@Drikske
lekker onder bomen in mooi wandelgebied Grados alles aanwezig en rustig verblijf . in bar melden als receptie niet open is

vriendelijke ontvangst na wat zoeken naar de ingang . mooie ruime rustige plekken op gras , keuze om maar 5 campers toe te laten is goed. vooraf wel even reserveren. wat rommelig terrein met als tip dit een beetje te verbergen met doek of scherm. schoon douche en toilet, goede wifi met WR code. leuke bootjes komen dagelijks voorbij evenals vliegtuigen van startbaan schiphol. geen overlast hiervan , went wel. 2 dagen gestaan en heerlijk !
niet echt uitnodigend , vriendelijke eigenaars maar terrein is niets aan gedaan afgelopen tijd. na boodschappen maar een andere plek gezicht want ondanks de lage kosten niet vakantiegevoel. coordinaten kloppen niet en bij Ford garage nog 2 km uit dorp rijden en net voor de 2 e rotonde links van de weg met hek.

prettige rustige cp met dump , elektra nog aansluiten en mooi horizonale plekken net buiten dorp mooi uitzicht en zonsondergang
prima plek voor 2 campers. dus reserveren en prachtig gelegen met zwembad en uiterst vriendelijke eigenaren met rustige hond. mooi en zeer goed onderhouden sanitair water en elektra inclusief 20 euro heerlijke plek maar kan in de lente en zomer erg warm zijn. gieren en adelaars op rotsen boven camper geweldige plek en we zullen zeker terugkomen! henri

Geweldige plek bij mensen thuis. Alle tuinproducten voor eigen gebruik toegestaan. Rustig en erg vriendelijke Engelssprekende gastvrouw Ines