@DrikusLeusink
Vergane glorie. toiletgedeelte voor mannen onbruikbaar en daarom gesloten. Vouwengedeelte moest bij onze komst in allerijl schoongemaakt worden. Geen mogelijkheid om te douchen, alle douchekoppen waren verwijderd. Toegang naar campinggedeelte via pad met scherpe keien. Verkozen om dat niet te wagen en op het asfalt voor een schuur geparkeerd. € 27 inclusief stroom is (te ) veel. We mochten € 25 betalen en douchen in de woning van de beheerder.
prima camperplek. Entree gaat via een poort naast het toegangshek. Je loopt naar de onbemenste receptie. Hier vind je de code waarmee je de toegangspoort opend. Daarna kun je zelf een plek uitzoeken. Voor K 450 of € 18 per nacht heb je water, elektra, douche en wc. 24/7 geopend.
Je rijdt snel aan de ingang voorbij. je kunt vanaf de weg de parkeerplaats op waar een bordje camp for night € 10 of 200 Kronen hangt. De bekende jonge man kwam naar ons toe en zei dat we hier niet mochten staan. Wel op de camping met 4 plekken achter het gebouw. kosten 2000 kronen plus 200 voor gebruik van douche en toilet. Toen ik zei dat het 200 kronen moest zijn was dat goed, zonder gebruik van douche en toilet, die we toch niet nodig hadden.
Wij kwamen hier ' s ochtends in de regen aan. Om het drassige grasveld te bereiken moest je eerst door een berg modder. De camperplek bood een trieste indruk. Wij besloten hier niet te blijven, maar door te rijden naar huis. Wij hadden doorgelinkt naar campersite € 17 betaald. De eigenaresse weigerde dat geld terug te betalen, want zij moest nog 4 weken wachten voor het geld op haar rekening zou staan. Erg onvriendelijk en geen enkel begrip.
Wat een fijne plek, het enthousiasme van de eigenaar over alles wat er groeit en bloeit in de nabijheid van de CP, info wat er in de omgeving te doen is, de enorme gastvrijheid en alles wat je nodig hebt is er en....., niet te vergeten de eitjes 's morgens voor het ontbijt bij de camper! Dankjewel Pieter voor alles! Drikus en Gonnie
Camperplaats is vandaag 30 april gesloten Er hangen twee briefjes op het hek met in drie talen gesloten. verder geen uitleg. wij zijn doorgereden naar het Camperpark los Pinos. prima camping/camperpark. Met ACSI korting € 13 voor een camper met twee personen, inclusief electra en WiFi.
Prima camperplaats met alle voorzieningen. Bus naar Santiago op 200m. Vertrekt iedere 20 minuten. €15 electra +€5. Maand april 2025 2e nacht gratis.
Hek werd niet opengedaan bij aankomst. Hierdoor blokkeerde ik noodgedwongen het achteropkomende verkeer. Toen ik bevestigde dat we één nacht wilden blijven, kregen we een kleine plek toegewezen vlak bij de weg. Hoewel in het voorseizoen kregen we geen ACSi korting. Integendeel er werden allerlei toeslagen berekend. Kosten C. 2 personen € 33 per nacht. Opeens sprak meneer geen Duits meer, toen ik het er niet mee eens was.
Prima camping met hypermoderne voorzieningen. stroom en water bij de plek. Hij leek nog niet open/af. Dat is blijkbaar al eenjaar zo. Vooraan de camping staat een welkomsbordje met een telefoonnummer. Als je dat nummer belt krijg je een vriendelijke Engelssprekende dame aan de lijn. zij geeft je de toegangscode om de slagboom te openen. Daarna appt ze je het WiFi wachtwoord. Het bereik is goed. De eigenaar kwam even langs aardbeien te brengen.
Camperplaats was op vrijdagochtend 11.000uur vol. (rest van de dag ook)Uitgeweken naar Herzen,enkele kilometers verderop. Dat is een prima plek.
Alles over deze plek is al gezegd. Prijs is nu CHF 34,00 per camper per nacht, Inclusief tax. je kan ook in€ betalen.
prima camping op groot grasveld. Geen voorzieningen. Wel water en elektriciteit. Voor het gebruik van elektriciteit betaal je overigens £ 8 per dag. Met de fiets naar Cambridge is goed te doen. ongeveer 26 km. fietsstrook langs de verkeersweg.
Camping waaraan te zien is dat er al jaren geen onderhoud is gepleegd. Geen plek waar je prettig verblijft. Hoogstens voor een nacht.
Camping dicht bij zee. Plekken met en zonder schaduw. met en zonder zicht op zee. met en zonder satelliet ontvangst, vernieuwde sanitair werd slecht onderhouden,toiletpapier niet aangevuld,erg vervelend als je er op rekent. terrein wordt niet onderhouden. Op sommige plekken hoog gras en onkruid. Prijs oké € 30 per nacht inclusief stroom voor een camper met twee personen.
Drukke campingplekken dicht op elkaar.Als je geluk hebt is er een wat grotere plek beschikbaar. sanitair verouderd,wel schoon. Van sommige plekken wel erg ver lopen naar het sanitair. Omgeving mooi om te fietsen langs zee of naar het mooie stadje Piran. Prijs kwaliteit niet in verhouding. € 55 per nacht voor een camper met twee personen is veel te duur voor het gebodene.
prima camperplaats. leuke omgeving om te fietsen. leuke plaatjes.je kunt ook een boottocht over dek Chiemsee maken. soms worden campers dicht bij elkaar geplaatst. per nacht € 14. elektrisch beperkt mogelijk € 3. Douche en toilet met muntjes van € 0,50. lawaai van autobaan op enkele honderden meters is storend.
Sitecode: 12038
Camperplaats lijkt niet meer te bestaan, of het seizoen is 3 oktober weer ten einde. Bewaker op het terrein verwees me verderop de weg. Hier was echter niets meer te doen en zeker geen camperplaats. verder gereden naar Puotzuoli.
Prima relaxte plek om te verblijven. Beheerder is aardig en laat je je gang gaan Fietsen naar het dorp Moncarapacho en het strand in Fuzela is goed te doen. Prijs € 12 per nacht is prima gezien de voorzieningen.