@Duci
- Gezin met kinderen (12+)
- 2020
- Integraal
Perfect, we waren zeer tevreden! Aardige mensen, goed onderhouden, alles wat we nodig hadden was aanwezig. Geweldige locatie, super rustig. Dankjewel! ...
Goed onderhouden en vriendelijk personeel. Restaurant aanbevolen. Douches vrij koud in de winter. Rustig 's nachts.
Schoon, netjes en ogenschijnlijk veilig. Helaas is de straat de klok rond erg lawaaierig. ...
Een rustige en veilige plek voor een tussenstop. De parkeerplaatsen zijn helaas nogal hellend, maar dat vonden wij geen probleem.
Nieuwe camping met goede faciliteiten. Rustige ligging. Toen we aankwamen, stond de slagboom open en was er geen elektriciteit.
Een prima plek voor een veilige tussenstop. Alles was aanwezig en goed onderhouden! De nabijgelegen weg stoorde ons niet. De Route Nationale is zichtbaar in de vallei, maar we hoorden hem niet. Helaas is er geen bakker in de buurt.
Alles is aanwezig. De ruimte is wel wat verlaten. Direct aan een drukke straat. Winkelmogelijkheden bij de Carrefour ernaast. Prima voor een tussenstop.
Goed onderhouden parkeerplaats met uitstekend water en elektriciteit. Supermarkt op loopafstand. Dichtbij de oude stad, maar wel een steile klim. Helaas was het lawaai van de snelweg tijdens ons verblijf behoorlijk hoorbaar!
We kwamen laat in de avond aan, in het donker, en zetten onze tent op op de goed onderhouden weide. Het was een heel rustige nacht en we hadden een prachtige sterrenhemel. De volgende ochtend ontmoetten we Lisa; ze was een heel aardig persoon! De plek is het hele jaar open! €7 is heel betaalbaar! In de winter kun je op een stevige ondergrond staan. Dankjewel!
Geweldige locatie aan de rivier en het pittoreske stadje. Goed onderhouden water en elektriciteit! Grasrijke plaatsen. Beetje lawaaierig vanwege de slagboom.
Alles was aanwezig en goed onderhouden! De locatie is niet geweldig, maar wel centraal. Ideaal voor fietstochten langs de kust.
Alles is aanwezig en goed onderhouden. Een prettige plek. De aannemer van hiernaast begint om zes uur 's ochtends met werken en dan is de nacht alweer voorbij.
Alles is aanwezig en goed onderhouden. 's Nachts erg rustig. Klein dorpje, baguette aan de overkant van de rivier.
Water en riolering waren aanwezig, maar vers water en afwaswater werkten niet. Niet bepaald geschikt voor kampeerstoelen. De camping is echter veilig en rustig. Het is ongeveer 30 minuten lopen naar de camping. Om de 7,40 meter brede oprit te bereiken, moet je achteruit rijden.
Rustige locatie! Rivier op slechts een paar meter afstand. Zwemgelegenheid aanwezig. Geen winkels in de buurt.
Praktische water- en elektriciteitsvoorzieningen. Rustig gelegen in een woonwijk. Dit is een plek om te overnachten. Het strand en de stad liggen op 15 minuten loopafstand.
De locatie is erg goed. Het terrein is enorm en rustiek. Douches en toiletten zijn gesloten en vervallen.
Vriendelijke ontvangst. Elektriciteit beschikbaar op sommige plaatsen. De ligging ten opzichte van de zee en het stadje is prima. Water en elektriciteit zijn aanwezig, maar primitief. Het sanitair stamt uit vervlogen tijden en is in zeer slechte staat. Het wordt wel af en toe schoongemaakt. De politie is af en toe te zien.
Vriendelijke bediening, broodjesservice. Zeer rustige ligging, rustieke inrichting. Sommige plaatsen hebben elektriciteit. Je kunt op 3 verschillende weilanden staan.
Idyllisch en een beetje "net als vroeger", maar dan positief! Aardige gastheer en ouderwets, maar schoon sanitair. Direct aan de straat, maar 's nachts rustig. Er is niets meer te zien in het stadje.
Zeer rustige en idyllische ligging. Helaas waren er geen enveloppen meer om de € 7 te betalen, dus hebben we in plaats daarvan een koffiefilterzakje gebruikt.
Zeer vriendelijk welkom! € 16,50 inclusief elektriciteit. Op het nieuwere gedeelte van het terrein is ook ruimte voor grote voertuigen. Alles was schoon en netjes, maar de douches waren erg oud. De poorten zijn 's nachts op slot en het was erg stil. Het was erg druk op de parkeerplaats. De verzorgde boulevard en een spaarmarkt bevinden zich op loopafstand.
Zeer fijne ontvangst! Centraal gelegen, V+E maar geen elektriciteit. Kampeergedrag niet toegestaan! Er was een douche, maar het was ijskoud! Vertrek mogelijk vanaf 9.00 uur.
Rustig, vrij op dit moment. Afvoer mogelijk, maar geen levering. In de nacht van 21/12/24 op 22/12/24 hebben we sterke wind ervaren.
Gesloten!
Zeer mooie en rustige locatie. V+E beschikbaar. Wees zeer voorzichtig als u de weide gebruikt als deze nat of vochtig is! Dorp op loopafstand. 2 bakkerijen, 2 pubs etc. allemaal heel gezellig.
De plaats is centraal gelegen ten opzichte van de haven en een prachtig rondwandelpad. Betaling geschiedt aan de automaat inclusief elektriciteit. Plaatsen op asfalt en grind. Wees voorzichtig bij het betreden van de grasplaatsen!!! Het was stil 's nachts. De V+E stamt waarschijnlijk uit de jaren zeventig en is sindsdien niet meer gerenoveerd. Zoet water € 2,- en alleen als het havenkantoor open is. We voelden ons veilig.
Idyllisch haventje met bar en restaurant. Superstil en inclusief elektriciteit. V+E eindeloos ver weg. 1€ voor 2 minuten vers water. Mooie wandeling naar de Gironde.
Ontvangst en betaling per automaat. V+E inclusief elektriciteit aanwezig. Standplaats op gras. Aardige exploitant. Stokbrood en boodschappen ca. 2KM. Veilig voor onze tussenstop en over het algemeen ok.
Fantastische locatie! Het uitzicht op de Sierra is schitterend! Zeer vriendelijke ontvangst. Alles is aanwezig, oudere faciliteiten maar zeer goed onderhouden. Niet goedkoop, maar goedkoop. In tegenstelling tot ADAC wordt Acsi niet geaccepteerd. Mooie wandeling naar het dorp mogelijk. Terugkeer mogelijk per bus.
