@Doris-drop
Verrassende camperplek bij een boerenbedrijf. Wat moeilijk te vinden, je moet naast de kerktoren zijn. Aardige gastheer, we stonden naast de moestuin. Als verrassing kregen we een doosje pruimen en wat appels en mochten we zelf tomaten plukken. Douche, toilet en stroom bij de prijs van €20 inbegrepen.
Prachtige rustige plek aan het water de 1e nacht met 3 campers gestaan afgelopen nacht alleen, het voelde niet onveilig. Er komen mensen hun hond uitlaten en zwemmen Het stadje is nog volop in herbouw na de overstromingen van 2023 . Zeker de moeite waard om te bezoeken. Heerlijk gegeten bij Pr Pepet.
super plek , wijds uitzicht, mooie omgeving. sanitair top ! fijn dat er een onderkomen is voor de fietsen die je daar ook kunt opladen. Rinke en Christien hebben het goed voor elkaar 🚐 tot een volgende keer 😎
mooie ruime plaatsen, je hoort de vogels fluiten. met koningsdag koffie met een oranje tompouce echt heel gezellig
ruime camperplaats zonder voorzieningen. bij het bezoekerscentrum kun je regio producten kopen en daar zijn ook wandelroutes en fietsroutes. prachtige gebied met veel vogels, wij hebben heel veel zwarte ibissen gezien. de weg ernaar toe is wel slecht veel kuilen en hobbels. wij hebben het prima gehad
prima verzorgde CP , vriendelijke beheerders. schoon sanitair, met warme douche, wasmachine en droger aanwezig. Direct aan de boulevard. Om 8.30 uur komt de bakker langs . Wij vonden het een een mooie rustige CP. zeker een aanrader om te wandelen en fietsen.
Prima camperplaats, de plaatsen hebben voldoende ruimte. Aardige en behulpzame eigenaren. De prijs is inmiddels €24 per dag. Wasmachine en droger aanwezig, elk €5. Sanitair erg netjes en schoon! Voldoende toiletten en douches. Om 8.30 uur komt de bakker langs . De boulevard direct voor de deur de rechterkant naar L’Albir, de linkerkant naar Altea. Goed aan te lopen. Zeer veel restaurants.
echt vol “blik” mensen die hier heel lang staan. gelijk doorgaan jammer het uitzicht is mooi als je helemaal vooraan staat maar dat zal niet snel lukken
prima CP geen voorzieningen, maar dat maakt een camperaar toch niet uit ! 10 € in een enveloppe. Het stadje loop je zo naar toe, erg gezellig. Triest dat deze camping zo getroffen is 3 jaar geleden door overstromingen en ook de stad . Ze zijn volop bezig om alles weer te herstellen.
We hebben hier twee dagen gestaan. De camperplaats is inderdaad nog niet helemaal af. Wel is er inmiddels een toilet unit met twee wc’s en wastafels. Ook een zuil om je toilet te legen. De zuil om drinkwater te kopen werk nog niet, halen bij het toilet van de kabelbaan. Fietsen langs een stille weg naar Immenstadt. We konden wel nergens afval kwijt.
prima gratis CP stroom met munten. park ernaast waar ook een openbaar toiletgebouw is . Er is ook een sanizuil Een rustige prima plek
Prachtige plek !! Heerlijk rustig en veel vogels. vriendelijke eigenaren ! Een wc die erg schoon is. De CP ligt tussen Harderwijk en Ermelo in prachtig om te wandelen en fietsen. Stroom voor je fiets accu’s gratis op te laden. Goede kwaliteit, prijs verhouding. We komen graag weer terug.🌞🚐
prachtige camperplaats, heerlijk rustig in een groene omgeving. met dank aan de gemeente
gezellige ontvangst, konden uit 2 grote plekken kiezen. Wij hebben geen Electra nodig dus geen last gehad van de lage netspanning. Sanitair is netjes en schoon. Wandelen en fietsen is hier mooi. Het strand is op 10 minuten en een supermarkt ook.
top camperplaats. Ontvangst erg vriendelijk. Schoon sanitair. eigenlijk klopt alles . Heerlijk sinaasappels . Lopen naar het Christusbeeld is een aanrader en goed te doen.
parkeerplaats is open . prima plek. dichtbij bij het strand . Politie kwam langs en zwaaide.
