@Dotty-P

Betrouwbare reviewer

2007

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Goed ingedeelde airbnb, niet te delen met een parkeerplaats. Alle voorzieningen zijn aanwezig, inclusief twee elektrische aansluitingen die handig waren om onze e-bikes op te laden. De airbnb ligt naast de Via Verde en is bereikbaar via een nabijgelegen trap (moeilijk) of via een weg verderop - zie Google Maps voor de beste route.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

We verbleven hier omdat we dicht bij de Via Verde wilden zijn en elektriciteit wilden hebben om onze elektrische fietsen op te laden. De instructies voor toegang via WhatsApp kwamen ongeveer 15 minuten nadat we contact hadden opgenomen met de beheerder. Alle voorzieningen waren aanwezig, maar vanwege een waterlek werd ons verteld dat we de hoofdkraan eerst moesten opendraaien voordat we de lokale kraan gebruikten of het toilet doorspoelden - een beetje vervelend. We mochten gelukkig nog een paar uur langer blijven om van het fietspad te genieten.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Zeer goede aire, maar het kan lastig zijn om werkende elektrische aansluitingen te vinden. We hebben er verschillende geprobeerd voordat we er een vonden. Een local vertelde ons dat veel campers de airco-units overbelasten en de aansluiting 'laten doorslaan'. We zagen verschillende mensen met tangen en schroevendraaiers in de fittingen prikken om de elektriciteit weer aan te sluiten - niet verstandig! Verder een goede aire, vlak bij een interessante vestingstad.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

We verbleven hier in 2024, maar in september 2025 wordt de hele parkeerplaats gerenoveerd en wordt het bordje van de camperservice afgedekt. Hopelijk is de camperservice nog steeds beschikbaar als de werkzaamheden klaar zijn, want het is een aangenaam stadje aan een meer met een Romeins bad om te bezoeken.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

We verbleven hier twee nachten in september met twee andere busjes. De elektrische aansluitingen werken zonder tokens, hoewel het bord dit niet aangeeft. Een vriendelijke Spaanse man vertelde ons dit, waardoor we stroom hadden voor de koelkast en om onze e-bikes op te laden. De Via Verde de Cidacos is te bereiken via het pad langs de rivier, aangegeven op de hoek van de hoofdparkeerplaats. Dit pad leidt naar Arnedo en Arnedillo. Dank aan de community voor deze plek.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Negeer deze plek. De juiste plek is verderop aan de hoofdweg, aangegeven met een bord voor busparkeerplaatsen. Volg dit kleine weggetje en u ziet het bord voor camperparkeerplaatsen dat u naar de juiste plek brengt.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Zoals in de vorige recensie al vermeld, is de waterkraan met twee kranen omvergestoten, hetzij per ongeluk, hetzij door vandalisme. De watertoevoer is afgesloten. Hopelijk wordt hij gerepareerd, want dit is zo'n prachtig middeleeuws stadje om te bezoeken.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Sitecode: 19260

Zoals een eerdere recensie al aangaf, is er hier elke zaterdag markt van 6.30 tot 17.00 uur, dus wees gewaarschuwd! Een geweldige plek om te parkeren voor een prachtige stad en een indrukwekkend aquaduct. Parkeren verderop, buiten de arena, lijkt te worden getolereerd wanneer het officiële parkeerterrein vol is.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Verbleef hier in juni. Heerlijke plek met keuze uit zon of schaduw. Helaas is de service nog steeds afgezet en buiten gebruik, dus zorg ervoor dat je zelfvoorzienend bent en geen service nodig hebt. Toiletten bij de winkels zijn nog steeds open, plus een goede bakker en winkel ernaast.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Heerlijke schaduwrijke plek aan de oevers van het Canal du Garonne. Goed fietsen over paden in beide richtingen. Borden vermelden dat je moet betalen bij het gemeentehuis om de hoek, maar dit was gesloten van vrijdagmiddag tot maandagmiddag, dus ons verblijf was gratis. Een toilet en twee wastafels zijn 24 uur per dag open achter het café ernaast. De wc was kapot en afgeplakt met tape, dus het legen van het toilet was niet mogelijk, maar er zijn goede voorzieningen in het nabijgelegen Tonnein.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Ruime, goede airco met alle voorzieningen. We zijn hier de afgelopen 8 jaar gestopt tijdens onze reizen over de A84 en hebben gezien hoe het zich heeft ontwikkeld. Naast een nieuwe aansluiting op de toiletten hebben ze ook 4 nieuwe elektrische aansluitingen (Qipeo) aangelegd en lijken ze meer aansluitingen rond de airco te installeren. Het is nog niet duidelijk of deze € 2 per 15 minuten stroom zullen kosten - zo ja, dan houden we het bij gas! Verder is het een comfortabele en handige plek.

