@Donal-McDonalFace
Lid van Campercontact sinds 2018
Zag er heel leuk uit, maar veel te veel busjes daarbinnen. Over 15. De ingang zag er strak uit, maar veel grote busjes waren zo goed te doen. We reden ongeveer 5 km langs de rivier naar een picknickplaats op park4night zo druk.
Schokkend! Poep overal, zowel hond als mens. Dichtbij de weg. Zeer rustiek. ik heb er een hekel aan
Uitstekende site, 2 minuten van het mooie strand aan het meer. De camping ligt in bossen met grote ongemarkeerde plaatsen. Zeer populair bij de Britten en goede kinderclub. Het meer heeft alle watersporten die je kunt bedenken. We kayakten naar het nabijgelegen dorp. Het hele gebied is leuk. Groot nadeel - naar cassette legen of grijze afvalvoorzieningen. De receptie heeft ons verteld dat we zoiets hebben gedaan. Aire op 1 km afstand met gratis diensten.
Uitstekend - heeft alles bedekt. Alle diensten, zwemmen, wandelen en kajakken. WC-blok met afwasgebied. Vuurkorven.
Mooie draad, gave locatie. Ik bleef echter niet. Alle diensten werken goed.
WOW- wat een plek. Niveau parkeren, toiletten, koude douche, barbecue en een zeer koele zwemplek. We wonen 20 minuten vanaf hier maar hebben het pas net ontdekt. Het serviceterrein bestaat uit 10 dubbele rijstroken met een dubbele rij, snelstromend water. Het zwemgedeelte is enorm en de oksel diep met mooie koele gebieden achter de touwen. Leuke bar ter plaatse.
Goed voor een stop op ver verleden. Niets bijzonders aan. Alle diensten en voelde me veilig.
Geen overnachtingen. Goed servicepunt en gratis elektriciteit. Borden geven aan dat je er niet meer mag overnachten.
Geweldige kleine plek, omgeven door water. 6 campers terwijl wij er waren. Services zijn defect, maar je kan nog steeds lozen. Leuk dorp om rond te lopen.
Sitecode: 20141
Als je met kinderen reist, moet je hier stoppen. Volledig entertainmentschema en zeer inclusief. Het is maar de vraag of je voor € 15 toegang hebt tot dezelfde diensten als de mensen die € 40 per nacht betalen op de hoofdsite. Geweldige faciliteiten, zwembad en overdekte speeltuin. De belangrijkste attractie is de twee keer durende rit op de tractor. Als je een ellendige oude ik bent die ik zou vermijden omdat het volledig op kinderen gericht is.
Sitecode: 19310
Uitstekende plek, gratis bus naar de stad. Genoeg te doen en te zien. De dame van de tourist office kwam naar de camper met info. Alle diensten gratis en goed. Supermarkt aan de overkant.
Het is nog steeds gesloten wegens renovatie. Lijkt echter een leuke plek!
Grote Aire, vond het toevallig. 2 mooie baaien, alle diensten maar moeten betalen voor water. 15 min. Van de veerboot. Stille Nacht .
Water werkte niet. Gebied zag er goed uit, maar had wat nodig. Geweldige wiet van de kerel ik de parkeerplaats tegenover.
Geweldige stop, gek druk. Services zouden langer dan 7 meter krap zijn. Leuke stad.
Parkeerterrein is geweldig, de pubs een beetje een duik. Goedkoop eten, erg lekker maar sommige gerechten waren rang. Waarschijnlijk zal niet teruggaan.
Geweldige diensten. Vreemd genoeg moet je de ID verlaten om sleutels voor black dump te krijgen. Je kunt hier een nachtje logeren. Goede wifi en lekker water. Goedkope diesel ook.
Weer terug, kan echt niets aanmerken op deze plek. Fantastische wandelingen vanaf de cp. Je krijgt een kaart van de toerististen info. Zwemmen in de rivier als het 26 graden is - de rivier is koud!
Ok, als zeer dicht bij de stad. Zeer luidruchtig hoewel van andere busjes en verkeer. De kinderen parkeren er vlak naast is geweldig. Geweldige plek om de stad en korte verblijven te verkennen. Uitstekende stad. Services bij Intermarche.
Barstende plek. De onderstaande man is correct, er zijn jongens die topklasse toppen verkopen voor € 6 per gram. Leuk dorp, vooral als stoned! Kebabs op de weg waren ook geweldig!
