@Don50
een goede cp,jammer dat er totaal geen verlichting is,het is erg donker,
leuke camperplaats prijs is vanaf 9 euro wij konden kiezen tussen 10 of 12 euro, ziet er wel goed uit .maar beetje misleidend 9 euro in de app .zet er dan bij, VANAF 9 € Personeel is vriendelijk wc en douche geen mening niet gebruikt
wij zijn hier nu voor de tweede keer wat een geweldig mooie plek. midden in de natuur. grote plekken. top voorzieningen water innemen en lozen. wc en douche oke denk ik . eigenaar komt om ongeveer 19.00 uur langs met een hulp voor de centjes. wij komen gegarandeerd weer terug
Helemaal top heerlijke schaduw plekken prima ontvangst schotel en telefoon. ook de eigenaar heel vriendelijk. zijn vrouw is Nederlands echte aanrader
prima dat. deze plaats betaald wordt. dan krijgen wij ook eens de kans om bij zee te staan. de Duitse camper bezitters gaan dan iets anders zoeken
op de site 20.50 kost echter 24.50 wat krijg je? gratis stroom .maar daar had ik geen behoefte aan je staat op grind krappe plaatsen uitzicht mooi als je boft ik niet dus waardeloos kortom duur plekje ontvangst prettig
langs de weg gestaan boven geen plaats geen voorzieningen maar prima voor een nachtje
Één mooie plek direkt aan zee, alle voorzieningen aanwezig, op het stand is een restaurant, met zeer goed eten, en een leuke prijs
Prachtige CP uitzicht op zee, dicht bij grote supermarkt en strand, alles goed onderhouden, zeer vriendelijke eigenaar, hier komen we terug
heerlijke plek op onze doorreis en de kleine vlaaien van de bakker zijn heerlijk,schone plaatst ,voldoen vuilbakken
Sitecode: 92088
geweldig leuke plek en heerlijk rustig .vriendelijke ontvangst ongedwongen sfeer ,gezellige gastvrouw lekkere streek biertjes te verkrijgen in het winkeltje
geweldige cp alles erop en eraan stroomkasten genoeg water weet ik niet zit nog vol zonnige ligging
mooie CP vriendelijke eigenaar in de toekomst komen er meer voorzieningen en plekken groet leo en Antonia
fijne plaats voor een stop vliegen geen last van denk dat het een incident is geweest rivier de Jucar ligt op 30 meter stonden hier met 4 campers dorp op 600meter met alles wat je nodig hebt gr leo en Antonia
fijne cp dicht bij zee ruime plaatsen
dicht bij strand ruime plaatsen sanitair goed veelvuldig schoonmaak eigenares erg aardig hier kom ik weer terug
mooie locatie dicht bij strand wel veel vliegen sanitair denk goed . er werd veel gebruik van gemaakt prijs oke
Dit is gewoon top!!! ga zo door .dankjewel voor de heerlijke 5 dagen
mooie CP alles wat je nodig hebt is er leuk stadje .sanitair prima in orde etc
erg saai waterslang op de grond cassete lozen aan de overkant ergens achter een gebouw verlichting minimaal Vriendelijke eigenaar .veel vliegen en muggen slechts 1 nacht gestaan inverband slecht weer terug naar huis
18 euro moet je betalen,en dan nóg eens 2 euro in het kastje van de slagboom op het terrein te komen, erg duur, douche en wc zijn erg smerig , stroom is er niet ,dus kort om veel geld voor zicht op het water
wat een superschoon en mooie CP wij hebben hier 1 nacht gestaan 30-8-2020 heerlijke douche zeer veel service zoals handgel etc De cp draaide puur op vertrouwen van netjes betalen 3 mogelijkheden Absoluut een aanrader
Mooie en zeer nette CP VRIENDELIJKE Ontvangst behulpzaam bij vragen en storing Douche en toiletten schoon en goed warm water wij waren hier van 12juli tot 17 juli tip neem 50cent munten mee voor electrameter CP is dicht bij centrum 500m en strand ook .uitzicht op de haven
mooie plaats ,rustig je kan er wandelen zee op 900 mtr maat Let wel op er zijn geen borden met camper plaats, dus je rijd er gauw voorbij ,de camper plaats ligt hoger als de weg.
fijne cp schoon en rustig als je het sportvliegtuig niet storend vind ieder vijftien minuten geweldig leuk als de parachutisten naar beneden komen wel veel langstaanders die ook plaatsen aanwijzen of bezet houden voor hun nationaliteit Strand op 2 minuten winkel op 15minuten fietsen barretjes op 10 minuten lopen ga hier nog een keertje terug groet Leo en Antonia stonden hier in oktober
goede CP niet druk prima voorzieningen stonden hier 20oktober groet Leo en Antonia
mooie CP tarief 13€ inclusief stroom dicht bij strand ruime plaatsen Franstalige eigenares spreken alleen Frans maar maakt gebruik van vertaal app .dan kom je er wel uit wij waren hier 23-10-2019 vriendelijke groeten Leo en Angela Leo en Antonia
leuk gestaan hier er was ook op het moment een circus stadje is leuk rustig geslapen lozen en water innemen gratis diverse restaurants en barretjes waren híer 20oktober er stonden ook nog méér campers groet Leo en Antonia
Super plaats met zeezicht dé straat over en Je bent aan zee met een mooi breed strand.ze doen hier skydiven en paragliden,supermarkt op 5 min fietsen
Prima plek, leuke stad, vlakke plaats.
camperplaats erg smal; de camper kan er net in, maar de deur kan niet open dus wij hebben de camper dwars gezet zodat we een tuintje hadden. de weg geeft veel lawaai.
fijne plek vriendelijke mensen