@Dommelenvanj
Opknapbeurt hard nodig! Sanitair was schoon. We zijn 3 nachten gebleven. Wandelen naar Burg Eltz via Moselsteig eventueel met de trein een paar dorpen verder. 22 euro voor 2 personen exclusief stroom en afval 0,65 p. p.
Geen officiële camperplaats.
Sitecode: 71943
Fijne camping vlakbij de vaste fietsroute gent-wevelgem. Vele restaurants in de omgeving. Schoon sanitair. Tegenwoordig volop camperplaatsen met uitzicht op de bergen in de omgeving. We blijven hier terugkomen
Prima locatie. We waren van plan 1 nacht te blijven maar het werden er 3. Goed restaurant! Gewandeld langs Canal du Nivernais in het zonnetje. Enthousiaste bediening in het restaurant, winkel en camping.
Goede voorzieningen en lekker gegeten. Een aanrader.
Prima CP voor op doorreis. Heel vriendelijke bediening en heerlijk menu gegeten. We hoefden de staanplaats daarom niet te betalen.
CP op zondag bezocht. Geen enkel restaurant in de omgeving geopend, alleen kebab. 1 Nacht en wegwezen.
Super mooie CP., lekker rustig. Staan + Stroom 6A gratis. Toilet zeer schoon. Mooie dagwandeling gedaan 'Tour du Pays'. Info bij de bakker.