@Donald-Bruce
- 2014
Mooie rustige plek met enkele plekken voor campers. De faciliteiten zijn mooi en schoon met veel warm water. We betaalden € 23,30 voor twee volwassenen en een camper.
Prima camping en heel fijn onthaal. Redelijke prijs bij ACSI maar je hebt wel een jeton nodig om je watertank te vullen, maar voor 1 euro.
Geweldige camping, heerlijk zwembad, mooie plaatsen mix van zon en schaduw. Zeer leuke zelfgemaakte pizza's elke nacht beschikbaar. We waren van plan om een dag of twee te blijven en bleven vijf dagen. Mooi stukje lopen naar Brantome wat prachtig is.
Goede gemeentecamping, zeer vriendelijke en ontspannen omgeving. Goede staanplaatsen, misschien hebt u een lange kabel nodig om op sommige te aansluiten. Mooi stukje lopen naar Dinan en de haven die prachtig is.
Goede camping voor rustig en vredig kamperen. Leuk welkom. Sanitares zijn een beetje standaard, maar oké. Mooi klein strand direct naast de camping, op loopafstand van Barfleur. Broodservice en soms 's avonds eten beschikbaar. Goed gelegen voor Cherbourg-Octeville veerboten ongeveer een half uur rijden.
Goede plek om La Rochelle te bezoeken. Beter dan je gemiddelde parkeerplaats, maar geen toiletten of douches. Fatsoenlijk naar de stad lopen, gemakkelijker als je een fiets hebt. De plaatsen zijn meer een camping dan een parkeerplaats.
Leuke kleine camping met ongeveer twintig plaatsen voor busjes of tenten en de rest zijn verhuurbare semi-permanente tentcabines. Vriendelijke ontvangst en goede schone faciliteiten. Mooie wandeling over het platteland naar het mooie dorp met een kleine supermarkt, een bakker en verschillende bar / bistro / restaurants.
Goed voor een bezoek aan Cotignac, het is een goede wandeling naar de stad, maar het is bergopwaarts op de terugweg. De plaatsen zijn gevarieerd, we hebben er de tijd voor genomen om de beste voor ons te kiezen. Faciliteiten waren prima. Goede wandelingen in de omgeving en handig voor een rit naar de Laq de St Croix en de Gorge de Verdun.
Leuke camping, goede locatie voor een wandeling naar het strand, rustig, een beetje buiten de gebaande paden, we hadden een mooi zonnig grasveld. Goede faciliteiten.
Goede locatie voor een bezoek aan Exeter, alle faciliteiten zoals je zou verwachten van een Caravan en Camper Club-site. Goed weg van de weg zo mooi en rustig 's nachts.
Goede stop om te wachten voor de veerboot, vrij lange wandeling naar de stad, leuke stad al wanneer je er bent.
Geweldige kleine overnachtingsplaats, zeer redelijk voor 6 euro inclusief elektrische aansluiting. Leuk dorp om te verkennen.
Ik hou van deze plek, beste camping in Spanje, geweldige busverbinding naar Granada, zeer vriendelijk personeel, handige kleine winkel. Locatie is geweldig.
Uitstekende camping, faciliteiten zijn de beste die we ooit hebben gezien. Korte busrit naar Venetië, tickets verkrijgbaar op de camping. Goed restaurant op de camping, gewoon perfect na een zware dag sightseeing in Venetië. We zullen zeker terugkomen.