@DoorI57
Een heerlijke fruitcamping aan de IJssel. waar je kan zwemmen, suppen en kanoen. deze zijn gratis voor de campinggasten. Sanitair eenvoudig maar schoon. Er te komen is wel een uitdaging. Smalle weg en rond 5 uur toch wel wat verkeer. Het is goed te vertoeven hier
Sitecode: 20933
Mooie rustige en schone gemeente camping. lekkere warme douches. Hier voor 2 nachten 62 euro betaald. Vriendelijk personeel en savonds eenvoudig maar lekker gegeten. Helaas de Wifi werkt hier niet. Maar dan maar lekker lezen is ook wel eens goed voor een mens.
Wat een lieve en behulpzame mensen. Wij waren gestrand met onze camper. Hierdoor waren we genoodzaakt op deze camping te vertoeven. Lekker warme douches. zwembad en savonds in de snackhut lekker Melunse burger gegeten en ook de pizza's waren niet te versmaden. Elke morgen lekker vers brood of croissantjes. Wij konden hier in een huisje verblijven. Ook kan men als men naar Parijs wil goed vertoeven. Station dichtbij. Chapaeu👍
een mooie rustige stadscamping. Schoon sanitair. Vriendelijk personeel. een tip; wel men wifi vraag dan een plaats dicht bij de receptie. bij het toiletgebouw heeft men geen Wifi. Achter de camping langs lopend langs de rivier L'eure loopt men in 20 minuten naar het centrum van Chartres. zeker de moeite waard om de verlichte Kathedraal te zien. Ook op deze stadscamping een Pizza afhaal en kleine benodigdheden te koop bij de receptie.
Mooie camping met zwembad. Bakker smorgens. aan de overkant vd weg kan men via een pad naar het stadje lopen. Mooie huizen. Dit stadje heeft een prijs gewonnen is mij vernomen. Zeer vriendelijke personeel. min puntje dat men voor de wifi zal moeten betalen. maar verder een schone camping.
Een voldoende voor de ligging. Dicht bij het strand maar echt lekker kan je er niet liggen. Veel knutten (kleine mugjes) Maar vriendelijkheid en behulpzaam staan niet hoog in het vaandel bij deze camping. maar goed te doen voor een doorrris
Hier een paar dagen gestaan met de camper. nabij Ieper. Wat een vriendelijke vrouw achter de receptie en zeer behulpzaam. ook een mooie stad Ieper makkrlijk te bereiken. wij komen zeker nog een keer terug.
Hier wederom gestaan. Nu met het Kerstarrangement. wat een heerlijke plaats en een hardwerkende eigenaar en eigenaresse maar ook alle medewerkers hebben ons een fijne Kerst aangeboden. Tot volgende keer
hier mochten wij gratis op de parkeerplaats staan. Hier een lekkere schnitzel met champignonroomsaus gegeten en lekkere koffie. zeer vriendelijke eigenaar. en zeker de nog studerende vriendelijke jongedame van de bediening.
wederom weer op Domnerholt gestaan. leuke ontmoeting met camperaars bij het kampvuur met zeer enthousiaste eigebaar en vlak ook de eigenaresse niet uit. wat een harde werkers om de mensen een fijn gevoel te geven. chapeau
vandaag aangekomen. een leuke hotel restaurant. eigenaar zeer behulpzaan. een lekkere kaart Zalm entrecote, tijgergarnalen in knoflook. super. ik kom hier nog een terug. en we mogen hier overnachten op de parkeerplaats