@Doornekamp
- 1999
fijne camperplaats met alles er op en er aan, makkelijk in en uit te checken, super schoon sanitair top👍
Al eerder geweest en nog steeds een CP zoals het moet zijn zonder allerlei sanitaire voorzieningen omdat de meest Camperaars het zelf aan boord hebben ga zo door.
Fijne CP bij jachthaven Bij Jaap een eigenaar die betrokken is bij de CP hij kan je alles vertellen over de omgeving tot aan Makkum toe Groet Conny en Roel

Twee nachten bij WSV Sint Nicolaasga gestaan met de camper de ontvangst was TOP de CP langs het water geweldig, perfect om met de fiets de omgeving te verkennen.

Fijne rustige camperplaats met goede voorzieningen.
Heerlijke plek zonder gezeur van Nederlanders. Vriendelijke ontvangst en konden zelf plek uitzoeken. Douches heerlijk warm en schoon. Prijs €13 en daarbij €3,50 voor stroom per dag is een hele mooie prijs.
Bij aankomst op deze camping een receptie die bijna (middag pauze) de hele dag open is, en waar je vriendelijk te woord wordt gestaan in Frans of Engels, met fijne uitleg over de omgeving om te wandelen en te fietsen. Het sanitair is goed en schoon en een warme douche. De plaatsen ruim met zon en zonder zon, de conclusie een fijne camping. Conny en Roel

Bij aankomst fijne en duidelijke uitleg over het hoe en wat over de camping mooie ruime plaatsen en een prachtig meer om te zwemmen enz.

Wij hebben 2 dagen gestaan op deze geweldige Camperplaats waarvan uit je lekker kunt fietsen en wandelen en voor de camper alles aanwezig lossen vullen enz. bij het restaurant een heerlijk biertje en wijntje genomen kortom TOP💐
De afgelopen 2 dagen op deze top camperplaats geweest het was een prettig verblijf, eigenaresse bijzonder aardig veel over de omgeving verteld 👍💐💐 Conny en Roel Doornekamp
wij sluiten ons aan bij de vorige positieve reviews fijne plek voor een overnachting de eigenaar is betrokken bij zijn camperplaats en doet er alles aan om het verblijf zo prettig mogelijk te maken Conny en Roel
Deze camperplaats/ camping is prima in orde met alles er op en eraan om Rome te bezoeken. Maar het moet gezegd worden dat onze mede Europeanen de Italianen zich volgens mij na de coronapandemie zich langzamerhand uit het toeristen gebeuren gaat werken te constateren aan de prijzen die gehanteerd worden de onvriendelijke bejegening naar de “toerist” als je iets vraagt je van het kluitje in het riet gestuurd wordt. nogmaals de camperplaats is goed
Met heel veel plezier hier 2 dagen gestaan het sanitair gebeuren prima in orde zwembad VOL met water🤣 de plekken zijn prima in orde de stroomaansluitingen echt Grieks en het werkt geen uitval gehad. Bezoek aan de kloosters met de bus heen en wandelend terug naar de camping geweldig.
We hebben hier met grote tevredenheid 3 dagen gestaan met onze camper, op elke vraag kregen wij een vriendelijk antwoord van de eigenaar ,deze is erg behulpzaam heeft ons naar de rondvaart in het kanaal van Korinthe (zeer de moeite waard) gebracht en opgehaald, en ook naar het kasteel van Acrocorinth. Kregen wij ook een mooie rondleiding langs 2 prachtige kerken.
wat een geweldig ontvangst fijne camping voor de no nonsens campeerder en camperaar sanitair oud maar functioneel kortom gewoon komen naar deze camping Conny Roel
We hebben twee dagen mogen genieten van de gastvrijheid de omgeving en het lekkere eten en local biertjes en wijn dank je wel. Conny en Roel
Sitecode: 19308
Fijne ontvangst bij de receptie, we werden gerustgesteld ivm een storing in onze camper als wij de ANWB hadden gebeld zouden de dames van de receptie vertalen voor de monteur en zo geschiedde storing opgelost. Dames van de receptie bedankt. We zijn 2 dagen op de camping gebleven mooie ruime plekken sanitair wordt de hele dag bij gehouden kortom top👍
camperplaats de Vogelenzang, voor een camperaar zonder poespas een prima plek om te zijn en een perfecte plek om de omgeving af te fietsen of te wandelen. bedankt voor de gastvrijheid Conny en Roel
Met de paasdagen 4 dagen genoten van wat de camperplaats en Maastricht te bieden hebben de camperplaats alles wat men nodig heeft om zorgeloos te genieten en Maastricht 👍 Een minpuntje toch is de prijs van de stroom via aan uit net deze is met 1,15 euro aan de hoge kant Conny en Roel
lekker plekkie, ondanks de werkzaamheden staan wij hier met een goed gevoel, bedankt dat de camping/camperplaats open is, en alle faciliteiten gebuikt kunnen worden voor 15 euro TOP Conny en Roel
Fijne Camperplaats uitzicht perfect op de Rijn en haven,toilet en douche schoon en fris Bij aanmelden havenmeester vriendelijk geholpen Conny en Roel

locatie is verouderd electra werkt nog 3 of 4 amp. toiletten buiten een ramp geen water of uit de toilettafel kraan bij receptie tappen Het grijs water en toilet ledigen is slecht is er nog wel maar volledig vol met onkruid toerit naar de cp is erg stoffig verder is er een mountainbike academie naast de cp

De plaats is prima in orde zeker om het kasteel en de tuin te bezoeken, maar het personeel dat die dag dienst had had geen zin om de ruimte te benutten die er was en dus iedereen op een hoopje zodat veilig wegrijden geen optie was op dat moment en er tegenin gaan had geen zin de persoon vond dat het zo moest.
Er is niet veel meer aan toe te voegen gezien de voorgaande recensies wij kunnen maar een ding zeggen TOP🌞 Conny en Roel
Net aangekomen ziet er goed uit, alleen de prijs in de NKC app klopt niet ipv 11,00 euro is de prijs 20,00 euro voor camper en 2 personen komt er nog 0,33 cent toeristen belasting bij. Al bij de wijzigingen doorgegeven
Wij gaan in het geheel mee met voorgaande review schoon en netjes mooie omgeving korte wandeling naar het centrum kortom goed vertoeven.

Goede ontvangst bij de receptie 4 talen gesproken waaronder Nederlands leuke camping om de omgeving te verkennen. Zwembad om de hoek gezellig dorp.

Sitecode: 92054
Niks mis mee deze Camperplaats aardige beheerder, mooie omgeving goed te lopen naar centrum Dokkum. Aanrader👍
Normale overnachting parkeerplaats niet bij de jachthaven GEEN voorzieningen

CP zoals een camperplaats moet zijn voor die een toilet en douche willen gebruiken allemaal aanwezig havenmeester een vriendelijke en behulpzame man. Goede uitvalsbasis om te fietsen “Rondje Zwolle” en om de stad te bezoeken.👌👌.
Top camperplaats, niets op aan te merken👍
We zijn hier met de kerstdagen geweest zonder reservering geprobeerd te reserveren maar het antwoord was dat de CP gesloten zou zijn. Wij dachten we gaan het toch proberen niet geschoten is altijd mis.Toen we aankwamen de 24e stonden er 5 campers. We hebben er een fijn kerst doorgebracht. Conny en Roel Met de Hymer B 574
Fijne camperplaats niet aan toe te voegen de plaats is verrassend zeker als je de wandelschoen aan trekt en rond de plaats loopt je komt de mooiste watertjes en uitzichten tegen. Groetn Conny en Roel
Wij zijn 2 en 3 november hier geweest fijne camperplaats top sanitair en chemisch toilet stort aanwezig. Afstand centrum en outlet ongeveer 1,5 km.
Prima camperplaats alles wat men nodig heeft om te genieten van de omgeving, en om met de kleinkinderen naar Irrland te gaan. Wat heeft men nog meer nodig 🌝☔️🌨 zon regen sneeuw, de vrijheid het maakt de echte camperaar niets
Niets op aan te merken deze canperplaats, we zijn hier al een aantal keer geweest prima omgeving en perfecte Camperplaats om met de kleinkinderen Irrland te bezoeken. De caravans die je ziet zijn op een hand te tellen en op 150 plaatsen te verwaarlozen