Zoals in de vorige beoordeling is dit een schone ruime aire met alle voorzieningen, 2 toiletten en 2 koude douches. De barrière is vervangen door een solide schuifpoort. Helaas herkent de camera niet alle kentekenplaten en moesten we de manager bellen die heel snel arriveerde om ons in en uit te laten. Dit gebeurde met veel busjes. De betaalautomaat accepteerde geen kaarten, alleen contant geld.

Zoals in eerdere beoordelingen, een zeer goede ruime aire en alle diensten inclusief elektriciteit voor €7. Helaas was het toegangssysteem defect toen we aankwamen, de machine nam €7 maar gaf geen kaart en de aire was helemaal leeg. Nadat we buiten hadden geparkeerd voor de lunch, kwam er een dame aan die de leiding leek te hebben. Ze gaf ons een kaart om ons binnen te laten. Ze bracht de rest van de dag door met een monteur die uiteindelijk de box repareerde. Geautomatiseerde toegangsystemen kunnen problemen veroorzaken.

Geweldig verblijf hier met 3 andere busjes. Dankbaar voor de harde ondergrond, want er was 18 uur lang stortregen. Mis naast de mooie toren en de Romeinse brug ook de geweldige Romeinse thermale baden in het centrum niet. Deze werden pas in 2016 ontdekt na opgravingen voor een ondergrondse parkeergarage en zijn nu gratis toegankelijk voor publiek met een goede presentatie van informatie. Een echte aanrader.

De laatste recensie in 2022 lijkt erg negatief en heeft ons bijna afgeschrikt om te komen. We verbleven hier op een vrijdagavond, wat vaak erg luidruchtig is in Spanje - er was voetbal op het nabijgelegen veld en wat jongeren in het park tot 23:00 uur, maar daarna was het erg stil. Alle voorzieningen werkten goed, inclusief twee toiletten. Het gebied is schoon met aangename wandelingen langs het meer en een vriendelijke bar tegenover de ingang van de Romeinse baden. Aanbevolen.

We reden de hoofdparkeerplaats op waar nu bij de ingang een bordje staat (in het Spaans) 'geen campers of caravans toegestaan behalve in het afgesloten betaalgebied'. Er was ook een burger- en bierfestival dat de helft van de parkeerplaats in beslag nam en ongelooflijk luide muziek had. We verhuisden naar de alternatieve parkeerplaats bij het recreatiepark op 5 minuten rijden, waar verschillende busjes in een schaduwrijke omgeving stonden en waar het rustig en stil was!

We kunnen de zeer negatieve beoordeling van de vorige recensent niet begrijpen. Het is waar dat er geen faciliteiten zijn, maar er is veel ruimte en het kijkt uit op het fantastische Moorse kasteel van Coca, dat op korte loopafstand aan de overkant van de weg ligt. De stad is zeker de moeite waard om te bezoeken met een oude Moorse toren en een versterkte poort. De kleine Repsol-garage naast de deur verkoopt brood/snacks en er is een bar/restaurant naast. Mits je je eigen faciliteiten hebt, is het een prima stop

Deze lucht is vredig en stil en heeft overal een harde ondergrond. Er zijn geen andere voorzieningen dan een afvalbak bij de ingang. Het heeft een kaartautomaat en slagboomapparatuur die al minstens drie jaar buiten gebruik is, dus op dit moment is deze gratis. Prima uitvalsbasis om het eiland rond te fietsen. Er is een SuperU-supermarkt in Barbâtre.

