@DoorEric
- 2021
Aardige ontvangst, mooie plek bij de visvijver aan de rand van het bos. Voor ons helaas te onrustig door alle verkeersgeluiden, zelfs tijdens een wandeling in het bos hoor je volop auto’s. En ivm het water zijn er ook veel muggen.
Een heel fijne rustige plek! Totale stilte ‘s nachts, aardige behulpzame eigenaren. Het is mogelijk om van de wc gebruik te maken.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Heerlijke rustige privé plek, in de avond geluiden van vogels, kikkers, ezels, kabbelende rivier en andere natuurgeluiden. Prettige ontvangst en heerlijk eten bij het restaurant. Wat een genot, wat wil je nog meer!
Mooie locatie maar ontzettend rumoerig; op het eerste gezicht een idyllische plek met mooi uitzicht maar wel langs een ontzettend drukke weg. De hele dag, avond, vroege ochtend het geraas van auto’s, scooters, tractoren. Niet voor herhaling vatbaar.
Onze 3e fijne ervaring op een rij! Prima plek naast het zwembad. Het weer was niet al te best dus druk was het daar niet. Desalniettemin kwam de beheerder vragen of wij nog wilden douchen zodat hij eerder kon afsluiten, erg aardig. Tip: bezoek de Wutachslucht; prachtige wandelroutes door ongerepte natuur!
Heerlijke plek, erg rustig gelegen aan de rand van een klein boerendorp. Elektriciteit aanwezig, afvalbakken ook, verder geen voorzieningen.
Super locatie! Helaas vol toen wij aankwamen maar het (enorme) grindterrein naast de CP bood nog voldoende plek. Heel rustig ‘s nachts.
Prima plek, lekker rustig en harde ondergrond (beetje ondiepe plaatsen waardoor lange campers ver uitsteken). Wij hebben geen stroom nodig en dan is de prijs wel wat aan de hoge kant. Het zou leuk zijn als de bierbrouwerij een kleine korting aanbiedt als er gegeten en/of gedronken wordt bij de bierbrouwerij. Overigens heerlijk gegeten en de Oijense biertjes zijn aan te raden!
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Mooie plek, zagen we ‘s ochtends want we kwamen aan in het donker. Helaas wel heel modderig door de vele regen en veel gaten in de weg. Prima voor een bezoek aan het mooie Bouillon!