@Duingebied
- 2020
wat een mooie cp met prachtige voorzieningen heerlijk gefietst in een mooie omgeving
een mooie nieuwe cp de plaats is leuk om te bezoeken je kunt een wandeling maken via tegels in het trottoir met het symbool van een appel dan kom je langs de bezienswaardigheden van de plaats
een prima plek om te staan wat betreft de markt dat is wisselend 2 keer in de maand vandaag vrijdag was er geen markt achter de cp begint een wandel fietspad die is 9 km lang schitterende route langs een riviertje met fiets paden van planken en ijzeren oversteken met zelfs een tunneltje net breed genoeg als de fiets
wat een mooie plek lekker rustig heerlijk geslapen staan hier bijna voor een week betaald bij het gemeentehuis krijg je een brief met de gegevens die plaats je achter raam
veel lawaai vanacht van het sportcomplex en om 2 uur van de vuilnisman water is afgesloten met het gevolg dat bij de wc uitwerpselen op de grond liggen jammer dat andere dit doen geen reclame voor camperaars
een heerlijke rustige plaats met alle voorzieningen prachtige fietsomgeving 5 nachten gestaan
wat een rustige omgeving en prachtige fietstochten kunt je hier maken heerlijke douche genieten
rustige camping wij betalden €19.50 inclusief stroom voor een tent met twee personen
heerlijk rustig geslapen smorgens gewekt door de vogels die zongen
waterkraan is verwijderd Geen water meer wel lozen wc en water
prima plaats om te staan met picknick bankjes en een leuke plaats om te bezoeken op loopafstand haven en boven op de berg een kerk met een imposante begraafplaats
heerlijk rustig gelegen aan een park met een leuk plaatsje
heerlijk rustig geslapen we stonden alleen je kunt hier twee wandelingen maken door het natuurpark
mooie camperplaats je kunt een wandeling maken rond de woningen buitenom is 5 km lang
stonden hier heerlijk rustig voor een nachtje alleen een kerkklok die zacht slaat sober maar goed genoeg
heerlijk rustig we hebben twee nachten alleen gestaan mooi uitzicht niets mis met deze plek als je van rust houdt
camperplaats afgesloten met een slagboom je kan een code scannen om er op te staan wij zijn door gereden
rustig dorpje campers van 6 meter kunnen net op de parking staan het camperauto kenmerk staat niet op de juiste plaats adres is wel goed
prima locatie tussen de boeren in met alle dierengeluiden en geuren niets mis mee en een mooi uitzicht
heerlijk rustig alles werkt hier prima water afvoeren sanitair en zwart water
rustige plaats leuk dorpje wij waren er op zaterdag snachts om 12 uur ging een disco met stamp muziek aan tot 5 uur verder je kunt sanitair legen en water pakken
mooie rustige plaats kasteel 2 km omhoog lopende wij waren er op maandag was toen gesloten voor bezoekers prima plek