@Doublecie
- Alleengaand
- 2018
- Bürstner Travel Van T620
- 2021
top camperplaats. Hier 5 nachten gestaan in augustus. Eerste keer hier, maar zeker niet de laatste. Alles klopt gewoon, mooie verharde plaatsen met ernaast gras, top sanitair, grote mooie gemeenschapsruimte met koffie en drank die je zelf kunt pakken/betalen contant of QR. Terminal voor zelf in- en uitchecken en het stroomverbruik controleren. Betalen is mogelijk met pin of contant op de automaat. Mooie fiets omgeving en vriendelijke eigenaren.
voor de vijfde keer geweest en blijft een topplek. Klein verbeterpuntjes nog het opladen van de e-bikes in de stalling kunnen zijn. is nu een beetje onhandig en mis de mogelijkheid om de fiets met een kettingslot ergens aan vast te zetten.
Grote camping met toch voor iedere plek genoeg ruimte. Aparte velden voor campers, caravans, tenten een Loire fietsers. Sanitair en services toppie. Brasserie waarmee je ook broodjes kunt bestellen. Kasteel op 15' lopen. En leuke fietsroutes.
Camping waar alles klopt. zeer aan te bevelen.
Leuke kleinschalige camping in een mooi dal met goed sanitair, vriendelijk personeel en hele nette prijs. Zwembad aanwezig evenals klein winkeltje. Ik had 5 sterren gegeven als WIFI goed was, maar deze was helaas traag. Mobiele ontvangst via mifi is gelukkig supersnel (100 Mbps) dus de trage wifi was in mijn geval geen probleem. Historisch Centrum van Avalon lopend te bereiken via een mooi route maar niet vlak. Aan te bevelen camping.
Kleinschalige camperplaats in een mooie omgeving. Voorzieningen zijn top; zeer schoon sanitair (all-in) en goede douches. Zelfs een invalidetoilet/douche. Hele vriendelijke eigenaren. Mooie fiets- en wandelroutes in de directe omgeving. Stroom is betaald en ikzelf vind dat wel eerlijk omdat nu ieder naar eigen verbruik betaald. WIFI over het hele terrein beschikbaar (ongeveer 7 Mbit/s), voldoende voor browsen, mailen en whatsapp.
Kleinschalige camperplaats met 8 ruime plaatsen gelegen in een landelijke omgeving. Plaatsen voor de camper zijn met witte oprijbanden aangegeven. Fietsroutes beginnen vrijwel bij de camperplaats. Veel mogelijkheden tot wandelen en fietsen. Supermarkten (Aldi, Jumbo, COOP) binnen 5 à 6 km gelegen. Zwemplas op 700 M. Zwembad op 5 Km. Sanitair (toiletten. douches, afwas) volledig en schoon. WIFI op hele veld beschikbaar. Grijs en zwart lozen.
Rustige camping (in juni, 3 nachten gestaan) met uitstekende service en goede sanitaire voorzieningen, recent sanitair met warme goed stromende douches en schone toiletten waar alles aanwezig is. Plekken zijn ruim en afgescheiden door heggen. Waterpunten in de buurt. WIFI bij receptie heel snel (35 Mbs) maar op de plekken zelf zeer matig. Camping is niet zo groot dus je zit altijd dicht bij receptie en sanitair.
Gemaild of ik kon reserveren. Kreeg als reactie dat ze heel 2024 gesloten zijn vanwege onderhoud. Ik ben dat echt nergens tegengekomen. Als dat zo is werk dan in ieder geval de apps en website bij met een melding daarvan.
Sitecode: 2023
Prima camping vlakbij een leuk plaatsje. Sanitair en servicevoorzieningen prima in orde. Waterkraan op de plaats zelf. Goede WIFI. Veel ruimte. En nederlands en engels sprekend. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Kleine (30 plaatsen) charmante camping. Aardige en behulpvaardige eigenaresse. Alle voorzieningen aanwezig. Goede douches en toiletten en alles hartstikke schoon. Heel goed internet (30-50 Mbs). Fietspad voor de camping. Krimmler waterval op 5 Km. 5 sterren omdat het dat waard is
zeer mooie nieuwe plek met alles wat je nodig hebt (met uitzondering van afwas mogelijkheid). Ruim modern sanitair, grote plekken, goede wifi, aan zuil op de plek registreren en op website kun je zien wat bezetting is.
