@Dr4hcir
- 2019
Augustus 2026
Een erg vriendelijke familie met een heleboel katten en honden in de buurt. Zwembad met uitzicht op Assissi.
3 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Juli 2026
Prachtige plek met veel oude gebouwen. Elektriciteit, toilet en een fijne douche. Neem muggenspray mee. 's Avonds zijn er veel muggen. Ik heb de afwas op mijn plek gedaan vanwege de muggen bij de afwasplek.
Schoon, zeer vriendelijke eigenaar, super douche. Sanitairgebouw onder restaurant is gratis warm water. Familie met 3 volwassenen en 1 kind, camper en stroom: 70 euro per nacht.
8 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

temperatuur
Geweldig verblijf. Toilet was open. 's Avonds aangekomen. Ik was blij dat er wat foto's waren zodat ik kon zien waar de QR-code was.
2021
Ik heb hier als kind veel vakanties doorgebracht. Het is mijn thuiscamping. zeer vriendelijke eigenaar, zeer ouderwetse camping. ik hou van deze plek
2020
Ik ga voor 8. Lake is geweldig als je kinderen hebt. Ik denk dat het luid kan zijn van de snelweg, dagtoeristen of het hele jaar door mensen. We hadden een buurman met een heel andere muzieksmaak ... Luide muziek ... Goede schone toiletten en douches. Betaald 4 min. Douche.
Echt schoon. Jammer dat je voor boven de 2 personen extra moet betalen. € 5 pp Maakt het een duur verblijf voor ons en 2 kinderen.