@Ducato18
- 1975
De toegang kost nu €15, en elektriciteit en water kunnen worden afgekocht voor respectievelijk €10 of €5. In ruil daarvoor krijg je een rustige plek en genoeg te doen. Het kasteel met gracht is 's avonds prachtig. De bistro in het kasteel serveert goede, betaalbare maaltijden. Er zijn diverse discountsupermarkten in de buurt. De nabijheid van Hamburg maakt deze camping een aantrekkelijke optie.
Uiterst schoon en goed onderhouden. Comfortabele toiletten. Receptie zeer behulpzaam en vriendelijk. Wie vliegtuigen vervelend vindt, kan Google Maps raadplegen. Er is een internationale en een militaire luchthaven in de buurt. De prachtige omgeving maakt dit goed.
Camping met voornamelijk chalets en camperplaatsen. Er zijn twee sets van drie familiedouches beschikbaar. Zeer comfortabel. Er is ook een toilet in de doucheruimte. Vriendelijk personeel. Charlie's Bistro is geweldig. Modern ingericht en een zeer vriendelijk team. Het eten is erg goed en wordt geserveerd zoals het is. Broodjesservice is inbegrepen. Diverse nieuwe verkoopautomaten, waaronder ijs. Uitstekend.
Wanneer begrijpen mensen het verschil tussen kamperen en een parkeerplaats? Een parkeerplaats is een plek om te overnachten, geen vaste plek voor parasieten. Twee Nederlandse vrouwen keken blijkbaar naar de donatiebox, maar doneerden geen €4. Het restaurant is brandschoon. Vriendelijk personeel en een fantastische keuken. Waar de truckers eten, als ze niet rijden voor €5, is het altijd goed. Ik heb er zelfs een ijscoupe van kunnen krijgen. Die was net zo lekker als het eten.
Er stonden minstens zes borden 'Verboden Toegang' op de parkeerplaats. Alleen van 19.00 tot 10.00 uur. Ik parkeerde braaf aan de overkant van de straat; het was pas 11.00 uur. Ik bestudeerde de menukaart en deed een paar dingen. We wilden om 18.00 uur het restaurant binnengaan, maar ik zag in de verte twee nieuwe borden met de melding dat het gesloten was vanwege een bedrijfsuitje. Daar moeten ze vlak voor ons vertrek aan gedacht hebben. Bedankt, nooit meer. Onze zoon woont hier; wij gaan wel ergens anders heen.
We waren er weer! Gewoon een prachtige omgeving. De parkeerplaats van het clubhuis was vol, maar de nacht was stil. Grote boten en klagers kunnen naar Heidestrand Sonhoven, 28€.
Echt een volledig uitgeruste stadsparkeerplaats. Lekker rustig. Facturering per 24 uur is misschien gebruikelijk, maar voor één uur betaalde ik het volledige tarief. Het zou praktisch zijn om vóór 11.00 uur te vertrekken. Als ik weer vroegtijdig naar het ziekenhuis moet, kies ik voor een andere locatie.
Ik ben het eens met de beoordelingen uit 2025. Restaurant met heerlijk eten en vriendelijk personeel. De frieten zijn nu bijna op Belgisch niveau.
De locatie is geweldig en alles is aanwezig. De kermis wordt betaald met chips. Elektriciteit kost in Frankrijk 19/16 cent, dag/nacht, 1kWh. Hier 1 uur 2€. Elektrische kachels verkeren in een slechte staat.
Josstaps heeft de wereld gezien, maar begrijpt het niet. Vriendelijke ontvangst, ruime, rustige plaatsen, sanitair matig maar schoon. Heerlijke pizza ter plaatse, vooraf bestellen. Ik geniet nu van de rust en stilte.
Wie denkt dat Oost-Friese moppen niet meer bestaan, moet hier douchen. Wild West draaideuren hebben hiervoor geen planken. Houd je adem in voordat warm koud wordt. Vrijwel alleen maar hondenbezitters, want de overige Ossi, zoals de Oost-Friezen vroeger werden genoemd, willen geen honden. Voornamelijk langdurig kampeerders. Kiosk daar, de keuken sluit volledig om 16.00 uur en 17.00 uur. Al het andere is aanwezig.
Rustige camping, prachtig gelegen. Vriendelijk personeel, van receptie tot bistro. Internationaal publiek. € 33 incl. BTW Douches zonder planken. Heet water kan enige tijd duren.
Niet meer aangewezen als stacaravan parkeerplaats.