Kleinschalige vriendelijke camping met vriendelijke eigenaresse, broodjesservice, heel goed sanitair en wifi die ook voldoet. Fietspad voor de deur en Bodensee op 7 Km afstand wat met e-bike makkelijk te doen is. Verharde plaatsen die niet allemaal vlak zijn. Spoorlijn loopt langs de camping en ook wat verkeer van de weg maar heb je eigenlijk totaal geen last van. Aanbeveling.
Hele mooie camping op prachtige locatie. Gloednieuw sanitair gebouw met de grootste douches die ik tot nu toe gezien heb. Broodjes service, algemene ruimte met tv, supermarkt op 5 minuten fietsen. Enige minpuntje was de zwakke wifi op het veld waar ik stond (de rest van de camping is wel goed) maar daar staat al een opdracht voor uit om aan te passen. En zer vriendelijke eigenaren.
Uitstekende camperplaats met hele vriendelijke en behulpzame beheerster Steffie. Prima sanitair, goede wifi, makkelijke loosplaats en chemisch toiletafstort met het watervulpunt op voldoende afstand. De verharde plekken zijn heel groot, goed onderhouden en geheel voorzien van gras. Heel veel ruimte om lekker te zitten. Fiets- en wandelroutes zijn bijna vanaf de camperplaats te starten en je kunt een routebeschrijving aan de receptie verkrijgen
Sitecode: 20873
Hier in juni 2022 twee nachten gestaan. Hele sfeervolle rustige camperplaats met mooie plaatsen en alle voorzieningen aanwezig behalve grijswater lozen. Op 6 km afstand naar het zuiden is een gratis serviceplaats bij Hojer tankstation. Overdekt terrasje maar ook een binnenruimte met bank en tafel. Vriendelijke eigenaren. Supermarkt op 5 Km.
Rustige camping met ruime plekken met stroom, water, afvoer en kabel tv aansluiting. Sanitair is top en omgeving is super met mooie fietsroutes langs de Elbe. Veel velden met vaste plekken maar merk je helemaal niets van want staan allemaal achterin op aparte velden. Broodjes service en kleine winkel aanwezig. Maar twee supermarkten op 1 KM (5 min. fietsen).
In Juni 2022 hier 3 nachten gestaan. Is recht aan een meer. Aparte camperplaatsen voor de camping maar die zijn gauw vol. Reserveren is het advies. Maar vaak kun je nog wel op de camping staan. Sanitair is top, broodjesservice en een heel basic winkeltje voor bv. (fris)drank. Wel voor alles betalen. Gaat met een tegoedkaart die aan het eind afgerekend wordt. Vriendelijk personeel. Klein restaurant. Geen goede wifi.
Hier eind juni 2022 één nacht op doorreis gestaan. Vriendelijke beheerder en vrijwel nieuw sanitaire voorzieningen. Op de vakantieplaatsen is een waterkraan aanwezig. Waarschijnlijk ook wel leuk voor iets langere periode maar kan dat niet beoordelen. Supergoede douches 7 min. voor €0,50. Enige minpunt was de toch wel slechte wifi achter op het terrein. Anders waren het vijf sterren geweest. Harde ondergrond .
Hier twee dagen gestaan. Knusse camperplaats met maar 6 plaatsen met alle voorzieningen daar aanwezig of in binnen 600 meter in het dorp (bakker, supermarkt etc.). Hele mooie omgeving om te fietsen of wandelen. Zelf een fietstochtje gemaakt van 50 Km). Voor elke camperplaats ligt er een infomap klaar (100 pagina's) waarin alle informatie staat over camperplaats zelf en de omgeving. WIFI is goed genoeg om te streamen. Ik
Hier overnacht op 18 juni 2022. Omschrijvingen hieronder zijn nog correct. Ik zie wel minstens 6 stroomaansluitingen.
Superleuke camperlocatie op een heel kleinschalig boerenerf (er lopen twee ezeltjes op een aparte weide). Vriendelijke eigenaren. Het sanitair is dik op orde en heel schoon. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Toiletten en douches zijn ingebouwed in een oudere schuur en dat is heel leuk gedaan. Monument (voormalig concentratiekamp) Bergen-Belsen is makkelijk op de fietst te doen 15 KM). De stad Bergen is niet interessant. Geen WIFI.
