@Duincamper60
- 2024
- Adria Compact
camping ligt prachtig met makkelijke oprijdbare terras achtige plekken op grind of gras allen met uitzicht op baai. vriendelijke receptioniste geen dorp vlakbij maar wel eetgelegenheden en Spar met soort pub en afhaal pizza naast camping.
vriendelijke ontvangst en half juni om 15 uur voldoende plek zonder reserveren. je mag rond rijden en zelf je grote plek uitkiezen (gras en grind) sanitair voor ons prima, is wel wat verouderd. Loopafstand naar levendig dorpje, (veer) boten en met eetgelegenheiden en paar pubs.
In het achterland gelegen kleinschalige nette camping.Fantastisch uitzicht vanaf elke plek over het dal naar de zee of naar de heuvels met schaapjes.Grote ruime plekken.Verwarmd ruim sanitair gebouw. Wij kwamen met camper zonder reservering half juni en hadden gewoon plek. Er is geen dorpje of winkel op loopafstand.

met Pasen weekend verbleven mooie ruime plekken, zo achter de camping uit natuurgebied in.Goed verzorgt sanitair Fietsen kunnen droog staan alwaar ook opladen.
basic kleine goedkope camping met grote plekken en vriendelijke ontvangst eigenaar. heerlijk rustig. sanitair schoon maar sober.
Goed georganiseerde camping, vriendelijk ontvangst ruime plekken , niet gereserveerd en konden op achterste tentenveld zelf plekje kiezen. mooi schoon sanitair op loop en fiets afstand van het mooie stadje Rothenburg. leuk voor 2/3 dagen.
Er zijn maar weinig plekken voor passanten, ligt leuk aan zwemwater, maar ligweide ook voor lokals aardig geholpen ,je kan een eenvoudige maaltijd op terras eten. afwas plek functioneerde niet. 1 nacht camper 2 personen 50 euro te duur voor deze plek.
liggende in rustig dal met prachtig uitzicht, wij begin juli voldoende ruime plekken zelf te kiezen. gloednieuw sanitair met muziekje. gratis reizen met bus voor tripjes. restaurant goed verzorgd en lekker.
prima plek in dal voor paar dagen, met bomen en een stuk koeler dan in de rest van heet Italië. mini winkel in barretje. schoon sanitair. heerlijk fietsen of wandelen. goedkoop en plek te kiezen.
Goed georganiseerde plek vlak bij Tol ( bijna niet hoorbaar)op loopafstand dorp alwaar meerdere restaurants. zwembadje met mooi uitzicht. wel prijzig maar goeie doortrekcamping. keuze uit campingplek of goedkoper camperveld.
gemoedelijke camping , joviale jonge eigenaar,plekken ruim genoeg,voldoende schaduw en direct vanaf je plekje het meer in om te zwemmen of surfen.prachtig sanitair, supermarkt op loopafstand.
vrolijk ontvangst, eigen plekje zoeken, en dat voor onder de 30 euro met uitzicht op de bergen en klein zwembadje voor een duik.aanrader na touren door vallei.