@Dominique_mat
- 2013
mooie rustige plaats met mooie omgeving voor wandelen/lopen/fietsen. overdag veel locals maar savond rustig en voldoende plaats
ziet er een prachtige rustige plek uit, wij zijn doorgereden naar de volgende omdat er blauw alg aanwezig was in het water
wij hebben hier in juli 2021 gelogeerd lekker gegeten voor weinig geld aangename mensen, super vriendelijk jammer dat het zwembad tijdelijk buiten dienst was (water was groen)
zeer mooie camping , proper sanitair prachtige locatie aan de soca we waren voor 2 nachten 3volw 1kind en 1 hond €141 euro kwijt. niet goedkoop maar was het wel waard.
leuke plaats en lekkere ijsjes en Parmezaanse kaas
zalige plaats , wij stonden hier alleen voor 2 nachten. zwembad voor ons alleen, kids super content en ze kunnen er terug tegenaan lekker eten, vriendelijke gastheer! vooraf even Whatsappje sturen wordt geapprecieerd ook indien je enkel gaat eten.
deze was afgesloten als wij er passeerden
De wc geur was zo hinderend dat we zijn doorgereden naar een volgend plekje wel mooi op even te zwemmen
Mooie rustige toch drukke plaats. Savonds last van vrachtboten maar morgens zalige rust
Mooie plaats, wel nog van verschoten hoeveel passage er nog is snachts.
Mooie camping aan een zwem meer met spring toren voor de kids. Toiletten proper, douches niet. Was ideaal om te overnachten voor onze kajak toch geboekt bij de buur boathous.
Zalige rustplaats zonder enige voorziening, wij stonden alleen waardoor we een privé strand hadden :). Lekker gezwommen en genoten van de rust
Met de Corona maatregelen was deze gesloten , hebben gevraagd of we enkel water mochten bijvullen tegen betaling maar zeer onvriendelijke een Nee. Zet u op een camping zieden ze.
Volgens mij niet meer actief staat slagboom
Rustige plaats, toegekomen rond 22u en parking was reeds volzet, verder (+-250m) in straat links is er nog een grote parkingplaats waar het minstens even mooi,rustig en zalig is.
Zalig rustig