@Douwecamper
- 2022
Mooie rustige plek rond vijver. vriendelijke eigenaren en schoon sanitair. Prima prijs is inclusief stroom, douche en toeristenbelasting. groetenis, Douwe
Beheerders waren heel vriendelijk, maar doordat er een hele klub Ieren stond met grote nieuwe caravans en dikke auto,s voelde het niet prettige. Ook was er iemand die behoorlijk smerig wat op de wc wat de volgende dag wel weer schoon was, maar dat doe je toch niet . Doorspoelen is al het minste , en dan laat je de pot toch niet onder de stront achter voor de volgende. Beheerders geïnformeerd en die waren er mee bezig.
Sitecode: 20377
Mooi dicht bij de prachtige plaats Hamelen. wij stonden op camper veldje wat tsjok vol kwam te staan en we daardoor geen uitzicht meer hadden. Dan is 42 euro wel duur als je ook nog een 200 meter naar toiletgebouw moet lopen.
Top plekje, rustig en heel verzorgd, en inventief .Erg vriendelijke vader die graag over museum (oude tractoren) mag vertellen. Heerlijk gegeten bij Griek in de buurt. Verder op de fiets, omgeving niet heel spannend. wel genoten van de rust en de plek. ( we stonden toevallig maar met 1 ander stel op camping.)
Geweldige gastheer, we kwamen (te) laat van de boot van Borkum, en omdat het zo rustig was voor een vrijdagavond hadden ze net besloten om 19.45 te sluiten,maar speciaal voor ons de boel weer opgestart en ons een prima maaltijd bezorgt. Top service
is alleen voor leden toegankelijk