Mooie natuurcamping, van de minitent op de Weser tot de stacaravan, alles is mogelijk. Zeer vriendelijke ontvangst. De kwaliteit van de sanitaire voorzieningen ruim voldoende. Er zijn idioten die 15 minuten douchen. Dan kunnen er meer buien vallen. De prijs van € 1,50 moet ook eerlijk worden gegeven, geen chips, geen klok. We voelden ons goed.
Prachtig uitzicht, aardige havenmeester. Behalve voor grijswaterafvoer alles in de buurt. We zullen de volgende keer reserveren.
Schoon en stil, veel ruimte. Huizen in de omgeving. Prachtig park met vijver in de directe omgeving.
Mooi, rustig veld. Veel recreatieve activiteiten mogelijk. Behalve tv. Dit alleen met een dikke batterij. De trend is richting het tweede boek.
Ik was hier in 1970, er was geen zeep, ik had de mijne nodig. Zeg, is het nog steeds mogelijk? Zal hier weer zijn februari 2019. Ik kijk er naar uit. Zelfs zonder zeep.
Ik wil me aansluiten bij de algemene bewondering. Zijn hier voor de tweede, niet de laatste keer. Vele mogelijkheden.
Bij aankomst dacht ik dat de foto's nep waren. Maar we vonden een gat waar we 's avonds beter konden parkeren. Parkeren in de stad met bijbehorende mogelijkheden.
De community is echt moeilijk. Chapeau! Zeer mooie plek. Zie foto. VE bij de uitgang.
Mooie rustige parkeerplaats, leuk dorp met een winkel voor lokale producten. Prachtig uitzicht vanuit het kasteel naar de Ardèche. De katten van foto 1 loopt daar nog steeds.
Idyllische, zeer mooie omgeving en aardige mensen, inclusief personeel. Spontaan verlengd met een dag.
Mooie pitch, niet zo druk in september. Helaas zijn overal stekende beestjes. Water alleen tijdens openingstijden van de receptie. 8-18 klok. Te veel stof.
Goede parkeerplaats voor een overnachting. Niet na TomTom maar een beetje verder 500m, links ..
Rustig tot de seniele beddrive de Fransman aandrijft. 7 uur radio, controle servicedeuren en chatter. De oprit is smal, passagiersogen naar 😅. Zwemmen moeilijk vanwege waterplanten. Zelfs de aalscholver loopt voorbij.
Voldoet aan de andere goede recensies. Staanplaatsen mooi groot, stilte 's nachts. Gedurende de dag een paar hersenkrakende uitlaat fetisjisten.
Standplaats als gemengde parkeerplaats. 'S Nachts hoor je alleen de stroom, het overstemt de koeling van de ijsbaan. Zoals met alle vrije plaatsen, permanente kampeerders. Ben opnieuw na 3 dagen gebleven.
Voor een gratis parkeerplaats goed, goed geslapen. Was goed bezet, nog steeds rustig. Aanbeveling.
Ben het eens met de anderen. Zeer mooie parkeerplaats. Als je meer wilt, ernaast is een camping. We hebben deze plek in de voorkeuren gezet.
Het kasteel en de oude stad moeten worden gezien. Het veld is nogal nietig. Ik had met Ducato in een veldje kunnen passen, maar de 4 mini-banen hadden drie diktes gedeeld. Verwijdering toilet zou twee punten waard zijn, is het niet.
Fremdschämen, het door hersenkraken verscholen dagparkeerverbod, bestaat nog steeds. Motorhomes zijn overdag verboden, maar half gebakken rijden in de avond Piuretten. Het is een centrum in de buurt van planning, maar dan is het niets met Stauseewandern. Hicks !!
We zijn hier om de paar jaar. Altijd zeer tevreden. Prachtige plek, geweldig zwembad, sauna wereld en een bistro. Natuurlijk, de standaard ruimte levering en verwijdering. Brood service.
Rustige locatie. Sanitair teveel op bio. Urinoir ruikt vreselijk hoewel de ruimte met drie douches niet wordt verwarmd. Let op geen chemisch toilet loospunt! Dat is het gebied in Ockholm! Oude pastorie. 3 Camperplaatsen.
We hebben al slechter gestaan. Niet echt mooi, maar eerste rij. Kosten 0 €, wat vaak in de reacties wordt vergeten. Mag alleen een camperplaats zijn. De grote watersporters hebben zelden een idee wat een camperplaats is.
Zeer mooie plaats, diverse restaurants met heerlijke visgerechten. Sanitair gewoon geweldig.