@Dorien1986
- Rimor Europeo Anders
- 2006
- Ford
- Alkoof
Wij komen hier graag heen. Propere plaatsen op beton, met elk een stuk gras. Alle voorzieningen op de plaats. Heel proper sanitair. Door de mooie bosduinen vlak aan het strand en dicht bij een tramhalte. Had gemaild voor een plekje dit weekend, geen plaats... Jammer, maar een dag later kreeg ik een mailtje dat er last minute nog een annulatie was en dat we nog terecht konden als we dat wilden. Vlotte communicatie via mail. Wij komen zeker terug!
zalig verwarmd sanitair, heel vriendelijk ontvangst. vlak naast de weg, maar wij hebben hiervan geen hinder gehad. Maar 2 douches en 2 wc's, wat me weinig lijkt voor hoogseizoen. Nu zeker voldoende, was erg rustig op de camperplaatsen.
heel fijne camping met fijn uitgeruste camperplaatsen. Wij vonden het wel zo handig dat water en elektriciteit per plaats aanwezig was alsook de vuilwaterafvoer. heel net sanitair, niets op aan te merken. douchemuntjes €1,60 voor 5 minuten douchen. Heel vriendelijke uitbater. Straatjes zijn vrij smal, sommige plaatsen iets minder handig om in te parkeren maar niets onoverkomelijks. wij komen nog terug. op minder dan 1km ben je op het strand.