@DrNo
- 2016
Desolate, voormalige faciliteiten verwaarloosd, niemand kon ophelderen of overnachting überhaupt mogelijk was
Gesloten
2022
Eenzame maar zeer idyllische plek. De prijs is gewoon volgens Zwitsers niveau.
Rustige plek, vrij naar mijn mening, gebruiksvoorwaarden zijn nergens te vinden, alleen elektriciteit en water tegen betaling.
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Heel klein en overzichtelijk, maar schoon en netjes, douches van de sportclub. Treinen naast de deur storen 's nachts niet echt. Dicht bij de plaats, reserveren mogelijk. Zelf inchecken en betalen op basis van vertrouwen. Het is geweldig dat zoiets vandaag de dag nog steeds werkt. In het dorp is er een groot thermaal- en recreatiebad, diverse goede restaurants.
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Rustig, maar dichtbij de stad en het openbaar vervoer. Bosgebied naast de deur, waar u bijvoorbeeld met uw hond op uit kunt gaan. Kaarten in het restaurant van de naastgelegen tennishal. 7 euro zonder stroom en een voucher van 2 euro voor het restaurant. Klein en heel bijzonder menu, niets a la schnitzel met frietjes, maar heerlijk en liefdevol gemaakt. Het bedienend personeel daar was ongelooflijk aardig en vriendelijk.
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Waarschijnlijk te klein voor de werkelijke behoeften daar. Is handig voor de stad, alleen plaatsen. Betalen bij de toeristeninformatie in de stad is echt stom of vervelend. Als je gewoon de ruimte nodig hebt om door te gaan of 's ochtends vroeg wilt vertrekken, is het nauwelijks te organiseren.
2020
Tip top, of het nu gaat om een parkeerplaats, ruimte op de CP met eigen sanitair of ruimte samen met een huis, bijvoorbeeld als u reist met een tweede stel dat zelf geen kampeermiddel heeft. Restaurant en wellnessruimte zijn in juni 2020 nog in aanbouw.
6 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden