@DoortjeD
Lid van Campercontact sinds 2019
Wat een heerlijke camping, mooie ruime plek maar kan me voorstellen dat dat in t hoogseizoen anders zal zijn. prima voorzieningen met heerlijk hete douches, campingwinkel waar we vooraf croissants konden bestellen om in de ochtend van te smullen. Schitterende ligging met leuke wandelroutes in de buurt. Vriendelijke beheerders. Een genot om te zien hoe de paarden naar de wei worden gebracht.
Super chique schone camping op een geweldige lokatie. Zeer vriendelijke ontvangst. Schitterende omgeving voor diverse wandelingen. Winkel en koffie-corner zeer uitgebreid. Fantastische voorzieningen met vloerverwarming. Hij was wel duur maar terecht.
Prima camping en langs de rivier een leuke wandeling naar het centrum. Faciliteiten waren schoon in een soort containers. Erg duur voor wat je kreeg.
Prima voorzieningen. Magnetron kon vrij gebruikt worden. Standplaats voor camper was met gravel. Heel leuk zo’n hondenuitlaatroute op het terrein. Vlakbij is de Usk-wandelroute die absoluut de moeite waard is.
Prima en schone voorzieningen, mooi wandelgebied en vriendelijke beheerder. Ligt naast de polo-velden. Alleen problemen met het bereiken van de lokatie. We werden via Apple Maps naar een paadje geleid wat alleen toegankelijk was voor voetgangers. Uiteindelijk via Google Maps wel de goede weg er naartoe gevonden.
We wilden op 7oktober hier overnachten maar deze bleek tegen alle verwachtingen in gesloten. Vreemd want ook op hun website stond dat ze open zouden staan. Dus doorgereden naar de andere camping Three Cliffs