@Dries
- 1990
- Chausson Titanium 728 EB
- 2014
- Integraal
hele fijne plek om even tot rust te komen. rustige nacht . ruime plek. Ruimte genoeg om ook de hond goed uit te laten.
geweldig mooie plek om een paar dagen tot rust te komen. bakker komt s morgens en s avonds komt iemand het plaatsgehad ophalen . geen 5 maar 6 euro’s. maar dan heb je ook wat : water, elektriciteit, vuilwaterlozen en achter het speeltuintje een keurig toilet en een plek om je cassette te legen . een dikke tien!
wat een fijne camping. zeer vriendelijke ontvangst. prima sanitair en een mooi zwembad. dicht bij een leuk stadje en supermarkt.
geweldige camping. zeer ruime plaatsen met of zonder schaduw. keurig sanitair. mooi zwembad . lekkere croissantjes en stokbrood. . na 4 keer zullen zeker nog vaker komen .
goede plek om te overnachten. water lozen ver niet duidelijk een camper plaats
geweldig mooie camping. heel rustig. veel mooi bomen en planten . Je waant je haast in een tropisch paradijs met oleanders , palmen ,yucca’s eucalyptus etc. heel mooi aan gelegd zwembad en een goed restaurant. heel vriendelijke eigenaren .
hele prettige camping.schoon simpel sanitair. broodjes service. zwembad . vrije keuze plaatsen en veel schaduw plekken
wat een tegenvaller. we waren hier 5 jaar geleden. was toen een top locatie. nu een groot tokkie-eiland. je betaald voor elektriciteit maar er zijn onvoldoende aansluitingen. waterplaats vies en onverzorgd. komen hier zeker nooit meer!
wat een leuke plek. Geweldig! zeker als je van rust houdt. vis mogelijkheid op 100 meter afstand. vlak bij is service punt Heijen( bij Burgman techniek). echt een toplocatie heerlijk op het gras en hier heb je ontvangst voor je schotel.
heerlijke rustige plek
leuke plek dicht bij de sauna
Geweldige plek. Alles keurig verzorgd. Ruime plekken. Oase van rust
Leuke plek. Wij waren hier op 3 augustus. Direkt naast de camperplek was een grote rommelmarkt. Gezellig plaatsje . Direkt aan het water gestaan
Geweldige plek. No nonsens. Kunt zelf je plek kiezen. Eigenaar is Nederlander die gek is op venco drop zout
Prima verzorgde camping. Vriendelijke ontvangst door Duitse eigenaresse. Zeer proper sanitair . Aanrader
Gezellige, zeer propere camping. Leuke ontvangst.
Eenvoudige camping. Leuke ontvangst met een aperitief. Schoon sanitair . Vriendelijke Belgische gastheer . Spreekt Nederlands.
Slechte plek! Staat scheef, geen voorzieningen! Geen aanduiding van een camperplaats. Hele slechte toegangsweg. Wij kwamen op dinsdag en dan blijkt het kasteel gesloten.
Waardeloos, geen enkele voorziening, stoffig, geen enkele aanduiding waar je mag staan. Veel zwerfafval.
Wat een geweldige plek ! Zo moesten er meer zijn. Schoon sanitair, heerlijke douche ruime plaatsen. Dichtbij de stad. Zorg wel dat je er vroeg bent, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen vrij.
Heel erg mooi. Rustig en gastvrij. Geweldige plek! Mooi, rustig, zon en schaduw. Vriendelijke ontvangst. Goede WiFi. Alle voorzieningen. Er is zelfs een zwembad. En als je dan een minpunt kan bedenken dan is dat het ontbreken van een douche!
Smalle plaatsen maar ruimte voldoende voor stoelen buiten te zetten. €12.00 is voor deze locatie wel aan de prijzige kant
Prima plek.2 parkeerplekken. Voorste plek ligt aan de weg maar de 2de plek ligt verder naar achter en is heel rustig. Eigenaar was aanwezig en zeer behulpzaam. WiFi werkt goed! Plaatsen deze locatie in onze map favorieten. € 11.00 incl stroom en water
Rustige plek. 10 minuten van de NR7. Speelplek voor kinderen aanwezig. Op sommig plekken is satelliet ontvangst mogelijk.