@Doezelen2022
Klantvriendelijk zijn deze uitbaters zeker! Voor ons geen camping op snel terug te gaan. Alles is nogal gedateerd, rommelig en overal staan geparkeerde auto's. Camping is gunstig gelegen als je van fietsen en wandelen houd.
Sitecode: 91991
Een heel bijzonder plek die niet zou misstaan in het Groene boekje. Een groot landgoed waar je kunt struinen tussen bomen en beestjes. Heel vriendelijke eigenaar. Wel rekening houden met vrijwel geen sanitaire voorzieningen of stroom. Wandelen in de omgeving is niet echt aantrekkelijk, fietsen wel heel leuk naar diverse vestings steden.
de camping is nogal duur en eigenlijk niet geschikt voor trekkers veel staanplaatsen voor vaste gasten, waardoor je toch beetje buitenbeentje bent plek voor onze camper was ook minder aantrekkelijk ivm doorgang van andere gasten met fietsen, honden etc. ivm hitte (34 graden) wel heel fijn dat er een zwembad bij is. na 2 dagen prachtig fietsen in deze omgeving vertrekken we weer
Prijs komt overeen voor wat je krijgt. prima plek voor tussen stop maar in een kringetje best dicht op elkaar staan spreekt ons niet zo aan... Ook maar 3 plekken sanitair/douche, is bij vol terrein echt wel krap. Vriendelijke eigenaar.
Prima voor een tussenstop maar voor ons verder niet zo aantrekkelijk. Alles is aanwezig wat je nodig hebt. Eigenaar is vriendelijk en plekken zijn ruim. Omgeving saai en dichtbij snelweg.
Prijzige camping, ligt heel praktisch om met de veerdienst Stralsund te gaan bezoeken. Sanitair is netjes, de plaatsen vonden wij niet echt ruim.
mooie camping, ideaal om vanaf de camping te wandelen of fietsen. alle voorzieningen zijn top geregeld. heerlijke warme douches, alles schoon, lekkere warme broodjes en op loopafstand van het strand.
Sitecode: 82038
Prachtig gelegen camping, fijne warme douches en netjes geprijsd. We zijn op doorreis en een verademing om even op zo'n prachtig plaatsje, pal aan het meer te staan.
Hier twee nachten gestaan. Prijzige camping maar dan is ook wel aan alles gedacht. Dat hadden we niet verwacht omdat de camping is aangesloten bij Natuurkampeerterreinen. Vooral bij wat minder weer een aanrader! Heerlijke broodjes service en vanaf de camping meteen wandelen of fietsen.
Camping met voor en nadelen: prachtig gelegen, netjes en schoon, je kunt meteen de bossen in. Grote parkeerplaats en horeca heel dichtbij, geeft ook wel rumoer van vroege gasten. Open gras veldje waardoor we weinig privacy ervaarden. Plekken niet heel ruim en vrij dicht bij elkaar. Heel vriendelijke eigenaren.
inderdaad een familiecamping... mooi gelegen, fijne faciliteiten. Maar heeft toch een wat rommelige indruk op ons gemaakt. Voor ons was 2 nachten voldoende, ook omdat Barfleur wat tegenviel. Weinig levendigheid buiten het hoogseizoen.

Mooie ruime plek, gastvrije eigenaars, schoon sanitair! Rondleiding langs de paarden. Enthousiaste paardenliefhebbers. Een aanrader!
Qua ligging kan het niet beter. Op loopafstand van het strand/boulevard. ook vanaf de camping schitterende wandeling gemaakt om het meer. De camping is zijn glans wel verloren. veel verpauperde staanplaatsen en sanitair was eigenlijk niet te gebruiken, lekkages, vies en verstopt. Geen gebruik van gemaakt dus, gelukkig waren we met een camper.
Camping ligt prachtig aan de Moezel, daar hebben de vaste plaatsen het voordeel van. Campers niet. We vinden het een wat smoezelige camping, geen echt warm water, rommelige uitstraling en weinig sfeer. Wel 2 nachten gebleven omdat het dichtbij Cochem ligt.