Sitecode: 20676
Zeer centrale locatie. Strand, restaurant etc. Goede V+E
Zeer vriendelijk welkom! Netjes onderhouden faciliteiten. Het bovenste gedeelte van het plein is iets luidruchtiger vanwege de hoofdstraat. Op loopafstand van het strand. Aanbevolen restaurant naast de deur. 's Ochtends is er perfect stokbrood in Lisa's naastgelegen winkeltje. Naar het centrum van Marbella met de bus ongeveer 1 uur.
We voelden ons weer erg op ons gemak.
Nieuwe eigenaren, Camping Taiga. Gerenoveerd en zeer goed onderhouden. Korting met de Acsi Card. Zeer vriendelijke ontvangst. Reserveren aanbevolen omdat het erg druk is. Pizza in het restaurant was erg goed. Stad op loopafstand.
Met 8 meter zijn we er goed uitgekomen. Prijs ok met Acsi. Faciliteiten oud maar functioneel. Vriendelijk personeel. De stad kan te voet in 10 minuten worden bereikt.
Rustig, waarschijnlijk veilig. Haven op loopafstand. Douches in containers, maar schoon en goed onderhouden. Innovatief hondenwassysteem voor kleine en grote viervoeters. Inclusief anti-parasiet- en desinfectieprogramma.
Als u vol zit, kunt u gratis overnachten. Zorg ervoor dat je de bon zichtbaar achter het raam legt, anders wordt het een korte nacht. Als je naar de achterkant van het plein tegenover de wijngaard rijdt, is het veel rustiger.
Zeer aardige exploitant. Douche, toilet in een container, maar schoon. Cassettes kunnen geleegd worden, geen grijswaterafvoer. Vers water beschikbaar. Eenvoudige parkeerplaats met grind. Weg- en spoorlijn niet storend. Café tegenover. We voelden ons heel veilig.
Vriendelijk personeel, zeer goed onderhouden en schoon, direct aan het water, rustig. Maar ook weinig privacy en stevig in Duitse handen. Een kwestie van mening
Zeer vriendelijke ontvangst en voor ons een van de mooiste plekken in DK Veel ruimte, ongedwongen sfeer, directe toegang tot de Baltische Zee, absolute rust, goede snacks, winkels, goede V+E etc. De sanitaire voorzieningen zijn verouderd, maar! schoon en ordelijk. We komen zeker terug!
Camping in een prachtige omgeving aan een ondiep meer met zandstrand. Ideaal voor kleine kinderen en voor SUP-rijden. Superstil. 450SEK met elektriciteit. Zeer aardige exploitant. Veel nieuwe en goed onderhouden faciliteiten. Openingstijden d. Douches: 7.00 - 10.00 uur en 17.00 - 21.00 uur, even wennen. Douches en keuken nog niet gerenoveerd.
Meer parkeerruimte dan een camping. Maar echt geweldig! Zeer verzorgde inrichting, alles super modern. Klein nadeel: geen afwasmogelijkheid. Direct naast een restaurant. Prachtige omgeving, ideaal om te zwemmen en SUPpen. Direct bij de jachthaven. Supermarkt op 15 minuten fietsen in Valle. Toegang verhard, maar deels enkelbaans en smal
Direct aan de straat, maar toch rustig. Faciliteiten onderhouden en nieuw. Zwemmen en vissen mogelijk. Barbecueplaats beschikbaar. Betaling alleen mogelijk met kaart. Camera 📷gecontroleerd! Betaal dus ook!
Vriendelijke exploitanten. Goed onderhouden faciliteiten. Gelegen direct aan een bruisende rivier. Weg van de typische toeristische campings in dit gebied. 350Nkr voor 2 volwassenen. en 1 kind inclusief elektriciteit. Weg hoorbaar, maar absoluut niet storend.
Zeer vriendelijke Nederlandse operators. Zeer verzorgde camping met een prachtige ligging in de bergen aan een rivier. Straathoorbaar, maar wij vonden het niet hinderlijk.
De plaats ligt direct aan het water. Zeer rustieke faciliteiten. Op de eerste rij staat een Zweedse langdurig kampeerder met camper die ongevraagd ‘zijn’ kampeerregels en -wetten uitlegt. Parkeerregels, afstand etc. We zijn weer gereden.
Direct aan de kademuur en direct aan de stad. V+E rustiek. Verkeer hoorbaar 's nachts. Wij vonden de omgeving nogal desolaat. Wij hadden vooraf gereserveerd via de homepage en dat was op dat moment wel nodig. Het Italiaanse restaurant direct aan de kade is echt een aanrader.
Fijne ontvangst, alles was zeer goed onderhouden! Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Direct aan het strand en rustig.
We stonden op 3 augustus 24 in een zijstraat. De plaats was helemaal overvol. Maar het was nog steeds rustig en veilig. Er zijn 's ochtends broodjes in het winkelcentrum. V+E beschikbaar. Benzinestation naast de deur.
Moderne schone parkeerplaats. V+E+ douches perfect en ruim. 26€ zonder elektriciteit. Landwegen en vliegtuigen stoorde ons niet. Strand en centrum op loopafstand.Middelkerke? een kwestie van smaak
Leuk welkom! Niet alle plaatsen zijn te schuin! Over het algemeen goed onderhouden. Oud sanitair uit het Louis de Funes-tijdperk, maar schoon. Geweldige bar met veel leuke jonge mensen. Geweldige locatie met een fantastisch uitzicht vanaf 8! V+E ideaal. Benadering m.7,5m gemakkelijk beheersbaar. Gastronomie binnen een paar meter Saint-Malo is te voet in 30 minuten en met de fiets in 10 minuten te bereiken.
Sitecode: 2051
Gratis parkeerplaats in een heel mooi en rustig dorp. V+E maar geen elektriciteit. Vers water voor tokens. Toen wij er waren, was het vol. Dorpsrondleiding aanbevolen.
Geweldige locatie direct aan het eindeloze strand. V+E maar geen elektriciteit. 8€, betaling werkt alleen met munten. Nadeel: Zeer luidruchtig door spoorlijnen en autoverkeer.
Parkeerplaats op slechts ca. 200 meter van de boulevard langs de rivier. Het veld is heel eenvoudig maar goed onderhouden. V+E beschikbaar, maar geen elektriciteit. Je staat tussen de gebruikelijke betonnen kastelen. € 8,40. Wij hadden een veilig gevoel.
Kerstavond hebben wij hier doorgebracht. We werden heel vriendelijk begroet. De plaats is zeer schoon en goed onderhouden. Het is slechts een paar meter naar het kiezelstrand. De prijs-prestatieverhouding is redelijk.
