sanitair. Veel wc's en ruime douche's. Keuken met alle voorzieningen om zelf te koken. Vuilwater/toilet lozen onder putdeksel. (Haak vragen om deksel te openen). Schoonwater tappen mogelijk. Via terrein in 15 min lopen op het strand. Bordjes " kemping" volgen, niet de navi, anders stuurt hij je via bospaadjes.
Hier op zaterdagavond 1/7/17 gestaan. Mooie nette plek met openbaar toilet voor €0,30 en camerabewaking. Helaas was er schijnbaar een storing, want de deur bleef gesloten na inworp van het bedrag. Vanaf 20u. Was het een af en aan van jongeren met auto's met rumoerige uitlaten. Tot ca. 1u 's nacht was de parkeerplaats een ontmoetingsplek voor jongeren. Daarna werd het stil.
TomTom stuurde ons een zandpad in. Niet doen! Kloosterparking ligt op het einde van een verharde weg. In kerk bij een zuster een donatie gedaan. Toiletgebouw ging helaas rond 20u. op slot. Verder geen voorzieningen. Om 2u. s nachts luiden de kerkklokken omdat er dan een kerkdienst wordt gehouden. Die morgen begonnen ze om 6u. het gras te maaien in kloostertuin
Wij stonden hier op 16 juni 2016 voor 1 nacht. Geweldig ontvangst. Rondleiding gekregen. Je mag meehelpen met het melken van de geiten. Je kunt in de groentetuin allerlei sla (en nog veel meer) plukken en aardappels rooien. S morgens broodjes service. Modern sanitair. Stroomhaspels te leen. Op zondag wordt er een Sloveense maaltijd gekookt. Voor ca. €14 ( met kortingskaart) met stroom en tax.
Behulpzame beheerder. Hij toonde ons de plekken waar we satelliet ontvangst hadden. Sanitair wordt de hele dag bijgehouden, zodat het proper blijft. Direct aan het strand, tevens een restaurant aan het strand. We mochten zelfs gebruik maken van de strandbedden. Over een paar weken gaat prijs omhoog.
Leuke camping, vriendelijke beheerder. Mooi en verzorgd sanitair. Restaurant in de buurt.