@Dr88
- Hymer
- Integraal
Eenvoudige plek (grasveld) en erg basic. Niets mis mee maar prijs (300 Zweedse kronen) is te hoog voor wat er wordt geboden.
Rustige plek met zicht op de zee. Er is ook een (openbaar) strandje en wat speelatributen voor kinderen. Sanitair verouderd maar in prima staat. Ook is er een keuken die je kunt gebruiken. Online aanmelden. Poort gaat open met een code die je ontvangt, hetzelfde geldt voor de toiletten en douches. Prima voor 1 a 2 nachten.

we hebben hier 2 nachten verbleven. prima ruime plek voor campers. je kunt langs het water binnen 15 minuten naar Nysted lopen. op de locatie is slechts 1 (schone) toilet waar je met een toegangscode gebruik van kunt maken. Douches kun je met bijbetaling op de camping.
Prima camping. Mooi veld voor campers achterin. Super vriendelijke ontvangst en heerlijk gegeten in de biergarden. Onze hond werd super verwend en is erg te spreken over deze camping 😀. Men heeft er ook een eigen hondenstrandje.
Prima camperplaats. Hier 2 (rustige) nachten gestaan. Op goede loopafstand van het centrum. Je kunt ook met het pontje over. De loopafstand is ongeveer hetzelfde maar je bent wel 2 euro p.p. lichter voor een stukje wat hooguit een minuut duurt. CO verder zoals eerder aangegeven prima met voldoende sanitair. wel vroeg arriveren want anders is de CP vol.
Parkeren vlakbij centrum van Hamelen voor 9euro. Hiervoor sta je op een parkeerterrein op een industrieterrein. Niet echt super maar gewoon prima voor 1 nacht. Er is een Lidl vlakbij voor de boodschappen.