@Duincamper60
- 2024
- Adria Compact
Juni 2026
plek genoeg in juni. uitzicht op zee arm. ruim recreatie gedeelte op grind. sanitair in orde afval en horica aan andere kant van camping voorbij alle longstay caravans.
5 foto's toegevoegd · 4 maanden geleden

nette vriendelijke camping met muziekje in toiletgebouw🎶 Door het bewolkte weer en later regen alleen naar buiten geweest voor foto van prachtige regenboog en tijdens avond wandeling herten gezien. pub in hotel om de hoek. eind juni zonder reservering.
Als je tot rust wil komen ben je hier op goede adres.Wij bleven 3 nachten na rondrit NC500 en hier geen zee of Loch uitzicht waardoor ook geen wind. Prachtig goed verzorgd terrein en heerlijke douches, zeer vriendelijk ontvangst 40 pond per nacht, hadden niet gereserveerd.
helaas stond deze kleine mooie camping vol toen wij kwamen. zag er als heerlijke plek uit en we werden vriendelijk ontvangen en kregen tip over andere camping ( half uur rijden)
prima kleine camping , achter de mainstreet alwaar net nieuw Italiaans restaurantje. uitzicht op baai. zonder reservering mochten we op nog 1 ietwat rare grind plek staan zonder stroom, we waren bli en zaten op gras gedeelte met uitzicht.20 euro
camping ligt prachtig met makkelijke oprijdbare terras achtige plekken op grind of gras allen met uitzicht op baai. vriendelijke receptioniste geen dorp vlakbij maar wel eetgelegenheden en Spar met soort pub en afhaal pizza naast camping.
vriendelijke ontvangst en half juni om 15 uur voldoende plek zonder reserveren. je mag rond rijden en zelf je grote plek uitkiezen (gras en grind) sanitair voor ons prima, is wel wat verouderd. Loopafstand naar levendig dorpje, (veer) boten en met eetgelegenheiden en paar pubs.
In het achterland gelegen kleinschalige nette camping.Fantastisch uitzicht vanaf elke plek over het dal naar de zee of naar de heuvels met schaapjes.Grote ruime plekken.Verwarmd ruim sanitair gebouw. Wij kwamen met camper zonder reservering half juni en hadden gewoon plek. Er is geen dorpje of winkel op loopafstand.
Mei 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden