@DonVitoCamperVan
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Sitecode: 20180
Nette camping en in Oktober stonden wij voor €21,- incl (6 amp electra en water kraan en afwaslocatie op je staplek). Kinderzwembad is dan dicht maar andere zwembad is het gehele jaar geopend.
Een locatie beoordeeld · 7 dagen geleden
Sitecode: 194894
2-4 oktober gezeten. Bijzonder plekje in de bergen en vol in de bossen. Je zit op het terrein van een oud landhuis. inderdaad heerlijk terras met zicht op Cordoba. Er is een toilet en een douch (in de boerenschuur). Afwas voorziening is een simpele wasbak aan de muur vd binnenplaats. Op de F plekjes (1,2,3) is alleen stroom. Zeker op de andere “velden” dan F (naast t huis). Is wel een camperlocatie waar je zelf voorzienend moet kunnen zijn.
September 2026
Een locatie beoordeeld · 15 dagen geleden
Sitecode: 19429
Nette camping. Sanitair en zwembed zijn netjes en de camping ziet er verder ook verzorgd uit. Vriendelijke ontvangst en snel geregeld. Kon niet reserveren dus bij aankomst kijken of ze plek hebben.
2 foto's toegevoegd · 17 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Nederlandstalige eigenaars koppel. Zeer vriendelijk en behulpzaam. De kleinschaligheid maakt het heel persoonlijk en ontspannen. Klein zwembadje om even af te koelen. Pareltje qua lokatie, heel rustig, geen vervuiling van stadslicht.
Juli 2026
Camping om te gebruiken als je de stad wil bezoeken of op doorreis bent. 90-95% van de plekken zijn vaste gasten. Mensen uit de steden of arbeiders. Toilette en douch zijn simpel. Wij stonden met camper bus op het tent veldje, wat prima was. Ze lijken bezig te zijn om een ander veld en toilette ruimte geschikt te maken voor trekkers. Baas is vriendelijk en behulpzaam.
Leuk plekje aan de rand van de stad en dicht bij het strand. In soort van groeve sta je kriskros door elkaar. Camping voorzieningen zijn wel wat gedateerd voor de huidige norm. Eigenaar is wel bezig met verbouwen. Dames douches zijn al moderner. Afwas heeft 1 warme kraan, de oude Italiaans sta/hurk toilette en enkele zittoilette bij de mannen. Wel vrije Wifi op de gehele camping. De prijzen liggen hoger dan camperapp aangeeft. Is €40-€45,- 2p/pd
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Bijzondere camping op de top van een behoorlijke heuvel. krappe rit naar boven. Aantal vaste glamping tenten, veel leuke plekjes voor trekkers tentjes. Ook een aantal caravan en camper plekjes met uitzicht op het dal. middel grote en kleine camper kom je mee weg. groot spul moet hier niet naartoe gaan. zwembadje ligt op de top vd berg. Het terras er omheen is met oog voor sfeer ingericht en geeft magistraal uitzicht op de heuvels en het dal