Schitterende plek, zandstrand aan het meer. Je parkeert pal naast het water. We komen terug!
Zoals hieronder, ok voor een tussenstop. Er is niet veel te doen. Maar geweldige uitzichten!
Leuke tussenstop op weg naar het noorden van Zweden. Beroemde treinlijn loopt langs kant.
Prima voor een nacht of 2. Niets bijzonders in de stad. Veilig.
Zo blij dat we deze plek hebben gevonden. Ruimte voor 15 bestelwagens nu met nieuwe grindverlenging. Services zijn precies goed en helemaal gratis. Mooi uitzicht. BBQ / gootsteen en loos op het terrein. Wee Village heeft winkel en een paar cafés leuk om rond te lopen. Er zijn openbare zwembaden die er geweldig uitzien, maar verschrikkelijk weer toen we hier waren. We zullen het weer gebruiken bij mooier weer.
Leuke stop, goed uitzicht. We vonden het fantastisch.
Prachtige plek, we hadden fantastisch weer dus dat maakt het verschil. Het was erg druk met tenten, campers en caravans. Aan te raden.
Openbare parkeerplaats net achter de supermarkt. Veilig, maar niet veel op aan te merken.
Veilige plek bij een natuurgebied. De nabijgelegen stad is ook leuk. Fantastische wandelingen in het natuurgebied en zwemmen in het meer.
Goede tussenstop, niets bijzonders. Veilige en mooie wandeling naar de stad.
Vol. Zeer krappe plaatsen.
Lieve mensen en plaats. Zo gastvrij. Gratis verblijf en betalen voor dingen zoals lozen, internet. Even bellen als je langs wilt komen.
Geweldige plek met een prachtig uitzicht. Zwart afval kan in het mangat bij het verlaten café worden gestopt, hoewel er bij de Intermarche voldoende vrije mogelijkheid is. Geweldige wandelingen en het fort is de € 3 waard. Veel surfers en hippies. Groot vuurwerk op oudejaarsavond.
Geweldige site met goede faciliteiten. Goede gratis wifi. Enige nadeel is vol met oudjes. Mooi en dicht bij de stad en het zwembad. De stad heeft een gratis ijsbaan tot 10 januari.
slecht als het nat is. Geweldig als het droog is. Locatie geweldig. Vol met de gebruikelijke oudere bende. Te duur maar opnieuw maakt de locatie dit goed
Geweldige tussenstop met een prachtig uitzicht. Geen faciliteiten. Zorg ervoor dat u recht naar de dam rijdt om naar de tussenstop te rijden, want de coördinaten brachten ons naar een kleine parkeerplaats.
Vreselijke, vreselijke diensten. Poep overal, geen water om weg te spoelen. Maar als laatste redmiddel vóór Sevilla deed het ons groots.
Prima, alle faciliteiten oké. Aan een drukke weg dus een beetje lawaai maar stoorde ons niet. Dicht bij alle voorzieningen, als je in de buurt bent, ga dan naar El Torcal, een zeer coole bergwandeling. We verbleven ook in het bezoekerscentrum op el torcal.
Geweldige plek, geen diensten maar water is beschikbaar bij het kinderspeelpark. We brachten 2 nachten door. Beetje druk met auto's van en naar de bar 's nachts, maar prima voor ons. Het fietsen / wandelen is geweldig op een oude verlaten spoorlijn met tunnels en viaducten. We hebben veel Griffin Vultures gezien. Winkels in de stad op ongeveer 8 minuten lopen. Parkeerplaats erg druk in het weekend. We zullen terugkomen!
Sitecode: 19644
Zoals andere beoordelingen. Geweldige plek! Alle diensten en € 1 per drankje. Geweldig om te wandelen en honden.
Geweldige site maar in het midden van nergens. Kom vol en leeg aan! Leuke wandelingen. Veel campers veel oldies. Gratis warme douche en wasfaciliteiten.
Ik hou van deze plek, geen faciliteiten maar direct aan de rivier. Geen toegangsproblemen voor ons op 7mtrs. We zullen terugkomen!
Leuke camping met mooie wandelingen in de heuvels. We zijn echter niet zo ver gekomen als het strand, maar van wat we hebben gezien ziet het er goed uit. Verwarmd zwembad en een man die gekookte kippen verkoopt.