Het was erg rustig en de wind was draaglijk. Geen probleem, zelfs bij extreme regen. Wij stoppen €7 in de envelop.
Coole plek met een geweldig uitzicht als je kiters, surfers, etc. wilt zien. Momenteel nog beperkte V+E opties. Tijdens ons verblijf van 's middags tot 21.00 uur draaide een DJ technomuziek, een kwestie van smaak. straat binnen gehoorsafstand. Prijs: € 19
Prettige parkeerplaats met V+E direct aan het dorp. 2 volwassenen een 14 jaar oud met elektriciteit € 22,90. Er is een beperkt aantal verharde plaatsen beschikbaar, het mooie grote grasveld moet met de nodige voorzichtigheid worden gebruikt als het regent. Het restaurant Grand Café het Tolhuis is een echte aanrader, wij hebben er goed gegeten.
Zeer verzorgde camping met aardige beheerders, direct aan het strand op een rustige locatie. V+E aanwezig en onderhouden. Zelfs inchecken tijdens de lunchpauze (12-14 uur) bij de automaat met een creditcard is mogelijk. Vers gerenoveerd sanitairgebouw, zeer goed onderhouden. Ideaal om te wandelen, fietsen, zwemmen, SUP rijden etc. Prijsniveau "Deens", maar redelijk. We voelden ons zeer comfortabel.
Eenvoudige staanplaats aan de haven met functionele voorzieningen. V+E aanwezig. Betalen doe je aan de automaat. Douches en toiletten zijn oud maar ok. Uitzicht en omgeving zijn erg mooi. Havenrestaurant is een aanrader, zeer lekkere visgerechten aan Deense prijzen.
Een plek met een bijzondere sfeer. Je staat binnen de oude vestingmuren. De plaats en de faciliteiten zijn goed onderhouden. De prijzen zijn niet goedkoop, maar het is altijd vol. Plaatsen met elektriciteit zijn zelden beschikbaar. Het landschap is erg mooi en er is altijd wat te beleven in de jachthaven. Het dorp is als een openluchtmuseum, zoveel dagjesmensen overspoelen de plaats. We komen altijd graag terug.
Zeer vriendelijk welkom! De camping is zeer goed onderhouden en ook erg groot. Ook in het hoogseizoen kun je een rustig plekje vinden. In de bijkeuken kunnen helaas geen ramen open, een klein nadeel. Zwemmen is ook veilig voor kinderen. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen of fietsen. Tip in de buurt: Bij Uvmarö Hamn, Magasinet kun je heel goed eten!
350SEK incl. elektriciteit. Mooie ligging, verzorgde plek met een mooi breed zandstrand. personeel oké Passende V+E. De sanitaire voorzieningen zijn de engste die we ooit in Scandinavië hebben gezien. Keuken met gootstenen zijn ok. Naar onze mening is de prijs niet redelijk.
Een vriendelijke ontvangst en een zeer verzorgde en liefdevol geleide camping. Ideaal om te relaxen, zwemmen en suppen. Niet goedkoop, 370 SEK voor een stoel op de eerste rij en 320 SEK vanaf de 2e rij. Met Camping Key is dat 5% Winkels in de buurt, Coop, ica etc.
Mooie, rustige plek direct aan het meer. Zonder! V+E zwemmen aan het meer is een hoogtepunt. Buscampers zonder toilet, poepen in de bosjes, zijn geen hoogstandje.
Sitecode: 20172
We wilden vandaag beginnen, maar keerden na ongeveer 1.000 m na de afslag van de hoofdweg om. In totaal zou het ongeveer 5.000 meter over een grind/wasbordweg zijn geweest. Met onze standaard stacaravan is dit volgens ons niet mogelijk. We draaiden ons om en worstelden ons terug naar de hoofdstraat. Jammer, we waren graag langs geweest.
Wij betaalden 200SEK op de prachtig gelegen alternatieve plek zonder stroom. Marianne kwam afhalen, contant of pin mogelijk. Douches, V+E kunnen worden gedeeld op de parkeerplaats op ongeveer 100 meter afstand. Alles is schoon en netjes. Broodjesservice! De locatie is erg mooi!
Parkeerplaats bij de veerhaven. V+E zonder grijswaterafvoer. douche oké personeel erg vriendelijk! Ferry en het bijbehorende achtergrondgeluid stoorde ons niet. Gastronomie aanbevolen, maar uiteraard wel tegen Zweedse prijzen. Kasteel Hörningsholms is een bezoek waard.
De parkeerplaats met stroom is 's middags eigenlijk altijd bezet. Wat overblijft is de parkeerplaats waar je officieel kunt overnachten. Bij de aparte automaat betaal je 180 SEK met je creditcard. Een zeer onvriendelijke, gemeentelijke medewerker, die we een paar jaar geleden mochten ontmoeten, zorgt ervoor dat het toilet, de douche, de V+E van de parkeerplaats in geen geval worden gebruikt. Anders rustig en goed gelegen
Leuke camping direct aan de Oostzee met uitzicht op de Storabeltbrug. Passende V+E, douches oké. Zwemsteigers en natuurstrand. Vriendelijk welkom.
Prachtig gelegen! Goed onderhouden, rustig met vriendelijk personeel. Zwembad, speeltuin aanwezig. Gastronomie ter plaatse. Het gaat heel steil naar beneden naar het strand. Er is een kleine supermarkt op het strand zonder infrastructuur in het dorp.
De locatie bij de vuurtoren is geweldig en landschappelijk gezien de moeite waard. V+E aanwezig maar geen elektra. De aankomst en vertrek is lastig met een 7.40m camper, deels cm werk, omdat er momenteel een omleiding is. Ook zijn de parkeerplaatsen erg smal en is het moeilijk in- en uitrijden met de voertuiglengte. De afstand tot de volgende camper is <1m! De stad ligt op loopafstand.
Dit was onze tweede keer daar en we denken dat de locatie goed is. Men is snel in de stad of op de dijk met uitzicht op Texel. Helaas is de plaats erg snel vol. De voorzieningen zijn functioneel en met name de douches zijn goed onderhouden. 15€ zonder elektriciteit maar met douches. Het is vrij rustig 's nachts, maar de omgeving is helder verlicht. Een aanrader is het café bij Tante Nel om de hoek 🙂
Leuke camping met functionele voorzieningen. Wij waren er met Pinksteren. Vrij duur naar onze mening.
We waren er weer na een lange tijd. Het positieve is de prachtige locatie met het geweldige uitzicht. Anders is het duur en zoals altijd erg druk. De douches zijn een kwestie van smaak, wij douchen het liefst in de Womi.
