@Ducato264!
- 2008
POV wat een enorme hoeveelheid campers kunnen hier een plekje krijgen. Maar wel reserveren want om 13.30 al volledig vol. We kregen een soort overloop plekje, wat voor een nacht prima was. €35,= incl electra, douche, afwas en toeristenbelasting. Lekker fietsen op het strand en boodschappen bij de Spar aan de overkant van de weg
Mooi gelegen in rustig natuurgebied. Sanitair is schoon en de ruimte waar afwasmogelijkheden en de keuken is, is heel modern en strak. Prima plek om bij minder weer een spelletje te doen. Het terrein is enorm en de plaatsen zijn zeer ruim.
Inchecken via zuil met creditcard! 100 dkr borg voor electra en 100 dkr voor douche. Dit wordt later teruggestort op je creditcard. Met code voor douches. Prima geregeld. De aangrenzende camping is groot, maar gezellig in veldjes ingedeeld. Op korte afstand van vuurtoren, Greene en Skagen.
Mooie camping in de buurt van Ebeltoft. We hadden een plekje met zeezicht en dat verveeld nooit. Hartelijke ontvangst en veel uitleg over mogelijkheden in de omgeving. Heerlijke broodjes en sanitair is goed. Keuken met kook- en koelmogelijkheden en grote ruimte om je klaargemaakte maaltje op te eten
Prachtig plekje in de tuin onder de fruitbomen, een van de mooiste plekjes waar we stonden. Maar prijs voor electra en vooral het sanitair is met 4,= per dag én voor elke douchebeurt buitensporig hoog. Het sanitair is in een schattig huisje, waar ook afgewassen kan worden. Naast het keukentje is één ruimte waar douche, toilet en wasbak zijn. Deze deel je dus met de andere 3 of 4 camperaars. Verre van ideaal. Jammer van zo’n mooi plekje
Mooie camping vlakbij Køge, van waaruit je in 30 minuten met de trein in Kopenhagen staat. Prima en schoon sanitair, vriendelijke ontvangst en veel uitleg over omgeving. We kregen eerst een camperplek, maar mochten toch ook kiezen uit een olek naast het tentenveld. Wat een llek. Vrij uitzicht over het weiland met koeien. Wifi wat minder goed op deze plek, en 60 minuten per dag gratis. Fietstocht naar Stevens Klint is de moeite waard
Wat een mooi plekje. Ja het is op asfalt, en ja het sanitair is niet fancy, maar heeft alles wat je nodig hebt. Toilet, wasbak en douche dus helemaal goed. De rust en het uitzicht over de baai waar aalscholvers hun veren drogen maakt je helemaal zen. Supersnel internet, water, electra en een gaaf havencafeetje met heerlijke broodjes en taart maken het helemaal af