@Duikelaar-R
- 2020
- Fiat Ducato mc Louis
- 2015
Sitecode: 20274
wat een heerlijke camping. Rust, gezellig en een mooie omgeving. Een enthousiast stel wat je ontvang. leuk gezellige bar met een eenvoudige kaart gewoon top en dat voor een mooie prijs. we betaalden €22 per nacht incl excl wifi €5,- voor3 nachten gewoon een top camping
hier 2 nachten gestaan. mooie plek om te fietsen langs de Rhöne toilet iets verouderd maar schoon. we betaalden €33,88 voor 2 nachten
super leuke ontvangst. sanitair mooi gezellig en schoon. heerlijke omgeving om te fietsen
de prijs is €23 Dit is voor een camper met 2 personen je krijgt er dan ook 2 douchemunten bij. plekken zijn mooi en royaal. Sanitair ziet er ook prima uit
we hebben hier 1 nacht gestaan. Geen verkeerde plek inderdaad het ziet er oud uit naar was schoon het restaurant is eenvoudig maar oke en de omgeving is mooi. ook de prijs is inorde. wat wil een camperaar nog meer
we betaalden €45,60 voor 2 nachten met ACSI Leuke ontvangst mooi schoon sanitair Er wordt flink gewerkt aan het nieuwe zwembad. Ziet er goed uit
camping is gesloten
klein maar heel gezellig we stonden alleen. fijne omgeving voor geocaching. reserveren is een pre
hier 2 nachten heerlijk gestaan mooi toiletgebouw met echt warmwater om aftewassen. heerlijk in de omgeving gefietst
Sitecode: 20154
de omgeving is heel mooi. de camping is nu nog mooi. goed restaurant met zeer schappelijke prijzen. helaas toiletgebouw is minder van de 4 urinoirs was er maar 1 te gebruiken die spoelde niet door. dus het stonk. wij betaalden 2 personen plus camper incl electra €25.80 per nacht
rustige omgeving. schone toiletten en douches wij betaalden€24 per bacht inclusief stroom
mooie rustige camping. mooi uitzicht over het water. toilet verouderd maar schoon. fijn fietspad om de omgeving te verkennen. wij betaalden net geen €22,- met acsi
heerlijke camping volgens ons is de naam veranderd in Youpendi. lekkere pizza en heerlijk zwembad. goede ontvangst. toiletten ouder maar schoon.
zeer goede ontvangst. hele mooie plek met super uitzicht. sanitair is schoon maar voor onze begrippen achterhaald. Eten was ook prima
heerlijke camping. dicht in de buurt van de stranden. de eigenaar heeft veel en leuke humor. erg ruime plaatsen, sanitair verouderd maar schoon. lekkere keuken en weer super genoten van alles
leuke rustige camping. goede ontvangst camper 2 personen €18 per nacht met acsi sanitair oud maar schoon
prima ontvangst. sanitair schoon ziet er prima uit. mooie omgeving om te wandelen
op 21-04-2024 Hier geweest alles was gesloten.
deze camping wordt omgebouwd tot huisjes camping. voorlopig geen plaats voor campers.
deze is op zondag gesloten
hele nette camping. vriendelijk personeel schoon sanitair en heel mooi. we betaalde €18.50 per nacht camper 2 personen met stroom. restaurant heeft een eenvoudige menukaart, de hamburger was lekker.
de ontvangst was prima de toiletten zijn schoon . volgens mij waren er minder dan 10 personen op de gehele camping. ze zijn geen ACSI lid meer. de prijs voor camper met 2 personen is nu €25.50 per nacht beetje hoog voor wat je krijgt.
Een van de fijnste en leukste ontvangst ooit. Erg enthousiast veel humor, fijne plaatsen, toiletgroep eenvoudig naar heel schoon. We komen zeker nog een keer terug
ziet er mooi uit maar camper plaatsen van meer dan 7m zjjn er niet veel. ontvangst was vriendelijk. staan veel glamping tenten
geen NL eigenaar meer. maar de vrouw op de receptie spreek Duits engels en Frans. leuke ontvangst. Sanitair is schoon mooi zwembad. wij stonden op B6 en daar was 4g ontvangst redelijk tot goed.. tevens mooie geocache wandeling gemaakt
we kwamen hier vanddaag 08-10-2023 en alles was gesloten volgen ons zou het tot 30 oktober open zijn?
rustige grote camperplaats we betaalde met acsi €21 per nacht inclusief stroom en douche munt inderdaad is zwembad gesloten
super ontvangst. mooie locatie ook om Westerbork te bezoeken of om te geocachen. de camperplaatsen hadden iets breder gemogen uit kijken dat je geen kras erop krijgt door de best wil stevige lauriertakken. maar super vriendelijke beheerders. ook het eten erg lekker en zeker niet duur. Dochterlief is enthousiast in haar uitleg over alles
Best prijzig het is nu al €18,50. wel inclusief stroom. ook een beetje vreemd dat de vuilwater tank en de wc in de zelfde put moet is erg onhandig
2 nachten €42,50 Rustige camping je kunt mooie wandelingen maken in de omgeving o.a. geocaching leuke route. sanitair verouderd maar schoon
leuke ontvangst. acsi korting. €36,20 2 nachten inclusief stroom en wifi. op een camperplaats
Sitecode: 20334
in het najaar heel veel schaduw. de prijs is nu €31 per nacht (oktober 2022)
super ontvangst. leuk en schoon sanitair. ruime plekken. mooie fiets en wandel omgeving. 300 sek per nacht incl
nieuwe eigenaren ze zitten er nu 1 jaar. ontvangst was super en enthousiast. sanitair ziet er goed en schoon uit. leuke camping voor te wandelen oa geocaching naar Noorwegen.
erg leuke ontvangst. mooie plek om een of twee dagen te staan. schoon sanitair leuke fiets omgeving