@Douwesunlight
- 2020
Prachtige plek aan de rivier bij het restaurant. Toen wij er waren was het restaurant volgeboekt maar afhalen was ook geen probleem. We hebben nog nooit zo luxe gegeten in onze camper. Team heidsmuhle bedankt.
Rustige plek met veel wandel en fietsroutes door de mooie omgeving. Er is een chalet je met automaat voor snacks en drankjes. Voor het bezoek aan Monschau zelf is de camper plaats bij het centrum praktischer
Met de app betaald, goed voor een bezoek aan de stad. Nog steeds geen water en er is verkeerslawaai. Een revisie van de plaats, vooral het sanitation, zou Malmedy mooier maken.
Mooie plaats aan de Seine. Alle beweringen in voorgaande reviews kloppen nog. De bakker, het verrassend mooie oude dorpje het gemengd parkeren en de geluiden van de veerpont. Prima voor een tussenstop
Fijne camping met alle voorzieningen, schoon en netjes sanitair. Bij het binnenrijden meteen een plek om vuil water te lozen en drinkwater te tanken met aan de andere kant van de muur de stortplek voor het toilet. Hierdoor geen versmering van de slangen. Goed over nagedacht. Strand en boulevard met eettentjes in de buurt.
Hartelijk ontvangen door een vriendelijke beheerder. Ruime plekken en schoon sanitair. Leuke wandeling met waterval vanaf de camping
Geweldig uitzicht, achterin de camping heb je het beste uitzicht. Handig is ook de drooglijn naast de wasplaats. Kunnen de dekbed hoezen ook een keer. Schone toiletten en douches
Wij vonden het een fijne camping met de plaats en wijnhuizen op fietsafstand. Schone douches en toiletten. Vriendelijke mensen bij de receptie.
Super camperplaats met toilet en douche. keurige opstelplaatsen met een stukje kunstgras ernaast. Het hek gaat open zogauw het nummerbord is herkend. Gaudi huis op fietsafstand. Het geklingel van de koeien bellen zijn idyllisch
Erg fijne familie camping met zwemvijver vlakbij de vesting van Bourtange. Verharde camper plaatsen met uitzicht over de velden of op het camping veld. Goede uitvalsbasis voor wandel-en fietsroutes door het mooie Westerwolde. Goed onderhouden schoon sanitair en verder alles wat je als camperaar nodig hebt.
Ruime plaatsen aan het water op korte afstand van de snelweg. Perfect voor een bezoekje aan de stad tijdens een tussenstop.
Ontzettend mooie plaats bij een boer op het erf. drie plaatsen maar met wat inschuiven kan er nog wel een bij. Helaas was het voor ons een tussenstop, we komen graag terug en dan wat langer
Basic terrassen camping met relaxte sfeer en een goede kok in het restaurant. Aan het stroompje zijn wat zitplaatsen gemaakt
Sitecode: 19229
Dure plek maar wel handig om de stad te bezoeken. Regendouches en de plaatsen zijn netjes en groot genoeg.
Twee keer gestaan als tussenstop tussen Oostenrijk en Nederland maar je kan er rustig een dagje blijven. Veel ruimte en alle voorzieningen aanwezig
Prima cp met alle voorzieningen, lekker dichtbij de stad en het circuit van Spa. Mooie omgeving. Betalen met muntgeld of een parkeerapp. Nadeel is de naast gelegen weg en het tankstation wat 24uur open is