@Drentenieren
- 2010
- Challenger Genesis Anders
- 2006
- Ford
Supermooie cp, wij zijn hier al 'n paar keer geweest, zo ook nu, helaas binnen 2 dagen, weer voor 'n vol pad gestaan. Terwijl er nog 2 velden leeg staan, omdat er 'n lint voor hangt, kun/mag je er niet gaan staan, beetje jammer. Er zijn verschillende campers weer weggereden. Wij zijn naar cp Moyland gereden, daar zeeën van ruimte en ook alles aanwezig, voor bijna 't zelfde geld, met op de koop toe, 'n prachtig slot met tuinen om in te wandelen.
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Die laatste ster blijft nog even leeg, wij staan hier 1 nacht en werden wakker met te weinig stroom. De accu's werden niet bij geladen. Na veel gezoek in onze camper, ligt 't dus aan de stroompaal... Bij iig 2 palen, op plaats 1 t/m 9, werkt er 1 contact niet voldoende om alles door te geven... Dus zijn we na onderzoek verhuist naar plaats 13,waar alles weer in orde is! 👍🏻 Fijne jaarwisseling allemaal.
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Deze plek krijgt van ons 'n voldoende omdat hij zo'n prachtige ligging heeft, de toiletten en douches waren oud, niks mis mee, maar ronduit smerig! Ik zou zeggen, doe er wat aan! Knap het op en jullie hebben 'n prachtige camping, in 'n prachtig natuurpark.
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Prachtige cp, met gratis voorzieningen, meer heb je als camperaar niet nodig! Bij het zwembad naar beneden lopen, dan kom je in 'n prachtig wandelgebied, met waterval en veel groen. Dorpje is niet zo spectaculair, wel 'n uitgebreide plaatselijke supermarkt binnen loopafstand.
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
GESLOTEN! Wij balen voor de zoveelste keer, dat er bij de camping info staat dat ze open zijn van 1 jan t/m 31 dec en dan sta je vervolgens weer voor 'n gesloten poort en camping! Dit is dus al meer keren ergens gebeurd... Camper contact, die er iets aan aub! Dit is heel frustrerend.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden

Prachtige cp midden tussen de groene weilanden. Wie van rust en ruimte houd, zit hier goed. Vriendelijke ontvangst, alle info in 'n mooi houten huisje. Ruime plaatsen, schone sani-voorzieningen en 'n toilet! Kortom een Topplek!
2 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

Dit gaat 'n topplek worden. Alles staat klaar voor de start van 'n mooie cp. Er zijn stroompalen, het sani-station is bijna klaar, moet alleen nog geopend worden en ziet er top uit. Royale ruimte en 8 plaatsen. Dorp op loopafstand en 'n boszwembad naast de cp. Tot nu gratis staan.
Belachelijk drukke cp, overvol!! Alle parkeerplaatsen bezet met gewoon auto's, maar ook caravans en campers overal, bah, gribus-zootje! 0 sterren dus eihenlijk👎🏻 Wij zijn gelijk doorgereden.