Vier nachten gestaan in april. Hele mooie goed onderhouden camperplaatsen met uitstekende wifi (200 Mbits). Hele vriendelijke eigenaren en personeel. Campers staan op een hele rustige locatie achter de golfbaan. Toiletten en douche kunnen gedurende openingstijden van de proeverij worden gebruikt. Ik zou 5 sterren geven als er ook een sanitair/afwas unit achter bij de camperplaatsen aanwezig was. Maar ik kom zeker terug.
Mooie camperlokatie op fietsafstand van "De veluwe" waar je leuke routes kunt rijden. Toen ik er stond was de camperplaats nog niet af. Er was nog geen sanitair (komt in najaar). Wel een buitendouche, drinkwater, loosplaats en chemisch toilet lozen aanwezig. De paden zijn nog niet verhard wat het zanderig maakt. Als dat af is wordt dit een toplocatie . Internet is snel (50-60 Mbit). op het hele veld. Voor nu nog vier sterren
Een vrijwel perfecte camperplaats. Leuke locatie in de mooi buitengebied met voldoende fiets- en wandelmogelijkheden uitgebreid fietsknooppunten netwerk. Goed verzorgd terrein met ruime plekken, goede sanitaire voorzieningen, de supermarkt (COOP) op 2,5 km afstand. WIFI is uitstekend, op elke rij van 6 campers is een er een wifi accesspoint aanwezig. Download sneldheden voldoende on via NLZIET of NPO tv te kijken. Vriendelijke beheer
Zeer mooie rustige locatie met wijds uitzicht op Friese platteland. Sanitair ziet er netjes uit, ik kan het niet gedateerd noemen, heb het wel veel slechter meegemaakt. Douches zijn ruim. Stroom 16A. Windmolen hoor je het eerste uur en daarna ben je er aan gewend. Niet meer hinder van dan wanneer je aan zee staat en je hoort constant het ruisen daarvan. COOP in Winsum op 4 Km, en Franeker ook op 4 Km. En een fietsroute van 55 KM
Vriendelijke en behulpzame eigenaresse. Is een klein veld achter de boerderij met uitzicht op de weilanden. Sanitairgebouw staat aan de andere kant van de stal, maar bij de camperlocaties is een apart toilet, urinoir, chemisch toilet en drinkwaterkraan. Inmiddels staat er wel een schot tussen chemisch toilet en drinkwater. Mooie fietsroutes naar de kust bij Noordwijk (o.a.) Ik heb hier prima gestaan.
Hier in Juni twee nachten gestaan. Is een camping in een mooie omgeving die "in de natuur" gevoel geeft. De jachthaven is vlakbij en er is prima in de omgeving te fietsen via de fietsknooppunten. Geschikt voor campers met de opmerking dat er nog geen lozing voor grijs water mogelijk is. Met de aanleg hiervan zijn ze wel bezig. Sanitairvoorzieningen zijn gedateerd maar aanvraag vergunning om te moderniseren loopt.
Camping in een prachtige omgeving aan een riviertje. Vriendelijke eigenaar. Kleinschalig en behoorlijke hoogteverschillen. maar de plaatsen zijn goed te bereiken en vlak. Nadelen zijn geen WIFI, ook vrijwel geen internet via 3G en 4G. En er is geen punt om afvalwater te lozen, is alleen geschikt voor losse afvaltanks. M.a.w. geen losplaats waar je met de camper op kunt rijden.
Was hier op 6 augustus 2019. Zeer nette en complete camperplaats. En vlakbij het centrum van het gezellige Oirschot. Zeer net (nieuw in 2019) sanitair (twee douches, twee toiletten en een invalidentoilet). Tevens is er een chaletje als gemeenschappelijke ruimte. Mogelijkheid om grijs water te lozen op twee plaatsen en het chemisch toilet te legen. En een hele snelle internetverbinding. Daarnaast is de prijs heel gunstig voor wat je aangeboden krijgt. Warm douchen kost een euro en warm afwaswater 20 eurocent. Ik vind dat heel schappelijk voor wat je krijgt. Electra kost twee Euro per dag. Als je alleen onderweg bent zoals ik is de prijs weer twee Euro lager. Ik was heel tevreden. Om het compleet te maken zou misschien de mogelijkheid tot wassen geboden moeten worden, maar dat is dan plusplus.
