@Downsizer
April 2026 Bij het inchecken werd een prijs van €25 genoemd, maar bij het uitchecken bleek de prijslijst in de receptie handgeschreven te zijn en €30 te zijn. Op de andere prijslijsten stond €25 voor deze periode. De sanitaire voorzieningen zijn verschrikkelijk. De toiletten worden geleegd via een rooster, dat vaak vol ligt met de spullen van de vorige gebruiker. De camping zelf zou wel oké zijn.
24.02.2025: De plaats is open. Prijs 9,30 €, elektriciteit 1,90 € per 12 uur. Prachtige locatie.
Op 4 oktober 2024: Avontuurlijke reis. Geen bord bij of bij de ingang. De omgeving op de boerderij was voor ons intimiderend. Wij reden verder.
Bezocht 09/13-15/09/24. De sanitaire voorzieningen zijn onverzorgd en de plaats oogt slordig. De receptie was op de dag van aankomst niet bemand. 'Plaatsbewoners' openden voor ons de slagboom. Prijs voor 2 personen, 2 nachten, elektriciteit: € 51,88, veel te duur voor het aanbod. Nieuwsgierig naar de prijs zijn de verwerkingskosten van € 7,00!!
De elektriciteitsprijs van € 5,50 per nacht is overdreven
Hoewel er verschillende verwijzingen zijn naar "ACSI Inspectet" bij de receptie, heb ik de ACSI-kaart vandaag niet geaccepteerd. Blijkbaar worden alleen andere kaarten dit jaar geaccepteerd
Sitecode: 20676
Erg druk. Velen die zichzelf extra breed maken. Zijn onderweg.