Nieuwe exploitanten! Zeer ontspannen sfeer! Broodjesservice, drankjes, snacks etc. Schone voorzieningen en functionele V+E. Er wordt momenteel veel gerenoveerd. De plaats ligt direct aan de Main, ideaal voor watersporten. Fiets- en wandelroutes direct ter plaatse. Landweggetje hoorbaar maar niet storend.
€ 8 incl. stroom, vers water mogelijk, geen! Beschikbaarheid! Prachtig weiland, heel rustig dorpje op loopafstand. 'S Nachts hoorde je de hoofdweg in de verte, maar niet storend. Aardige uitbaters, heerlijke wijn aan eerlijke prijzen. Iphofen is een bezienswaardige plaats, die slechts een paar kilometer verderop ligt.
We waren zeer tevreden, leuke sfeer en aardige operators. € 23 + € 5 stroom, douche € 0,50 Voorzieningen voldoende en functioneel.
Wij verbleven op 28 mei 2023 voor één nacht op de camperplaats. Het was perfect, heel rustig en de mensen erg vriendelijk.
Idyllisch veld met gastvrije operators. Alles aanwezig inclusief 4 ampère elektra. Een beetje slordig maar charmant. Bootverhuur ter plaatse. Leuke kleine plaats met restaurants en een supermarkt.
€ 12,50 / 24 uur. Centrale ligging maar meestal vol. Viskraam ten zeerste aanbevolen. Op de kade een hotelschip met mannelijke vluchtelingen.
Zeer aardige telefoniste. Direct gelegen aan de rivier, tegenover de bezienswaardige stad. Sanitair bijna klaar. Goed onderhouden!
Zoals altijd ok, alles aanwezig 5 ampère stroom. Het water bij het afvoerstation was afgesloten. Ondanks de tijd van het jaar en het feit dat het op een woensdag was, was het relatief druk. De weg is hoorbaar, maar het is goed.
Benadering via de middeleeuwse stad, maar met 7.50m geen probleem. Zeker een aanrader om wijn te kopen. Ook een aanrader: Le Vieux Café d'Aniathazze. We hebben hier heel goed gegeten
10€ inclusief elektriciteit. Instructies op terminal in het Duits. V+E met Franse charme. Super smal maar ook erg stil. Direct aan de jachthaven.
Riolering, vers water en toiletafvoer mogelijk, zeer stil. Maar ook erg vol
V + E beschikbaar + pizzaautomaat 😂 Aan de Moezel in een klein stadje, we voelden ons veilig, maar lawaaierig door passerende auto's en de fabriek.
Goed zoals altijd
Gratis, idyllisch, heel rustig. Geen V+E
Perfecte parkeerplaats in een rustplaats. Super vriendelijke uitbaters. Elektriciteit en water mogelijk, geen afvoer. 15€ per nacht. Absolute rust en idylle
Prachtige plek, nieuw, zeer aardige eigenaren sinds het begin van het jaar! Liefdevol verzorgd en ingedeeld. Perfecte plaatsen met veel ruimte. Leuk winkeltje met ijs, snacks, gebak, koffie, etc. Ongeveer 200 m van het strand met een aanlegsteiger. Alleen al de reis naar het schiereiland Helnæs is prachtig. Absoluut idyllisch en rustig.
Centraal gelegen in de haven. V+E moeilijk te vinden en in een memorabele staat. Maar we sliepen rustig. Veel restaurants op loopafstand. Aanbevolen: Magasin Tuinen
We stonden heel goed. Er is veel te zien. Veel plaatsen zonder stroom. Niet goedkoop, maar een goede prijs. Je kunt lekker wandelen
Leuke ontvangst. We stonden voor de zee, zonder elektriciteit. Ongelooflijk mooi uitzicht, maar ook erg winderig. Afvoer en douches ok. Achter op de camping staan zou niet ons ding zijn geweest. Het grootste nadeel: de externe spoelbakken, met veel te weinig ruimte en nulafstand tot de andere "spoelbakken".
We waren hier na een jaar terug en kunnen alleen maar zeggen: de moeite waard!
Met liefde verzorgd. Alle faciliteiten aanwezig. 280 kronen voor 3 personen inclusief elektriciteit
Gelegen aan een meer. Heel netjes en stil. Heeft alles wat je nodig hebt. 280 SEK incl. elektriciteit. Perfect
De operator is veranderd sinds ons laatste bezoek in 2018. Veel is gerenoveerd en is veel netter. De hamburgers in het kleine restaurant zijn nog steeds een aanrader!
Parkeerplaats direct bij de waterval. Gemakkelijke onverharde parkeerplaats. Geen verwijdering. Inclusief elektriciteit en douche 210 SEK. rustig 's nachts
Zeer mooie locatie. Vriendelijke eigenaar. Alles beschikbaar. Drie personen inclusief elektriciteit kosten 380 NOK. Douchen kost 10 NOK. Leuke plaats
We sliepen rustig. Een prachtig uitzicht op de fjord. Geen voorzieningen, wel V+E mogelijk bij het tankstation (op voorhand vragen!). De plaats ligt direct naast een industriegebied.
Het is allemaal oke. De douches werken alleen met een creditcard. Het kleine restaurant is een aanrader! Zeer goede dienst.
Makkelijk te rijden, erg stil. Ideaal als doorgangsplaats. 20€ of 150 kronen.
We hebben twee nachten in een weiland gestaan met de stacaravan en waren zeer tevreden. Aardige mensen, goed verzorgd en heel rustig. Ongeveer 1500 meter van de zee
Centraal plein midden in het havengebied, centrum en Noordzee op loopafstand. Zeer aardige havenmeester. Schone en verzorgde faciliteiten. Womi staat op een verhard plein. 17€ inclusief douche. Elektriciteit en vers water naar verbruik.
Geweldige locatie, aardige gastheer! De straat is duidelijk te horen. 17 € per nacht voor parkeren.
Zeer rustige en veilige parkeerplaats, gratis, maar vrij ver van de snelweg. Goed gesorteerde wijnwinkel, we hielden van Chuslan-wijn. Historische plek op loopafstand, wij vonden het de moeite waard om te bekijken. Naar onze mening was het aan- en afvoerstation erg vuil. Er is een oplaadpunt voor e-auto's.
Na het tanken kun je op de liefdevol ingerichte plek overnachten. Elektriciteit tegen betaling. De parkeerplaats is goed verlicht en relatief rustig.
Sitecode: 91992
Mooie nieuwe parkeerplaats, we voelden ons zeer comfortabel. Leuke plek en zeer vriendelijke uitbater.