Was hier op 22 juni. Het klopt dat één van de vorige reviewers voor een gesloten deur stond. Camping is recent overgenomen en er wordt een heleboel vernieuwd en opgeknapt. Camping is 21 juni heropend en er was compleet nieuw sanitair geplaatst. Alles was nog niet af. Maar sanitair kon al wel gebruikt worden. En dat zag er super uit. Nieuwe wasmachines stonden bijna nog in de doos. De handdoeken automaatjes lagen nog deels in de gang om gemonteerd te worden. En omdat het systeem van de douche muntjes nog niet operationeel was konden we dus gratis douchen. Mooie plekken ook. Hoewel ik vermoed dat als het echt druk is je wel dicht op elkaar komt te staan. En omdat dit de dichtstbijzijnde camping was bij de Color Line ferry haven (5 Km) is de prijs natuurlijk extra hoog. Ik moest bijna € 55 aftikken voor één nacht.
Was hier op 21 juni 2019. Ik vond het zelf een waardeloze camping. Alles staat kris kras door elkaar en met weinig tussenruimte. Als het regenachtig weer is heb je kans dat je vast komt te staan in het gras. Het is namelijk een vrij zachte ondergrond. Ik had zelf het probleem niet maar zag wel de voren in het gras die door vorige bezoekers waren gemaakt. Camping staat ook vol met grote caravans van Noren, soms met een heel groepje tegelijk. Ik denk dat die er vrijwel permanent staan. Sanitair ziet er niet fris uit en is behoorlijk gedateerd, maar had gelukkig wel warm water. Ik had spijt dat ik ook niet even op Google Maps had gekeken naar andere (betere) campings rond Drammen. Die zijn er namelijk wel, staan alleen niet vermeld in campercontact.
Was hier op 19 juni 2019. Kleine camping die wordt beheerd door een ouder echtpaar. Vrouw is heel vriendelijk. sanitair is wat verouderd maar ziet er wel schoon uit en werkt allemaal naar behoren. Ik stond helemaal alleen met de camper. Lekker rustig, daar houd ik wel van. Het stadje Dombas ligt op 6 Km afstand en dat is dus goed op de fiets te doen. Wel goed om er even te weten dat de huidige eigenaars en in 2021 mee ophouden vanwege de verzwaarde milieueisen. Op hun leeftijd hebben ze geen zin meer om nog te investeren. Er is nog niet bekend of de camping door anderen wordt voortgezet. Er is alleen wifi bij de receptie. Dat loopt via een 4G verbinding waar een bundel opzit van een paar GB. Ik weet niet wat er gebeurt als die bundel op zit. Heb het verder niet getest omdat ik mijn eigen 4G verbinding bij heb. Overdag hoor je het verkeer op de E6 wel langskomen maar niet hinderlijk. 's-Nachts zal dat veel minder zijn. Resumerend vind ik dit een leuke camping als je van rust houdt.
Was hier op 18 juni 2019. Middelgrote camping met inderdaad goed uitzicht en redelijke sanitaire voorzieningen. Maar ik vind het met € 34 euro wel een hele dure camping. Enige voordeel is dat je redelijk dicht bij Trondheim zit mocht je dat willen bezoeken. Er is een goede busverbinding tussen de camping en Trondheim.
Was hier op17 juni 2019. Sluit me aan bij de vorige reviewer. Ziet er allemaal perfect uit, afgezien van het weer dan op dit moment.
Was hier op 16 juni 2019. kleinschalige camping met goede voorzieningen. Zowel sanitair als wifi was uitstekend. Vriendelijk ontvangst aan de receptie. Daar is ook een heel klein winkeltje bij. Enig minpunt is dat het grijs water geloost moet worden in dezelfde afstort als het chemische toilet. Maar die afstort is op gootsteen hoogte. Ik kan mijn camper niet optillen om grijs water te lozen. Maar loos dan ondrweg wel bij de diverse grijs water loospunten. maar het blijft vreemd dat het niet op deze camping kan. Toilet legen en schoon water in nemen is geen probleem. Er is een ruimte waar je kunt koken, douches en toiletten zien er vrij nieuw uit en zijn netjes. En tankstation en Coop (supermarkt) op 300 mter buiten de camping.
Was hier op 13 en 14 juni 2019. De locatie aan de kust is prachtig. camping is eigenlijk niets meer als een heel groot grasveld waar je zelf je plek kiest. Toen ik er was was het zonnig weer maar wel fris, zo'n 8 graden. Volgens mij staat hier ook altijd een harde wind. Sanitair is een een rommeltje maar het werkt allemaal wel. Inderdaad wel weinig toiletten en douches. Humeur van de beheerder is wisselvallig.
