@Donald66
- Bavaria Arctic T74
- 2014
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Links van de stockhutte lift kun je staan op de parkeerplaats voor de appartementen. Nadeel is dat je alleen met een app of contant geld kan betalen. De plekken zijn zeker niet recht en best wel smal. Voor ons geen 2de keer.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Het is een beetje een verouderde camping met heel veel vaste plekken. Eigenlijk zijn alleen de duurste plekken aan het strand nog vrij. Hier kun je best wel okay verblijven. Direct aan het strand is een prima plek en mag je met de hond op het strand. Water en electra op de plek. Dus alles bij elkaar is het goed te doen.
Sitecode: 195925
De drie sterren krijgen ze puur op wat we hebben gezien en hoe alles is aangelegd. Op het moment dat wij er wilde staan was er op het hele terrein niemand te bekennen. Er stond een rood kunststof blok voor de ingang. Mensen gezocht en geroepen, maar geen reactie. Er stonden wel auto's bij het huis en deur was open, maar geen reactie. Dus zijn we maar verder gegaan.
Sitecode: 20375
Wij hebben hier 2 nachten gestaan om Lecce te bezoeken. Is echt een prima plek met genoeg schaduw en heel vriendelijk personeel. We hebben 2x gebruik gemaakt van het restaurant, dit was heel goed eten voor een eerlijke prijs. Ook het zwembad is een extraatje, alleen die verplichte badmuts. Tja... maar verder een top plek. Wij hebben genoten.
Juni 2026
Keurige plek om te overnachten. Alles is net nieuw. Water lozen, water innemen, toilet legen en reinigen en electra bij de prijs inbegrepen. Werkt op kenteken herkenning en betalen bij vertrek.
Mei 2026
In 1 woord, geweldig. Het concept is heel goed gevonden. Van een oude fabriek een sfeervolle camperplaats maken. Met ruimte buiten voor campers en binnen staan caravans die ze verhuren. Verder is het sanitair keurig en zeer schoon. Het is een perfecte plek om Triberg te bezoeken. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam
Een foto toegevoegd aan een locatie · 5 maanden geleden

In 1 woord geweldig. Zeer vriendelijke eigenaar, krijgt hele prettige uitleg en informatie van omgeving. Sanitair is keurig en schoon. Diverse voorzieningen zijn beschikbaar, zoals bbq, wasmachine en een aparte douche voor de hond. Kortom hele mooie plek om te overnachten.
Helaas wordt het hier steeds duurder en blijven de voorzieningen hetzelfde, niets. Er zijn totaal geen voorzieningen, alleen een heel groot grasveld met rubber tegels eronder. Enkele jaren geleden betaalde we hier €18,= per nacht. Vandaag, 29 juni 2025, betaalde we reeds €27,= voor 1 nacht. Voor 1 camper met 2 personen en een klein hondje. Vind deze prijs totaal niet in verhouding met wat er geboden wordt Voor ons de laatste keer.
Prima plek om een paar nachten te staan. Zeer behulpzame beheerders. Goede voorzieningen, alleen 2 douches voor 70 plekken is wat krap. Gelukkig had het bij ons wat geregend, waardoor de ondergrond niet heel erg ging stuiven. Klein nadeel is de weg heel kort langs de CP die al druk bereden wordt vanaf 6:30. Voor ons een prima plek om Roses te bezoeken. CP ligt vlakbij de boulevard en deze is leuk om te bezoeken.