@Domi_001
Kan ik 6 sterren geven ? Nog nooit zulke gastvrijheid ervaren! Je wordt verwelkomt met een gebakje en fles wijn. Niets is deze mensen te veel. Sanitair proper. Bar en resto echt top ! Heerljke gerechten aan zéér democratische prijzen met een geweldige service. juni 2024
Eigenaar is vriendelijk ; sanitair ondermaats. Bij de mannen werken 2 van de 3 douches niet. Bij de vrouwen zijn er slechts 2 douches. Vuil, wordt niet dagelijks gekuist. Niet echt geschikt voor grote campers , loosplaats kan je slechts bereiken door steile hellling, diepe groeven in de verharding getuigen ervan dat velen reeds mogelijk schade hebben opgelopen aan hun camper. Jammer, deze camping heeft nochtans potentieel.
Ook voor grote campers 9m enkele plaatsen. zeer vriendelijke ontvangst. Ideale uitvalsbasis voor bezoek aan Dubrovnik. Bus stopt voor de camping ; klein half uurtje
Absolute aanrader ! Vriendelijke ontvangst aan de receptie ; zeer proper sanitair , tot 3* per dag onderhouden; leuk restaurantje met heerlijke pizza en vriendelijke obers. Vlakbij zee en taxi-boat naar Trogir. Te voet naar Trogir 2 km. Prijs-kwaliteit meer dan top !
Op wandelafstand van Soccoa, minder dan 1 km, waar enkele leuke terrasjes zijn. Met de fiets (mét fietspad) naar Saint Jean de Luz is 10 minuutjes. Leuke camping, ruime plaatsen. Wij maken nooit gebruik van sanitair, maar zagen wel dat het verouderd maar schoon is.
Ideaal als je zelf-voozienend bent. Aan de slagboom kan je betalen met creditcard ; € 9,- /24 uur Geen voorzieningen. Mooi uitzicht over weiland en water. Achter camping.
Toplocatie ! Camperplaats was versierd voor halloween. Gezellig ! Vlakbij gezellig dorpje Rochehaut. Jammer genoeg was wegens corona alles gesloten, maar wij gaan zeker nog eens terug in ‘betere’ tijden 😉. Prachtige bewegwijzerde wandelingen in de omgeving ; o.a. de befaamde laddertjeswandeling. Zeer vriendelijke en behulpzame uitbater. Wij komen zeker nog eens terug !
super ! 01 september aangekomen ; net buiten seizoen ; veel plaatsen beschikbaar ; grote plaatsen, vlak aan Ardèche. Camping met allerlei accomodaties en slechts €22/nacht voor 2 personen - buiten seizoen

Geweldige ontvangst ; superlieve eigenaar (Belg) die onmiddellijk tips over de omgeving meegaf. Beperkt aantal plaatsen voor (grote) campers, maar wij hadden geluk. Zwembadje ter verfrissing, alhoewel de Ardèche nog meer verfrissing biedt😉 (bereikbaar via trap - geen strand). Verouderd sanitair, maar voor ons geen probleem omdat wij hier toch geen gebruik van maken. Kleinschalig maar gezellig.
Ideaal als tussenstopplaats om te overnachten.
Prima uitvalbasis om de stad te bezoeken. Grote plaatsen, ruimer (en rustiger) dan de camperplaats op de boulevard. Ongeveer 1 km. stappen naar het centrum.