Een werkelijk indrukwekkende locatie met vrij uitzicht over het Markermeer! De wind raast ongecontroleerd om je neus, heerlijk. De gastheer is erg aardig en behulpzaam! De plaats heeft geen voorzieningen. Prijs 17 €
Zeer aangename plek in het kleine stadje. V + E, alles is aanwezig. We stonden 's nachts met slechts één andere camper op het grote terrein. We hebben geen gebruik gemaakt van toiletten en douches op het plein.
Wij waren er afgelopen zondagavond. De vriendelijke havenmeester, de V+E, de ligging etc. zijn de pluspunten. Nadeel is in onze optiek dat de capaciteit van parkeerplaatsen de hevige drukte niet meer aankan. Spontane aankomst is nauwelijks mogelijk.
Oké voor een nacht. V + E, geen elektriciteit. Voordeel: 100 meter naar de boulevard. Het is verboden stoelen buiten te zetten, maar dat wil je ook niet.
Als een enorme parkeerplaats, met V + E, zonder elektriciteit. Stad op loopafstand. Aanbevolen bakker naast de gasstalletjes.
Zoals altijd perfect! Zeer goede bakker op loopafstand.
Een zeer aangename en verzorgde parkeerplaats, helaas druk bezocht.
We brachten hier een zeer rustige nacht door. De omgeving wordt gekenmerkt door industrie en er is een bijbehorend achtergrondgeluid. De havenmeester was vriendelijk en wij betaalden €15 inclusief stroom. Winkels zijn op loopafstand.
We hebben vanaf 11.09. op 12.09. stond hier op een avond. Vrij, stil maar zonder V + E. De parkeerplaats was tot de laatste plaats vol. Leuk stadje met een aan te bevelen ijssalon🙂
Parkeerplaats op het voormalig industriehavengebied. Zeer aardige en behulpzame uitbater. Uitsluitend afvalverwijdering, geen afvoer van vloeistoffen en geen vers water. Elektriciteit aanwezig. We brachten er een rustige nacht door.
Schone en nette minicamping direct naast de sluis. Kleine, interessante jachthaven. Vriendelijke uitbater. Absolute rust. V + E beschikbaar. Een nacht zonder stroom tijdens ons verblijf € 20,70
Wij waren er voor de tweede keer. Zeer aardige en behulpzame uitbater. Alles schoon en goed onderhouden. Prachtig zandstrand, ideaal om te zwemmen en SUP. Zeer kindvriendelijk. Ook goed om te fietsen. Prachtig uitzicht op de brug.
Kamperen in het dennenbos op een paar meter van een warm meer. Ideaal voor zwemmen en SUP rijden. Zeer vriendelijke en betrokken Nederlandse operators. Op dit moment veel bezocht door gezinnen met kinderen. Voldoende aantal douches. Leuk dorp met ICA supermarkt op loopafstand. Enkele plaatsen met uitzicht op het meer. Tal van activiteiten voor kinderen.
We verbleven rustig en gratis in de wei. En kocht de volgende ochtend een paard als souvenir. Geen V+E!
Droomlocatie op een klein eiland. Ideaal voor zwemmen en SUP rijden. Gratis boot en fietsen. Handpomp voor vers water en droog toilet. Geen riolering en toiletafvoer. 35,5 km lange rondfietsroute. Absoluut stil, maar dat was allemaal voorbij om 04:15 uur! Jongeren reden als een gek rondjes met jetski's op een paar meter afstand voor ongeveer 15 minuten, oorverdovend lawaai!
Het landschap is erg mooi. Inclusief zwemgedeelte en trailerhelling. Geen faciliteiten. Stil 's nachts.
We verbleven er twee nachten tijdens onze cruise in Zweden. Prachtig aangelegd, geweldig om te zwemmen en SUP rijden. Zeer aardige Nederlandse telefoniste. V + E functioneel en schoon.
Aardige Nederlandse telefoniste. In het hoogseizoen erg druk. Verzorgd, douches een kwestie van smaak. Geweldig meer om te zwemmen en SUP.
Aardige gastheren, zorgden ervoor dat we ons zeer comfortabel voelden. Schoon, netjes en stil
Schoon en ordelijk. Via een steile dijk is het water te bereiken. Ideaal voor zwemmen en SUP. Gekenmerkt door langdurig kampeerders
Leuke camping, helemaal goed! Niet goedkoop maar goedkoop. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Avonturengolf naast de deur. Zwemvijver in de buurt. V + E beschikbaar. Elektriciteit wordt gefactureerd op basis van verbruik. Prima sanitair. Ottobeuren is te voet bereikbaar. Prachtige basiliek.
Wij waren er op 22 mei 2021. Schoon, goed onderhouden, rustig, mooi uitzicht op de bergen. Plaats op loopafstand met een geweldige ijssalon en een bakkerij. Oostenrijk om de hoek.
We aten goed en sliepen heel vredig.
We waren hier in het weekend en kregen een van de laatste plaatsen. Aardige operator en geweldig uitzicht op het meer. Zeer smalle plaatsen. V + E professional, maar slechts één station voor veel te veel voertuigen. 15 € + 0,50 € kWh / elektriciteit
Eenvoudig asfaltpek. V + E en elektra aanwezig. Korte weg naar de stad. Zeer aardige plaatsbewaarder. 10 € zonder elektriciteit
Direct aan de Rijn. Aardige operator. V + E beschikbaar. € 11 + € 2,50 elektriciteit voor drie personen. We hebben alleen neem plaats op de achterste rij. Daarom erg luid.
Leuk, we stonden in de wei, ideaal. Aardige tuinman en goede V + E. 10 € zonder elektriciteit.
Scenic, eerste nacht ok Op de 2e dag kwamen we 's middags terug naar de Womo en de operator confronteerde ons. 18 jongeren met tenten en in een feeststemming. "We kunnen proberen rond te komen of onze ervaringen op te doen." We reden "vrijwillig". 21 € zonder elektriciteit
Parkeerplaats direct aan de gracht in een oud havengebied. Elektriciteit en afvalverwerking aanwezig. Leuke fietstochten mogelijk, goede en goedkope restaurants in de buurt. We komen zeker terug.
Direct aan de Weser in een weiland. 15 euro geen V + E, maar afvalverwijdering mogelijk. Aardige tuinman. Enkele vaste gasten en beperkte capaciteit. Het is beter om van tevoren te bellen! Het was 's nachts stil.
Zeer aardige gastheren, eersteklas wijnen en sappen, prachtig landschap en super rustig. We voelden ons goed.
Direct aan het kanaal, op dat moment propvol, maar 's nachts rustig. De bakker komt om acht uur. V + E. Via de federale weg, handig.