Goede vlakke verharde ondergrond met grote gemarkeerde ruimtes voor 3 busjes, maar er kunnen er comfortabel 2/3 meer in. Service-borne werkt met bankkaarten, maar geen informatie of details over de kosten. kon het chemisch toilet legen en indien nodig met eigen water schoonmaken. Foto van toiletten van een eerdere recensent is misleidend omdat er geen in de buurt is. Zeer stil en veilig.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

als aanvulling op eerdere beoordelingen wil ik er nog aan toevoegen hoe ruim de percelen zijn en goed afgebakend door de bomen (meer ruimte dan veel betaalde campings). Geweldige voie verte naar Sarlat in de buurt - ongeveer 1 uur zachtjes bergopwaarts en 45 minuten terug! Om bij Voie Verte te komen, slaat u vanuit Aire rechtsaf en neemt u de volgende weg rechts, aangegeven met de borden naar de camping. Vlak voor de spoorbrug gaat u rechtsaf en volgt u de borden. Geweldige tussenstop.

We kwamen op een vrijdagavond in september en de lucht was half leeg. Helaas waren alle plekken al gereserveerd en was het vol. We moesten vertrekken en ergens anders heen gaan. We bezoeken deze camping al vele jaren, maar omdat ze de services zo hebben verbeterd, moet je nu een plek reserveren voordat je aankomt.

geweldige lucht met uitstekende faciliteiten. Wat lawaai van lokale jongeren in auto's die 's nachts rond de picknicktafels zitten, maar rond 23.00 uur vertrokken en het was stil. Gemakkelijke wandeling naar de mooie oude stad. Er staat geen indicatie op mededelingenborden over het toegestane maximale verblijf, dus ik weet niet wie 17 uur op deze app heeft gepost, aangezien dit duidelijk verkeerd is.

Mee eens met laatste review - deze plek zou verwijderd moeten worden van Campercontact. het is een parkeerplaats in de buurt van een supermarkt en heeft geen voorzieningen - afvalwaterafvoer verstopt, waterkraan permanent afgesloten en toilet legen bedekt met een brok steen / beton. Helemaal geen borden die een camping voor campers suggereren.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

We verbleven hier op een vrijdagavond en dachten dat het druk zou zijn (20 plaatsen) maar slechts 4 busjes hier. Kaartautomaat werkt niet dus vrije nacht maar geen water om toilet te spoelen of busje te vullen vanaf de grond. Wel was er een groot schoon openbaar toiletgebouw (24 uur open) met 5 cabines en 3 urinoirs. Schoon water was aanwezig voor flessen e.d. uit 2 wastafels. Geweldige plek om te fietsen op Vendee-tracks.

Deze aire heeft nu 6 officiële plaatsen gemarkeerd door bomen en heggen. Achter elk perceel staat een picknicktafel. Als alle 6 de plaatsen vol zijn, is er voldoende ruimte aangrenzend aan deze voor meer busjes. De lokale politie komt regelmatig langs dus het voelt veilig. De voorzieningen zitten nog vast aan een opbouw vanaf de percelen en zijn voldoende.

Deze aire heeft sinds vorig jaar een toiletvoorziening. Zelfspoelende grote cabine met handenwasgelegenheid en 2 urinoirs buiten.

Lees de instructies aandachtig, want op uw ticket staat een nummer voor toilet en douche en QR-codes om te vegen voor elektriciteit op het perceel, spoelwater en drinkwater als u dit bij de slagboom hebt geselecteerd. Met één QR-code kunt u ook door de slagboom naar buiten. Het is een veilig maar ingewikkeld systeem en veel bestelwagens hebben er lang over gedaan om het uit te werken. Er is een telefoonnummer voor hulp. Nabijgelegen WW1-monument en tunnels bij Vimy Ridge een bezoek waard (gratis)

Deze aire heeft nu 17 grote gemarkeerde plaatsen voor campers - meer dan de originele 8. Alle faciliteiten zijn goed, maar zouden 5 sterren hebben gekregen als er geen water was (maar in staat om kleine flesjes uit de gootsteen te vullen!)

Mooie aire naast mooi dorp met historisch centrum. Elk van de zes vakken heeft elektrische punten (1 token voor € 3 = 12 uur). Makkelijk om tokens te krijgen in het dorp, zoals duidelijk vermeld in de instructies op elke doos en op het mededelingenbord dat ook een handige kaart heeft. Alle faciliteiten in werkende staat. Slechts 40 minuten van de haven van Bilbao, dus een handige stop voor Britse bezoekers.

Eindelijk zijn de diensten hier nu geïnstalleerd na jaren alleen maar een parkeerplaats bij de arena te zijn geweest. Er is nu een drinkwaterkraan, WC lediging met eigen kraan in bak en grijswater ledigingsplaats - plus een grote afvalbak! Alle diensten werkten goed toen we verbleven. Bedankt Trujillo!

