@Donderwolk

Ja
2021

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Eerst maar de ‘minpunten’, geluidsoverlast tot laat in de avond en hele kleine plekken voor de campers. Sanitair het mooiste en schoonste wat we hebben ervaren op Sardinië. Geweldig strand met heel veel watersport mogelijkheden. Ook de shuttleservice naar strand heel fijn, maar niet nodig gezien de korte afstand. Wat ons betreft zeker de moeite om nog eens terug te komen.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Wij staan hier nu met onze camper. Fijne schaduwplekken. Afwaswater is koud en zoals eerder genoemd is de wasmachine kapot. Douches en toiletten niet geweldig maar nog net acceptabel wat ons betreft. Prima zwembad, geen problemen met veel chloor. Er is inderdaad een jongerenkamp aanwezig en dat hoor je wel tot laat in de avond. Op andere campings meestal ook wel iets aan geluid gehad. De camping grenst aan een prima strand.

Mooie uitvalsbasis voor een bezoek aan de wijnregio beaujolais e.o. we stonden in november op het erf. de herfstkleuren waren prachtig. water en elektra beschikbaar. verder (nog?) geen voorzieningen maar daar waren we op voorbereid. we hebben 5 euro per nacht betaald en het kopen van een doosje of wat wijn wordt gewaardeerd!

Vier dagen met camper met twee kleine kinderen en een hond bij de uitwijk gestaan. Mooie locatie/omgeving, leuke activiteiten bij de kidsclub. Sanitair echt heel erg keurig en schoon. Een probleem bij de speeltuin gemeld en dat werd binnen dertig minuten opgelost, dikke complimenten.

Prima plek (op grind op de parkeerplaats) in een jachthaven met een heel vriendelijke havenmeester.

Mooie jachthaven met prima camper plekken. Wij stonden op het grind en hadden prachtig vrij uitzicht over het water. Sanitair is netjes en schoon. Prima regels, duidelijk ook. Geen afwasplaats en geen skottelbraai/bbq naast de camper was het enige ‘gedoe’. Prima te lopen of fietsen naar het centrum van Maastricht. Dankjewel!