Leuke site, gratis wifi dichtbij het strand. We hadden een leuke ontspannen paar dagen hier. € 17 op acsi.
4 dagen doorgebracht met prachtig weer. Zwemmen in het meer en de rivier. Kajaks te huur. Uitstekende plek, maar ik weet zeker dat het weer heeft bijgedragen. Leuke wee bar op het terrein en geweldige wandelingen. Geen faciliteiten of winkels in de buurt dus kwamen aangestapt en gevuld. Locals we allemaal lui rivering het op lilos die erg cool uitzag.
Geweldig tussenstop met alle faciliteiten. Restaurant en bar op de weg. Mooie douches.
Leuke site met services. Supermarkt in de buurt. Het navigaatiesysteem bracht ons op een kleine weg waar we moesten keren en terugrijden. Volg de borden, niet de satellietnavigatie :-)
Goede halte voor zwembad en strand. Niet vol bars en dronkelui, wat leuk is. Veel ouderen overwinteren er. Zou alleen terug komen voor het strand. € 19 met acsi
Geweldige plek om te verblijven, mooi uitzicht over de rivier en het oude gebouw. Sterk aanbevolen. Jammer van de poging van de man hieronder om in te breken. We voelden ons heel veilig.
Complimenten aan Rebanacq, prachtige camperplaats en dorp. Goed aangelegd en mooie omgeving.
Sitecode: 41961
Zeer goede plek. Wifi, wasmachine en servicepunt. Wifi was goed. Was slechts € 9,50 voor ons. We hadden de plek voor onszelf. Mooie wandelingen en plaats om te zitten bij Dordogne. Zou opnieuw gebruiken.
Veilig, goedkoop en handig. Niets van belang daar.
Love Fuseta, mooi klein stadje en strand. Camping is goed met alle faciliteiten. Gewoon vol oude britten. Je weet het type, grijs, miserabel strak als eenden bodems!
Uitstekende halte in een geweldige wee stad. Prachtig uitzicht op waterval.
Uitstekende plek om te verblijven, vooral op een ruwe dag. Geweldig uitzicht op de baai. Niveau parkeren, meestal verlaten behalve wandelaars. Ga niet in het water gevaarlijke stromingen. Geen diensten. Geweldige bar in Mullaghduff Bonners Bar.
Volle oude, oudere britten. Helemaal niet leuk. Vuile bar-stewards.
Briljante plek om de stad te verkennen. Veel ruimte en gratis elektriciteit. Je hebt een koppeling nodig om water in te nemen. Mooie restaurants in de buurt.
Leuke plek om Amsterdam te bezoeken, maar het bos is briljant. Veel jongens in benders kunnen dus luidruchtig zijn. Leuke restaurants rondom. Zou aanraden.
Goed, gewoon niets om over te klagen. Gratis elektriciteit, alle aansluitingen ingenomen door langkampeerders. Verlaten gebied, maar rustige, veilige nacht doorgebracht. Services zijn goed.
De oprijlaan is erg smal. Ik heb het niet geprobeerd in een 7 mtr. Ik ben meestal dapper maar dit was te veel! Locatie ziet er geweldig uit
Leuke rustige plaats. Veel ruimte. 1 uur van Calais.
Een verborgen juweeltje! Prachtige stad met bakker, creperie & bar. Dorp aan de rivier met veel bezienswaardigheden. Parkeren bij de supermarkt ongeveer 300m van het centrum. Gratis diensten. 100% aanbevolen als je in de omgeving bent.
Uitstekende plek, zeer afgelegen. Geen faciliteiten maar prachtig uitzicht en klein dorpje. Het is meer wild kamperen.
Nergens beter dan deze plek. Leuke boerderijwinkel, veel ruimte en slapen in een grote boomgaard. Zal terugkeren!
Laat je niet afschrikken! De weg naar de Quinta is prima, volg de borden en negeer GPS-navigatie! We hebben een 7 meter lange, 3,5 ton camper- helemaal prima! De gastheren zijn geweldig, gratis gebruik van het zwembad en water indien nodig. Het terrein is vlak en heeft een prachtig uitzicht! We hadden een wijnmaken tour & proeverij-geen verplichting, maar we kochten een paar flessen! Ons werden lokale bezienswaardigheden aanbevolen en in staat om langer te blijven dan 1 nacht!