Grote, verzorgde camping. > 3000 zitplaatsen. In deze max. half bezet. Vriendelijk personeel. Een paradijs voor kinderen. Let op: Op weg naar de snelweg haalden we op de landweg een geparkeerde zilveren A-Klasse in. Er klonk een luide knal. Er is iets tegen de Womo gegooid. We werden vervolgd en er werd op aangedrongen te stoppen. We reden gewoon door! Macke in de Womo ...
Zeer mooie parkeerplaats met een ongelooflijk panorama. Tolweg, 7 km, goed ontwikkeld, maar erg steil. 45 € voor 24 uur inclusief overnachting. Fantastische wandelingen mogelijk. We hebben goed geslapen. Geen V + E. De volgende ochtend nog maar een paar meter zicht, want het staat volledig in de wolken Vergeet niet: plaats het parkeerkaartje zichtbaar in de Womo.
Hele leuke camping, midden in het dorp. Met geweldig sanitair. Goed onderhouden zwembad! Zeer genereuze plaatsen. Zeer vriendelijke operator en perfecte V + E. 2 nachten, 2 volwassenen en 1 kind inclusief elektriciteit € 117, -
Leuke locatie op een voormalige boerderij. Goede wandelmogelijkheden. V + E is mogelijk. Aardige eigenaren. Campingstoel geschikt. Perfect voor een overnachting. Er zijn ook twee ezels als vaste kampeerders
Leuke, zeer verzorgde en nieuwe plek met super modern sanitair. V + E top. Zeer aardige telefoniste. Aangename sfeer. Eersteklas avontuurlijke minigolf naast de deur. 1500m tot aan de zwemvijver, met goede gastronomie. Leuke fiets- en wandelroutes. De bomen zijn nog niet groot genoeg dus er is wat schaduw 😉 Interessant stadje met een basiliek. Te voet bereikbaar.
Vriendelijke, behulpzame telefoniste. Zeer verzorgde plek. Leuke fietstochten mogelijk. Rustig en mooi gelegen. Zou graag terugkomen.
Destijds goed bezocht. Snelweg hoorbaar, maar niet storend. V + E functioneel en professioneel. We kwamen 's avonds en reden' s morgens vroeg weer, betaling aan toeristen info niet mogelijk op deze tijden, jammer. Goed als doorgangsslaapplaats.
Sitecode: 19822
We waren hier in 2018 en het was weer heel goed. Aardige mensen, lekker eten. Altijd mijn plezier
Locatie direct aan het dorp en aan de lagune. Twee ruimtes. Personeel probeerde heel hard en aardig. V + E, let op de ecotabs op de toiletcassette. Helaas was dit weekend druk en druk. Geschikt om te fietsen en te wandelen. Zwemmen op het zandstrand en strandstoel huren bij de havenmeester.
We hebben hier opnieuw een tussenstop gemaakt op 10 juni 2020. Alles was al bezet, maar je kunt op de bovenste parkeerplaats staan zonder elektriciteit. De volgende ochtend haalt de aardige tuinman 8 € op. Het is heel kalm en veilig. De bakker komt om 8 uur aan.
Wij waren er voor Pinksteren voor 3 nachten, 10 euro inclusief elektriciteit. Sanitair gesloten wegens corona. Aardige operators!
Mooie en rustige parkeerplaats bij de jachthaven. Onderhouden met V + E. Leuke havenmeester. We betaalden 11 € zonder elektriciteit. Sanitair gesloten wegens corona. Direct aan het stadje gelegen.
Zeer rustige plek op een idyllische locatie direct aan het water. Aardige operators. De meeste plaatsen liggen op gras. Sanitair gesloten ivm corona, V + E mogelijk. Dorpje met spaarmarkt en bakker op loopafstand. Bezoek zeker ook de kunstgalerie aan de Grachtstraat 12. Fietspaden door het natuurgebied naar Lauwersoog erg leuk om te rijden.
Plaats op gemengd parkeren met zes stopcontacten. Verwijdering voor chemie Toilet beschikbaar. Douches en toiletten beschikbaar, maar die hebben we niet gebruikt. 14,00 € per nacht.
Centrale parkeerplaats. Leuke operator, V + E beschikbaar. Douches en toiletten die we niet hebben getest. Road goed hoorbaar, maar 's nachts ok. Alles was heel goed onderhouden. Beveiliging door hek en poort.
€ 13,50 voor twee volwassenen, een kind, elektriciteit en V + E. Leuke operator. Voetafdruk op weide achter het restaurant / hotel. We sliepen rustig en veilig. De rest is een kwestie van smaak ...
We waren hier voor de zoveelste keer. 9 € en je staat rustig en veilig op een enorme parkeerplaats met grind. Incl. V + E zonder elektriciteit. Vanaf sommige plaatsen met uitzicht op het water. Het mooie dorp is te voet bereikbaar. Zoals altijd leuke ontvangst. De patisserie naast het tankstation bij de ingang is de beste.
Zeer mooie ontvangst. Mogelijkheid om wijn te kopen. 5 parkeerplaatsen. Heel kalm en veilig. Geen V + E.
Veilig en stil, een klassieke camping met een zeer aardige operator. Sanitair gerenoveerd en zeer goed onderhouden. Voor grote kampeerders op de voet. Goedkoop, ACSI wordt geaccepteerd.
Wees, geen ziel meer!
We zijn weggestuurd! Geen parkeerplaats beschikbaar!
Goed onderhouden camping. Alleen gescheiden door de weg van het eindeloze natuurlijke strand. Er is genoeg geschreven over het milieu. V + E en wasplaats voor auto's en campers. Heel stil. We hebben het restaurant niet getest. Mini winkel met stokbrood.
Sitecode: 20676
Mooie locatie direct aan het water, met uitzicht op de bergen. Zeer mooie havenmeester. 10 Euro incl V + E. Veel tapasbars. Heel rustig 's nachts.
Zeer vriendelijke operator! Absoluut kalm en veilig. Precies ter plaatse. Helaas was het restaurant gesloten op het veld. Geschikt voor V + E. Steile aanpak.
Rustig, veilig en gratis. Direct in de bezienswaardige plaats. Wijn kopen is een must!
Als tussenstop, gewoon om je ogen te sluiten, ok. Het is niet stil, maar zeker. De diesel is volgens de homepage van Total. Goed winkelen.
Goed onderhouden minicamping op de boerderij, met zeer vriendelijke eigenaar. Rustige locatie in het dorp. Perfect om te fietsen. Praktische en schone douches. Aanvoer en afvoer rustiek maar ok. Twee nachten, drie personen, met elektriciteit 40 €. Liefdevol ingerichte lounge, met tafelvoetbal, tafeltennis, keuken, tafels, enz. We voelden ons comfortabel.
