@Donaldb55
- 1980
Sitecode: 102019
Het restaurant is prima maar de cp is matig laawaaig en behalve een droogtoilet geen voorzieningen. Ondanks dat we er hebben gegeten werd de cp wel in rekening gebracht. Het viel ons een beetje tegen en we zijn weer doorgereden .
Aardig plekje maar veel te duur. De gemelde prijs klopt niet. Wij betaalde 175 kroon voor een camper met twee personen zonder electra
Mooie ruime plekken. In het weekend enorm druk en lawaaiig maar op zondagavond werd het al heel rustig. Enig minpuntje is het voordurende geluid van de viskoelinstallatie en de airco van het hotel. Verder een heel mooi plekje. Ook de voorzieningen zijn uiterst minimaal. Aangeven prijs klopt inderdaad niet. Wij betaalde 24 euro per nacht.
Kleine en rustige tussenstop aan een lief meertje. Niet geschikt voor langer verblijf wegens het ontbreken van voorzieningen. vuilnisbak ontbreekt en ook geen sani station voor zwart en grijs water. Ook geen kraan aanwezig. De eigenaar doet enorm zijn best en kan je op verzoek een jerrycan water komen brengen. Het was erg druk, ook met caravans en zelfs tenten. Je kan je afvragen waar die dan hun sanitaire behoeften laten?
redelijke cp maar niet heel bijzonder. Wel een hoge prijs (€18)
Aardige camping, vriendelijke ontvangst maar de service schiet ernstig tekort. De aanwezige wasdroger is duur maar werkt niet goed. Als je vervolgens je beklag bij de receptie doet wordt je met een smoes doorverwezen naar de exploitant van de was en droogmachines die onbereikbaar is. Je betaalde geld voor de kapotte droger ben je kwijt.
Als het druk is en je hebt de pech dat je een kleine plaats wordt toegewezen dan is de camping zijn prijs absoluut niet waard. Voor de rest ziet de camping er goed uit
Kleine plekken. Druk en lawaaig. Strand niet bereikbaar , brug weggeslagen.
Heel rustige camping, eenvoudige voorzieningen maar schoon. Anwb charme camping. De aardige eigenaar vertelde dat hij tijdens de nederlandse schoolvakantie volgeboekt is. Buiten de schoolvakantie echt een camping voor de rustzoeker
fijne camping. midden in de natuur. verwacht geen luxe, het geheel is gericht op de echte natuurbeleving. hele ruime plekken en heel rustig. voor de bingo moet je echt op een andere camping zijn. Voor kinderen is het perfect spelen in het bos, mits ze zich van hun mobieltje kunnen los rukken. Het is ook leuk dat je een vuurtje mag stoken. Heel avontuurlijk.
heel mooie plek maar naar verhouding veel te duur. Bij aankomst 10.00 morgens niemand van de receptie te vinden. Opgang van de camping was afgesloten. We zijn maar doorgereden
Heel vriendelijke eigenaar en brandschone toiletten. Maar daar is ook alles mee gezegd. Zeer lawaaiig, links een restaurant met muziek. Rechts een luidruchtige generator. Drukke weg.Het stadje Elbasan viel ons tegen, erg druk en niet zo veel te beleven. Kortom niet geschikt voor de rust zoeker.
aardige doortrek camping. De prijs viel ons erg tegen. Wij betaalde 32 euro voor een nacht voor een camperbus en twee personen. Ik kreeg het gevoel dat we genept werden.
redelijk drukke camping, kleine plaatsen. heel klein strandje om te zwemmen. Omdat het verboden is je chemisch toilet te legen zijn we maar een nacht gebleven.
Leuke plek midden in de wijnvelden. ruime plaatsen. een lief plekje, maar helaas is de weg enorm lawaaiig. het verstoorde onze nachtrust
Heerlijke plek voor de rustzoeker. Sanitair gedateerd maar brandschoon. leuk dorpje met bakker en buurtsuper. We werden alleen gezellig wakker gehouden door een aantal vroedmeester padden met hun zeer karakteristieke geluid.