Was/ben hier op 11 en 12 juni 2019. Leuke kleinschalige camping met een vriendelijke eigenaar. Sanitair is vernieuwd. Douchen kost nog steeds 10 kronen voor 5 minuten maar ik vind dat schappelijk. En leuke locatie met uitzicht op zee.
Stond hier op 10 juni 2019. Grote camping met allerlei voorzieningen. Ziet er allemaal netjes uit. Plekken zijn ruim en sanitaire voorzieningen misschien wat weinig maar ziet er allemaal wel netjes uit. Er is zelfs een "Snackbar" en ook een winkel.
Sitecode: 20913
Heb hier gestaan op 7 en 9 juni 2019 als uitgangspunt voor een trip naar de Noordkaap. Dus voor en na de Noordkaap hier overnacht. Camping komt een beetje rommelig over maar schijn bedriegt. Alles voor ons campers is aanwezig en meer. Douches zijn supergroot en de toiletten zijn hartstikke nieuw. Drinkwater innemen, grijs water lozen en chemisch toilet reinigen is mogelijk. Er is een keukenruimte en een ruimte met twee wasmachines en twee drogers. Kost wel 90 Kronen om daarvan gebruik te maken. Er is ook een kleine zitruimte en aan de receptie is het mogelijk om voor 10 kronen een kop Koffie uit de automaat te halen. Afrekenen doe je aan de receptie zelf. Camping ligt aan een stromende rivier. Ik was heel tevreden over deze camping. Vond het een uitstekende uitvalsbasis voor op en neer te rijden naar de Noordkaap.
Ik was hier op 5 juni 2019. Camping heeft alle service voor campers en de plaatsen zijn geasfalteerd en ruim. Sanitaire voorzieningen zijn behoorlijk gedateerd en oubollig maar voldoen wel. Bij aankomst aangegeven dat ik de volgende morgen graag broodjes wilde. Kon volgens de eigenaar als het maar niet te vroeg was. Half acht de volgende morgen was mogelijk. Moest ze net als de staanplaats gelijk betalen. De volgende morgen van 07:30-08:00 staan wachten op mijn broodjes maar alles bleef dicht en geen eigenaar te zien. Ben maar zonder broodjes vertrokken. Ging maar om € 1,50 maar het gaat om het principe. Een beetje flauw dit. Geef dan aan dat ook half acht veel te vroeg was.
Terrein voor ongeveer 10 campers bij een camper dealer in een heel klein dorpje, gehucht eigenlijk. Prima voor een nacht als je op doorreis bent. Sanitaire voorzieningen (Douche, Toilet en afwas aanrecht) waren top. Water innemen kan, maar er kan niets geloosd worden.
Was hier op 4 juni 2019 op doorreis naar de Noordkaap. Stadscamping in een buitenwijk van Uppsala. Winkels e.d. op 10 minuten lopen. Groot terrein met weinig sfeer. Wel voorzieningen zoals midgetgolf, zwemvijver, kanoën, en volleybalvelden. Uppsala stad is van hier uit makkelijk te bezoeken. Sanitaire voorzieningen zijn in de prijs inbegrepen, die ik overigens aan de hoge kant vond. Wel een ideale camping voor mensen met kinderen die wat langer willen blijven staan.
Heb hier op 3 juni 2019 gestaan nadat ik over de bruggen van Denemarken naar Zweden gereden was op doorrreis naar de Noordkaap. Mooie locatie met soms wel wat verkeerslawaai. McDonalds vlak bij evenals een restaurant aan de overkant van de weg. Toilet beschikbaar tijdens openingstijden van de camper dealer. Schoon water moet betaald worden, grijs water en toilet kunnen gratis worden geleegd. Voor stroom moet ongeveer € 5 worden betaald. Mooi vlakke plaatsen. Wel op tijd aanwezig zijn want wordt 's-avonds wel druk.
Ik was hier op 2 juni 2019 voor één nacht op doorreis naar Zweden. Zeer nette locatie (heel rustig achteraf), vriendelijke mensen. Ruimte voor 12 campers. Enige minpuntje vond ik de cabine met douche en toilet (die overigens supernetjes was) waar dus maar één persoon tegelijk gebruik van kan maken. Voor de rest alle faciliteiten aanwezig; toilet legen, grijs water lozen, schoon water en internet.