38 € voor drie personen en twee nachten incl. Elektriciteit. Douches kosten extra, maar de kaart moet worden belast. Ongebruikt tegoed kan worden teruggeboekt. Zeer goed onderhouden en schoon, goede verwijdering. Campingstoel geschikt. Kleine nadelen: zeer luide eenden en het water in de douche is slecht.
Goed onderhouden plek, met een zeer mooie locatie. 19,50 € zonder elektriciteit. Geen douche, geen toilet. Verwijdering voor chemisch toilet is beschikbaar. Leuke operator
Staanplaats met prachtig uitzicht en zeer goed restaurant, vriendelijke herbergier
We hebben een mooie plek onder bomen. Koele sfeer op de grote plaats! Schoon en stil, slaap alleen van 23 tot 6 uur (anders elke minuut). Toiletverwijdering in Dixie.
Eenvoudige onverharde parkeerplaats, absoluut stil 's nachts. Om 8:00 uur komt de bakker om 9:00 uur aan met auto's voor het blote voetenpad en het natuurlijke zwembad. Afvalstation, geen water om het toilet door te spoelen. 8 euro per nacht. Leuke terreinwachter!
Vreedzame, rustige plek met uitzicht op de Baltische Zee. Schoon en netjes, met aardige operators. Je kunt de dag ervoor een broodje bestellen bij de receptie en het de volgende ochtend ophalen.
Zeer mooi gelegen camping op een weiland, deels aan het meer. Vriendelijk personeel! 'S Ochtends zijn er broodjes bij de receptie. Sanitair schoon, douches maar een beetje oud. Verwijdering beschikbaar.
Grote camping met allerlei voorzieningen. Schone afzonderlijke douchecabines. Staanplaatsen deels met uitzicht op het meer, deels onder hoge dennen. Achterste gedeelte van het plein luid door aangrenzend pretpark. Fietspad naar Leksand. Zeer creatief en prachtig ontworpen Adventure Golf. kinder speel paradijs! Eigen zandstrand. Pizza wordt aanbevolen.
Rustige plaats 60SEK. Direct aan de rivieroever. Afvalverwijdering, maar geen verwijdering van chemisch toilet en grijs water. Weg binnen gehoorsafstand.
Helemaal omlaag sinds ons laatste bezoek in 2016! Charme van een grindgroeve op de Ballermann. Vanaf 8 uur wordt wiellader aangedreven. Sanitair onrein. Op het terras van het restaurant eten restjes en lege blikjes op de vloer. Twee bieren, één vruchtensap ongeveer 200 KR. Adventure Golf en de omgeving zijn een hoogtepunt.
Alles was geweldig, een absoluut kinderparadijs! Mooie, warme zwemvijver! Absoluut eten in het restaurant! We zijn enthousiast. Helaas veel muggen
Leuke verzorgde plaats. Geweldige locatie direct aan de waterval! Mooie wandeling direct aan de rivier. Ruimte helaas ingepakt en daarom krap. Aardig personeel.
Eenvoudig grindparkeerterrein in het bos bij een vijver. Heel rustig 's nachts. Voor het opstellen van campingstoelen niet geschikt. gratis
Mooie schone en goed uitgeruste parkeerplaats, bij een kleine jachthaven met uitzicht op de fjord en de brug. De straat is duidelijk te horen, maar 's nachts rustig. Vissen en grillen perfect mogelijk.
Gemakkelijk parkeren direct aan het water. Mooie locatie met badstranden en gastronomie. Geen V + E. Vanaf ongeveer 7 meter wordt het krap. Gratis.
Eenvoudig, niet leuk parkeren. Luide motoren, altijd aanwezig in de nacht. Als je twee keer rechts van de veerboot achter de douane komt. Om beter te slapen dan niets.
Vrije ruimte bij kanaal. Gras gedeeltelijk kniehoog met enkele hobbels. Geluid van industriële installaties, schepen en wegen 's nachts. Zonder levering en verwijdering.
Gepflegter Stellplatz direkt an der Weser. An diesem Wochenende sehr gut besucht, daher recht eng. Strom und Duschen gehen extra. Freundliche Platzbetreiber. Schöne Radwege entlang der Weser. Sehenswerte Kirche im Ort. Leckere Eier gibts am Bauernhof am gegenüberliegenden Ufer.
Geweldige plek midden in de natuur. V + E, alles perfect! Lauscha en buitenzwembad op loopafstand. Wandelen en fietsen zijn perfect mogelijk. Brood service! Leuke en behulpzame operators. Eerlijke prijzen!
Goed onderhouden haven met schoon sanitair en perfecte V + E. Klein strand, ook geschikt voor kinderen. Kinderspeelplaats beschikbaar. Klein stadje met restaurants en supermarkt op loopafstand.
Mooie locatie aan de rivier, tegenover de stad. Goed bezocht in het weekend. Vriendelijk personeel en functionele faciliteiten. Passagiersveerboot pendelt naar de oude stad.
Zeer mooie plek, allemaal goed onderhouden en een geweldig uitzicht op de Maas. 12,50 Euro + 0,50 voor het douchen. Stad ongeveer 20 minuten. te voet. Nadeel: schaarse capaciteiten.
Plaats direct aan de promenade voor 6,80 Euro. Verwijdering mogelijk levering alleen met tokens, station maar gehavend en siffig. Rustig en veilig. Bars en restaurants, maar geen bakker. Loop naar bunkers op de klif mogelijk.
10 euro + 3,40 voor V + E. Niet echt leuk, maar goed voor een bezoek aan de haven. Vlak bij de rotonde en daarom behoorlijk luid.
Gemakkelijk parkeren o. V + E, gedeeltelijk zie je de Womi de zee. Mooie paden met een prachtig uitzicht op de zee! Spectaculair
Defect! 2 euro naar binnen gegooid en niet terug! Voer water af.
Staanplaatsen alleen gescheiden door de weg van de zee. Eenvoudige afvoer, water mogelijk tegen betaling. Nacht erg rustig, alleen de zee en de wind begeleiden om te slapen Betaling met de MasterCard geen probleem.
Goed onderhouden plek! Alles beschikbaar incl. Verwarmd zwembad. Leuke exploitanten. Meer en meer op loopafstand. Top fietspaden! Goed eten op de plaats. De plaatsen voor grote campers zijn gedeeltelijk gesloten.
Gratis, prachtige locatie in de wijngaard, rustig. Elektriciteit en levering. Verwijdering defect.
Het aangrenzende veld was vol, dus we hebben hier ingecheckt. Voor 5 euro extra kun je tot 17.00 uur staan in plaats van 12 uur. Alles beschikbaar en onderhouden.