We kwamen aan in Antequera tijdens een nationale feestdag om de lucht in de stad vol te vinden en veel busjes geparkeerd in zijstraten tussen auto's. We gebruikten de diensten hier, maar reden richting Torcal Park en waren blij om verschillende busjes te zien geparkeerd op deze aire met uitzicht op het kasteel en het prachtige landschap. Ondanks gebrek aan voorzieningen is hier veel meer ruimte en is het 's nachts rustiger. Het duurt niet lang om naar de andere aire te rijden om te legen en te vullen.

We verbleven hier op de laatste dag van een nationale Spaanse feestdag, dus de camperplaatsen waren vol. Veel busjes geparkeerd op de grote parkeerplaats die wordt getolereerd. De stad was de moeite waard met zijn kathedraal, Romeins amfitheater, holbewonershuizen en een mooi plein met diverse bars op loopafstand van de CP. Het enige negatieve was het late nachtlawaai van auto's en mensen van de parkeerplaats, maar misschien is dit te verwachten op een speciale vakantienacht?

We hebben deze lucht een paar jaar geleden gemist omdat hij verlaten was, maar besloten om in te trekken en het eens te proberen. We waren blij om te zien dat er verschillende busjes waren en dat alle diensten werkten. Toegegeven, het is nog steeds smerig en moet zwerfvuil opruimen. Het kan druk worden met auto's als er een voetbalwedstrijd naast de deur is, maar dit is alleen voor de duur van een spel. Aangename wandeling langs de rivier en het geluid van water om bij te slapen!

Vroeg aangekomen (ongeveer 14.00 uur) op deze aire, maar het was vol omdat het een weekend was). We merkten dat er verderop langs de randweg meerdere busjes geparkeerd stonden op gemarkeerde parkeerplaatsen. Hoewel niet de officiële beheerder (politie is meerdere keren langs geweest en heeft geen klacht ingediend), wordt 's nachts parkeren getolereerd en hebben busjes meer ruimte vanwege bomen. Tegen de ochtend waren er hier meer busjes dan in de officiële luchtmacht. Het enige nadeel was de wachtrij voor diensten.

We zijn hier eerder geweest, maar er waren geen diensten ter plaatse. Nu zijn er twee opritten, toilet legen en water beschikbaar - allemaal gratis. Toiletten zijn ook geïnstalleerd, maar helaas vanwege Covid-beperkingen werden ze de dag nadat we aankwamen dichtgeschroefd! Zeer korte loopafstand van kasteel (gratis), kathedraal en winkels.

We waren het enige busje hier op een avond in augustus en waren enigszins bezorgd. Er waren echter regelmatig patrouilles van de Guardia Civil en de lokale politie en ze verzekerden ons dat het veilig was om te blijven. Het was stil en de volgende ochtend toerden we door de hermitage aan de overkant, die in de kliffen was gebouwd - een fascinerende plek. Er is water beschikbaar van een nabijgelegen fontein met drukknop, maar geen andere services. Een goede plek om te verblijven om de historische stad Soria te verkennen.

Goed voor een bezoek aan een rustig middeleeuws dorp met interessante geschiedenis en een prachtig uitzicht. De parkeerplaats langs de weg was opmerkelijk stil en veilig. Kleine winkels en cafés zijn net om de hoek aan de hoofdroute. Er is een volledig gratis servicepunt voor campers net langs de weg bij het busdepot, dus deze aire heeft alles wat je nodig hebt. Aanpak vanuit het zuiden een beetje ruw omdat de hoofdweg in het dorp wordt gereconstrueerd op het moment van bezoek (augustus)

Verbleef hier een nacht op zaterdag. De plaatsen hier zijn allemaal groot dus geen probleem voor een camper van 6,7m. Bomen geven veel schaduw en er is een gemakkelijke toegang tot Bom Jesus. Het café in de hoek was open net als lokale restaurants, maar helaas had Covid 19 ervoor gezorgd dat de toiletten gesloten waren. Zoals verwacht op zaterdagavond een groep mannen die zingen / schreeuwen naar Fado-muziek en een verjaardagsfeestje - gebruik oordopjes!

