@Doky
Alles is hiervoor al gezegd. Het is een rustige camping, veel groen, schoon sanitair, grote plekken en alleraardigste mensen bij de receptie. En dit alles pal bij het strand. Wij komen hier zeker terug.

Volstrekte rust op deze camperplaats. De voorzieningen (sanitair, zwembadje, broodjesservice) zijn meer dan prima en de eigenaresse (Dianne) meer dan behulpzaam en zo vriendelijk. Zijn een dag langer gebleven dat bedoeld en wilden eigenlijk niet weg.

Dit is zo’n plek waar je zuinig op moet zijn. Prachtige locatie, ruim opgezet, schoon en modern sanitair, superaardige en relaxte eigenaar en dit alles in een rustige omgeving.

We zouden één nacht blijven, het werden er drie en we zijn met tegenzin vertrokken. Prachtig uitzicht vanaf de klif, aardige mensen en schoon sanitair. de moeite waard om lopend naar het plaatsje (Candas) verderop te gaan.
Hooggelegen camping in een prachtige omgeving. Slingerende weg er naar toe (tot 17%!). Mooi zwembad, barretje, restaurant. Wel bijzonder: de douches bevinden zich op een rij in de breedte achter een klapdeur. Geen douchegordijn o.i.d. per douche. De eerste nacht betaalden we 28 euro (2 personen), de tweede nacht werd dit 54 euro.