De locatie aan de Rhône en de nabijheid van de stad zijn goed. De V + E is acceptabel. We douchten in de Womo. Het sanitair wordt momenteel gerenoveerd. Personeel vriendelijk, veel Mietunterkünfte.Wir waren op 13.04.2019 daar.
Mooi oud dorp. Wij waren er op zondag, alles gesloten. Praktische V + E, gratis. Absolute rust 's nachts in een indrukwekkend landschap. De rit door de bergen is een hoogtepunt.
Gemakkelijk parkeren in de buurt van de snelweg. Planken gedeeltelijk schuin. We sliepen rustig en veilig.
Parkeren met elektriciteit en verwijdering voor 22 euro. Direct bij het museum, de oude stad met de kathedraal op een paar 100 meter lopen. Luide over de weg en het vliegveld, maar draaglijk. Vriendelijk personeel verwelkomde ons en gaf informatie.
Plaatsen aan de Moezel. Geen elektriciteit op de standplaatsen, maar aan- en afvoer op de camping. We betaalden 7 euro.
Mooie, rustige plek in een aangename omgeving midden in de stad. Momenteel zijn nieuwe parkeerplaatsen voltooid. V + E is momenteel niet mogelijk. We aten bij de Italiaanse Aldo goed en redelijk geprijsd.
Wij waren er op 2.11.18. Als iets gratis is, bent u direct op het water. We betaalden 12 euro incl. Verwijdering + elektriciteit. Het zoete water is helaas uitgeschakeld. We hebben geen gebruik gemaakt van de sanitaire voorzieningen. In de stad was alles helaas uitgestorven. Maar we genoten van de rust.
Gezellige parkeerplaats in het dorp. Praktisch V + E. Mooie wandeling naar Kaiserstuhl door het beukenbos. Aanbevolen guesthouse "thuis".
We bleven alleen en gebruikten niet de bestaande V + E. De snelweg was nauwelijks hoorbaar en we hadden een rustige nacht. De stad en het prachtige meer liggen naast de deur.
Mooie goed verzorgde parkeerplaats. Slagboom opent na betaling, vervolgens de code op de overeenkomstige zuil voor elektriciteit invoeren. Faciliteiten goed onderhouden en functioneel. 3 personen inclusief elektriciteit 12,16Euro. Patiserie op ongeveer 2 kilometer richting de stad. Gelegen direct aan de rivier met een prachtig uitzicht. Aan de andere kant een MCDONALD'S die 24u open is op vrijdag en zaterdag 24 uur. We sliepen desondanks toch
We brachten een zeer stille nacht op doorreis. 5 Euro zonder elektriciteit, incl. Verwijdering. Verwijdering eenvoudig maar functioneel. Geweldige bakkerij met een eigen bakkerij op de hoek van de straat.
Leuke camping aan zee! Gemakkelijke toegang. Geweldige locatie, alles was zeer schoon. Alle faciliteiten beschikbaar. 2 volwassenen en een kind inbegrepen. Elektriciteit 28,60 euro. Al het personeel erg vriendelijk, maar een uitzondering. Een dame achter de balie verkeerde in een zeer slecht humeur, geen welkom, geen verzoek en geen dank.
Absoluut ok! Camperservice passend. Elektriciteit beschikbaar. Het cateringaanbod in oktober was vanuit ons oogpunt zeer overzichtelijk. De nacht was aangenaam stil, slechts enkele auto's reden voorbij.
Een geweldige parkeerplaats in de prachtige natuur. Fantastisch uitzicht op de omliggende bergen. Absoluut stil en we hebben genoten van de sterrenhemel. In de ochtend komt een aardige man uit de gemeenschap en ontvangt 10 €. De laatste 100 meter zijn eigenlijk steil.
Alles was beschikbaar, we voelden ons comfortabel! In het dorp was stokbrood en een kleine dorpscafé. Als je heel goede oren hebt en de wind de goede richting heeft, hoor je een beetje de snelweg.
Wij waren er op 1 september en opnieuw. Mooie parkeerplaats direct aan de gracht met uitzicht op een liftbrug. Goed onderhouden, hygiënische en goed onderhouden parkeerplaatsen. Zeer stil 's nachts. Leuke exploitanten en vele fietspaden, bijvoorbeeld naar Stavoren. Prijs inclusief elektriciteit 13 euro.
Wij waren er op 24.07.18 en we houden echt van de plek aan het meer. Er is een breed zandstrand en het meer nodigt kinderen ook uit om te zwemmen. De douches waren in orde, er is een mogelijkheid om over het chemisch toilet te beschikken. De dame bij de receptie was erg vriendelijk en behulpzaam.
Geweldige locatie met een prachtig uitzicht op de omliggende heuvels. Douches beschikbaar, levering en verwijdering passend. Veel wandel- en wandelpaden, bijvoorbeeld naar de Bismarckturm. Absolute rust in de nacht! Leuke operator! Klassieke gastronomie met een goede prijs / kwaliteitsverhouding. Duci
Sitecode: 19822
Mengsel van camping en staanplaats, een geweldige locatie! Midden in de natuur, inclusief een meertje. Veel spellen voor kinderen. Zeer mooie operator! Elektriciteit wordt berekend op basis van verbruik. Restaurant in de blokhut met zeer goed eten! Duci
Sitecode: 19822
Toplocatie! Een interessante mix van kamperen en pitch met geweldig restaurant. Zeer mooie operator! Absolute rust in de prachtige natuur, met een klein meertje! Elektriciteitskosten verbruiksafhankelijk.
Goed om te overnachten, heel rustig en we voelden ons veilig.
Prachtig uitzicht op de Elbe-Lübeck-kanaal en de jachthaven. Gastronomie ter plaatse aanwezig. 10 euro parkeergeld. Elektriciteit, douches, toiletten en afvalverwerking kost elk afzonderlijk. Storting van Chemisch toilet etc. is niet mogelijk! Dit kan je doen op de tegenover gelegen camperplaats maar dan moet je wel beschikken over een geldige dagkaart Wat wel begrijpelijk is!
Positieve: Dicht bij de stad en het meer. Nadelen: Een zuivere parkeerplaats voor 200SKR, met te weinig aansluitpunten. Tip: Parkeer en blijf op de naastgelegen parkeerplaats met 24-uurs ticket voor 120SKR. De Zweden doen hetzelfde!
Mooie parkeerplaats, rustig 's nachts. Mooie plek met een ijssalon en pizzeria in de Ratskeller. Direct aan het Werra, uitzicht op het kasteel. Veel bomen en weide. Loospunt aanwezig. Een paar meter naar de voormalige innerlijke-Duitse grens.