Deze aire kost € 4 voor maximaal 72 uur (alleen munten) MAAR staat slechts één uitgang toe in het busje tijdens het verblijf. Dus als u verschillende uitstapjes naar de stad (2 mijl bergafwaarts naar het historische centrum) of het klooster met zijn gratis wijntap wilt maken, kunt u beter wandelen of fietsen. Een geweldige toevoeging is het nieuw overdekte en gerenoveerde zwembad naast Aire dat nu het hele jaar geopend is en 20% korting biedt voor motorhomers - koopje!

Geen bewegwijzering waar te parkeren voor deze aire in het sportgebied, inclusief tennisbanen die in oudere beoordelingen worden genoemd, ondanks borden aan de rand van de stad. Geen services beschikbaar en geen afvalverwerkingsruimte gevonden. Het lijkt erop dat informatie verouderd is. We zagen wel een rode eekhoorn !!

Jarenlang hebben we gezegd dat er een goede lucht in Ronda zou moeten zijn - en hier is het! We kwamen halverwege september op een vrijdagavond aan en hadden geen problemen om een spatie te krijgen (meestal met elektriciteitsaansluiting). Afgezien van de enthousiaste fitnessles is er weinig lawaai in deze woonwijk. € 10 lijkt zeer redelijk voor schone diensten en beveiliging in de buurt van een unieke stad.

Kwam laat aan deze aire en hadden het geluk om een ruimte te vinden. Prachtig uitzicht op boomgaarden en drie Don Quichot-windmolens op een heuvel. Deze luchtvaart heeft alle services in goede staat en probleemloos verhard. Sommige hellingen dus hellingen handig. Zeer dicht bij de snelweg E5, maar ver genoeg in het dorp voor een rustige, vredige nacht.

Dit is een heerlijke ruime lucht met gemakkelijke toegang vanaf de weg en via de verde de la subbetica voor fantastisch fietsen. We hebben hier eerder verbleven en ondanks de goede zoetwatervoorziening, konden we niet begrijpen hoe het enige afval en toilet legen in een afvoer op een fietsroute naar de stad waren! Veel werk is nu gaande met drive over drain, toilet legen en zelfs toiletten op locatie dus hoop hier ...

Deze aire ziet er goed uit, maar na een lange rit vonden we hem leeg en poorten geketend en hangslot. Een bord vraagt je om contact op te nemen met de lokale politie, maar met ons vloeiende (niet!) Spaans, net als andere recensenten, moesten we het missen en verder rijden! Kan alleen maar denken dat er daar een vreselijke gebeurtenis is gebeurd en dat de bezoekers nauwlettend worden gevolgd - helaas betekent dit dat ze onze handel missen!

Dit is een handige plek om te parkeren om de prachtige conquistador stad Trujillo te bezoeken. MH-spaties zijn duidelijk gemarkeerd. De ontwikkeling van services bevindt zich echter in dezelfde staat als 4 jaar geleden toen we voor het eerst verbleven! Er is afval legen, maar het legen van het toilet gebeurt via een rioolafdekking en draad - er ligt helemaal geen water op om het toilet te reinigen of te drinken. Sign zegt nog steeds 'werk in uitvoering'!

We verbleven hier in september. Dankzij eerdere recensenten kregen we ons ticket gevalideerd door de begeleider bij aankomst, dus we betaalden alleen de € 3,80 (zijn kantoor was alleen open van 08.00 tot 15.00 uur). We parkeerden om clubgeluid te voorkomen, maar de enige muziek was van de praktiserende fanfare die we bekeken en erg vermakelijk vonden terwijl ze langzaam naar buiten marcheerden. Veilige en goede schone toiletten bij slagboom. 10 minuten lopen naar het centrum

Voldoende parkeergelegenheid, maar legen punt en de omgeving bedekt met bouwmaterialen. Niemand was aangesloten op elektrische punten die niet bestonden. Eén waterkraan had een tang nodig om te werken, dus een andere kraan voor toilet en drinkwater. We belden maar na rond te kijken op weg naar een betere aire

Sitecode: 19334

In tegenstelling tot de laatste recensent dachten we dat deze site een van de beste was! In augustus is de hitte zodanig dat het werk vroeg begint, dus we kunnen het gekreun over arbeiders niet begrijpen om 07:00 uur. De lucht heeft alles wat nodig is voor een verblijf en ligt op loopafstand van het kasteel en de galerijstraten.