prachtige nieuwe CP stil en grote plaatsen. . Aardige beheerder en personeel. sanitair prima 5 complete badkamers. iedere dag vers brood verkrijgbaar.
prachtig plek niet ver van de snelweg geen last van verkeersgeluid gehad . We stonden er met zijn vieren. toilet kun je prima lozen . Kortom een prima plek.
jammer dat er zoveel lang parkeerders staan , was helemaal vol gelukkig aan de overkant wel plek.
prachtig alles keurig voor elkaar! vriendelijke eigenaars . Een aanrader als je naar Schiermonnikoog wil .
prachtige rustige plaats echt een aanrader en dan ook nog gratis!
prachtige rustige CP , je kunt er ook buiten zitten. vanaf de CP kun je een schitterende wandeling maken wel klimmen maar het is zeker de moeite waard . Bij de speeltuin is een waterkraan, en bij het busstation zijn keurige toiletten. Tossa de Mar is mooi zeker de oude stad. Supermarkt is de straat oversteken. Echt een super CP
De locatie is dichtbij het strand. Leuk wandelen langs de boulevard. Engelstalig vriendelijke receptie. Maar om er te komen is echt bizar. Er is kortgeleden eenrichtingsverkeer ingesteld met veel verbodsborden voor campers . We hebben er bijna een uur over gedaan om er te komen. Van de treinen hebben we ook in de nacht veel last gehad.
prachtige camping, waar je ook met je camper welkom bent. Super vriendelijk echtpaar, door problemen met onze camper hebben ze ons geweldig geholpen daardoor 6 dagen gestaan. Het meer is geweldig om in te zwemmen , je kunt er fijn wandelen en fietsen. het station voor de trein is op loopafstand. Brood op bestelling. Sanitair prima in orde.
prachtige Camperplaats, mooie omgeving om te wandelen en fietsen. prima sanitair. Heerlijke Asperges soep !! Fieke en Bas zijn zorgzaam , het concept wat zij combineren is echt super !
Prachtige rustige en ruime CP vriendelijke eigenaars . Zijn nog maar kort open en het dan al zo goed voor elkaar. Een bijkomend voordeel De Wit aan de overkant en Lacros op 10 minuten fietsen afstand. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen.
prachtige CP zeer vriendelijke mensen, die hard voor de zaak hebben . Sanitair heel schoon en ruim voldoende. 6 nachten gestaan . Onze gasfles was op , en wat goed uitkwam ze verkopen ook gasflessen super handig !! Echt een aanrader om te staan.
voor de 3e keer hier gestaan , super plek alles keurig verzorgd, vriendelijke behulpzame mensen . prachtige omgeving om te fietsen en je loopt zo de bossen in .
Prachtige CP , keurig netjes en een grote plaats wij hebben gekozen voor de Boskant de andere kant is aan een heg daar kun je een schotel uitzetten voor wie tv wil zien. Op de camping naast de CP kun je douchen en er is ook een heerlijk zwembad . Inchecken is heel makkelijk en verlengen ook , wij zouden er 2 nachten staan en zijn er 4 gebleven. de omgeving is prachtig je loopt zo naar de heide en een uitkijktoren.
prachtige plaats direct aan De IJssel, het betaal systeem zou wel wat makkelijker mogen zijn . Havenmeester is vriendelijk en behulpzaam . het dorpje is gezellig .Zeker een plaats om terug te komen.
geweldig plek zo aan het Twente Kanaal. Heel fijn en heerlijk dat je er maaltijden kunt laten bezorgen bij de camper, lekker asperges en zalm gegeten. De omgeving is prachtig heerlijk gefietst.
mooie nieuwe CP. Uitzicht en omgeving is geweldig . De smulkraam in het weekend is makkelijk. douche en wc zijn open en voor iedereen toegankelijk, er zijn veel recreanten aanwezig bij het water. De loosplaats verdiend wel aandacht chemische toilet konden we naar legen . De prullenbakken waren overvol. Jammer het zou zeker beter kunnen.
