@Domi17
Geen diensten maar wat een leuke stad! prachtige kust met kleine eersteklas restaurants. Interessante verkeersvrije straten en een grote, zeer mooie barokke kerk. Weliswaar veel CC’s op de parkeerplaats, maar ideaal om te genieten van de stad en het strand.
wat een uitzicht, wat een rust, wat een sereniteit! niet veel in het dorp maar wel lekker gewandeld met mijn hond. zeer goed gebied.

volledig geautomatiseerd natuurlijk maar wat een gedoe om het hek open te krijgen...die blijft open! zeer mooi, goed ontworpen gebied. we betalen alleen voor wat we uitgeven. Heel rustig. mooie locatie. Als de bomen groeien, is er schaduw.
Ik geef het slechts 4* omdat er geen service is. Maar wat een omgeving! wat een rust na de drukte van Sevilla!! en als je een hond hebt, is het een paradijs! het koninkrijk van de truffels na een wandeling aan de leiband in de stad.

niet eens met beoordelingen, maar we zijn 1 april en met een busje van 6,36 m. Dus geen moeilijke toegang en rustig, het zwembad is gesloten. Leuk, levendig stadje (het is zaterdag en het is mooi weer). Loop om omhoog te gaan naar het verwoeste kasteel met uitzicht op de stad. Natuurpark rond het kasteel. het gebied is misschien geen pracht en praal en het is noodzakelijk om de ruimen te bieden, maar we stellen het op prijs.
goed maar... geen water, geen elektriciteit! het mag niet buiten het seizoen werken! jammer !
dat was geweldig ... het is niet meer! een hondentrainingsterrein is opgezet in het midden van het prachtige veld dat grenst aan het gebied van Cc. Als je een hond hebt, is het ingewikkeld: je mag ze niet laten gaan, je mag niet te dichtbij komen om de honden in het verblijf niet te storen! kortom, we vertrokken! jammer om dit absurde idee te hebben gehad om dit land op deze prachtige plek te zetten, het verpest alles!
5 € voor een vulgaire parkeerplaats die niet eens is ingericht ... geen diensten. en als bonus 2 toeristenbelasting ... op naam van de camping !! campers parkeren heel lukraak, in augustus moet het ingewikkeld zijn. kalm zeker, maar dat is het.
Een wonder van gebied zoals wij dat willen! 5 standplaatsen en een grote omheinde weide met grote bomen. Op ongeveer 1 km mag u de vijver van Fage niet missen. Een vereniging heeft een juweeltje georganiseerd om te ontdekken. Als je wilt picknicken, is alles gepland, tot aan de bbq. Een schoon toilet als bonus!
Als de camper geparkeerd staat op de grote grind parkeerplaats, geen probleem! Dus natuurlijk als we parkeren op de kleine parkeerplaats waar auto's komen om de boten in het water te zetten, zijn mensen niet blij! Het is normaal! Zeer mooie hoek.
Enorm gebied waar de plek niet te missen is om te vestigen! Alle diensten worden aangeboden en de ontvangst is geweldig. Oke, douches en toiletten zijn in geprefabriceerde kamers. Niet gênant voor mij. Het is schoon, het is essentieel! Zeer goed startpunt voor het bezoek van Kopenhagen.
Alles om te behagen, site en thuis. Ongeveer 9 km fietsen naar Stockholm. Ongeveer 30 € met elektriciteit, een beetje duur, maar wat een oase van rust! Enige fout: geen station om het grijswater te legen. Dus emmer of wachten!
Uitstekend welkom. Idyllische omgeving! Paddle en kano beschikbaar. De droom! Ontbreken van grijs water, zwart water, anders was het 10/10! 15 € / 2personen en een camper.