@Dodorus
- 2010
- Renault Master Anders
- 2008
- Buscamper
Pracht plek voor de natuur liefhebber, stonden er alleen,wat een rust, flamingo s bij zonsondergang. 17-04-25 restaurant gesloten. Met Pasen waarschijnlijk wel open.
Deze stop lijkt op het bestraten marktplein, maar is aan de andere kant van de rivier. Heerlijk rustig overnacht.
De camperplaats is vernieuwd. Aan de andere kant van de weg zijn nieuwe plaatsen, ik denk 15 stuks. Voorzieningen zijn nog op de zelfde plaats.
Alles straalt wantrouwen uit. Om er op te komen moet je registreren inclusief je paspoortnummer. De CP hangt vol met camera s. Voor alles moet de streepjescode gescand. Dit heeft niets meer te maken met de vrijheid van het camperen. Door "hoge nood" hier beland. Na het scannen van code kan eenmaal de chemisch toilet klep open. Doe je iets fout, kans verkeken. Na veel telefoontjes, politie er bij. nummer beheerder 927208764. op afstand klep open
Prachtige CP voor wie van natuur houdt. Achteraan bij de vennen is het mooiste.
Toilet legen €3,- water tanken €2,- Betalen en sleutel van de put bij de kassa.
Prachtige plek voor wie van rust houdt. De botanische tuinen en de gezellige stad op loop afstand. Geen voorzieningen maar die hebben we zelf. Aanrijden door de Via Winkel en de Via Pienzenau is te doen, je kan ook achterom door de Via Teleferica. Maar vermijd de Via Jobmann.