Prachtige omgeving om te fietsen centraal gelegen zeker nu de heide in bloei staat. Bij aankomst treffen we een rommelige entree, veel auto’s waar men aan het klussen is . Eigenaren niet gezien . Sanitair niet gebruikt zag er niet zo uitnodigend uit. Camperplaats zelf is mooi . Op iedere plaats stroom en water. Er komt in het midden een nieuw sanitair gebouw (jammer van het uitzicht)
Prachtig gebied om te wandelen! Plaatsen hebben geen nummer , vriendelijke mevrouw loopt mee om naar een plaats te kijken , wij stonden bovenaan, prachtig uitzicht. Allen contant betalen .
Prachtig plaats om te wandelen en fietsen, heerlijk zwembad. Iedere morgen verse broodjes. Aardige eigenaar.
Hartelijke ontvangst, de camperplaats was leeg dus kozen we nummer 13 met prachtig uitzicht. De camperplaats is naast een perenboomgaard. Als je van rust en ruimte houdt is dit een ideale plek. Je kunt er heerlijk fietsen.Er worden ook solexen verhuurd, leuk om te doen. Er is een dames en herentoilet met ieder een douche erin. Keurig netjes. Sommige dingen zijn nog in ontwikkeling.
Prachtige plaats om met de camper te staan , nieuw sanitair, wat nu weer open is . Eerst je handen desinfecteren, mensen vergeten dat. Loosplek en water inname ook nieuw . Heerlijk om te fietsen en wandelen. Rustig en dichtbij het dorp.
Prachtige camperplaats, een super vriendelijke boer/eigenaar. Mooie omgeving. Helaas geen gescheiden afval.
Nieuwe CP op iedere plaats (36) water stroom en afvoerput/loosplek .Stukje gras ervoor. Sanitair echt super en bij de prijs inbegrepen . Op 500 meter van het Veerse Meer. Daar is een restaurant de Meerkoet .Mooie omgeving om te fietsen en zelfs nu in de zomer erg stil . Spar op 700 meter afstand . Echt een aanrader om hier naar toe te gaan. Wij betaalde 25 € all in
Prachtige CP uitzicht op het Meer. Prachtige wandeling gemaakt , echt een aanrader. CP ligt naast een camping daar betalen . Vriendelijke nieuwe eigenaar.
Prachtige plaats, vriendelijke ontvangst, kregen fiets en wandelkaarten. 5 km fietsen naar de pont die naar Tiengemeete vaart; prachtig om daar vogels te zien en rust te ervaren. Een camper plaats om zeker te bezoeken !
Afgegaan op de mooie resecties omgeving is prachtig. Maar helaas de plaatsen voor de camper is echt een modderpoel , je kunt er echt niet met je stoel buiten zitten. Als alles klaar is zal het mooi zijn .
Sitecode: 20221
Jammer we dachten dat dit wel de moeite waard was. We weten niet wat het is, maar het is het allemaal net niet. Douche super koud, dit doorgegeven. Advies zet de kranen van de wastafel 10 minuten open en dan komt het goed, 😉helaas daarna nog niet . We zijn na 1 nacht weggegaan. De camperplaats ziet er goed uit.
Prima camperplaats, 10€ vanaf 1 mei 12€. Wel smalle plaatsen. Prachtige omgeving om te wandelen en fietsen. Alles is aanwezig zelfs een wasmachine en droger voor in totaal 6€.
Mooie plaats dichtbij het centrum. Een rondwandeling bij het Kneipp kurpark is aan te bevelen.
Sitecode: 19103
Prachtig camping. Zeer vriendelijke beheerder! Prachtige omgeving. Zeer aan te bevelen om een wandeling naar de biotoop te maken !
Mooie locatie dicht bij de Brouwersdam en het gezellige Ouddorp op fietsafstand. Ruime plaatsen op verharde ondergrond en een deel op gras. Prima schoon en voldoende sanitair. Beplanting nog wat jong maar wel voldoende. Vriendelijke mensen die openstaan voor suggesties.Wij waren hier eind juli 2015 en er waren nog voldoende plaatsen.
Prachtige camper, caravan en tent locatie ! Grote plaatsen, zowel op gras als op verharde plaatsen. Beplanting is nog jong maar mooi aangelegd. Schoon en voldoende sanitair. Vriendelijke mensen, die open staan voor suggesties. Wij stonden er met de camper toen ze 4 weken open waren. Ligging dichtbij zee en de Brouwersdam. Ouddorp is een gezellig dorp.