@Duke92

2022

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Een hele fijne kleine camping, met een geweldig uitzicht op de bergen. De buitendouche is heerlijk. Het terrein is niet vlak, maar met blokken kom je een heel eind. 20 minuutjes met de bus naar de grotten van Postojna, bushalte aan de overkant van de weg. Wij vonden het perfect en hebben hier genoten. Voor een grote camper en 3 personen (waarvan 1 kind), betaalden wij 40 euro p/n.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Precies wat de meeste al zeggen. Een zeer vriendelijk warm welkom gehad door de eigenaar. Hij liet ons eerst even zien welke plekken er beschikbaar waren. "Helaas geen schaduw", maar we staan pal aan het water. Alle plaatsen zijn in de buurt van het water. Prima Deluxe!! Zeer schoon sanitair. Kortom: vriendelijk, mooi, schoon en prima prijzen. Danke schön Igor. jo

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Het terrein zag er prima uit. Alleen het energieloze, gezapige ontvangst heeft ons, samen met de prijs van €42,50 voor een nacht, doen besluiten om verder te gaan. Bij een fijne verwelkoming waren we waarschijnlijk gebleven. Camping prima gesitueerd aan het water. Maar wij staan nu 1 km verderop. Jammer.

Hij is open, er zijn 15 plaatsen. Van te voren reserveren via de website, wij kwamen hier net aan en helaas is hij volgeboekt.

Topplek! Ideaal om te overnachten voordat je Preikestolen gaat bezoeken. Is 10 minuutjes rijden vanaf hier. Tip: rij door tot achter de rode huisjes, hier kan je langs de stenen staan met het mooiste uitzicht op het water. 200 NOK/ 24u, je kan betalen bij de automaat.

Mooie camperplek voor een prima prijs. Je hoort wel de boten langs varen en de trein in de verte. Supermarkt en bakkerij dichtbij. Wij hebben hier prettig gestaan.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Het staat er vol met grote, dure slaapsloepen. Veel plekken. Handig is het vooraf aanmelden. Je krijgt een code om door het hek te komen. Je stroomgebruik kan je allemaal via de app regelen. De locatie aan de Maas is mwah. Ik word er niet warm van. Dat werd ik ook niet van de douche. Die heb ik overgeslagen, want met 3 douches schoot het op.Dat werd ik ook niet van de douche. Want met 3 douches schoot het niet op. Nooit meer en rijd liever door.

Perfecte camping om te staan om te wandelen, fietsen en schaatsen. We hebben een week op de camping zelf gestaan, op een plek vooraan op de heuvel met een geweldig uitzicht. Mooi, verwarmd en schoon sanitair. Vriendelijk personeel, kom je na 18:00u aan dan kan je op de CP voor de camping staan.

Prima CP en plek! Je loopt vanaf hier zo het mooie Idstein in. Je betaald 10 euro via overschrijving, informatie hangt op het bord bij de CP. Aanrader!

We stonden voor 1 nacht voor de camping op deze CP. Voor 3 personen (2 volw, 1 kind) 33 euro kwijt. Dit is veel te veel geld voor wat je krijgt. Geen mooi uitzicht, gewoon een parkeerplaats met stroom. We dachten in het restaurant te kunnen eten, deze was dicht. Wel stroom en een kaartje met de code voor WIFI, maar geen bereik op de CP. WC en douche te gebruiken op de camping, maar niet schoon. Geen aanrader.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Prima camperplaats vooraan de camping. 3 euro betaald voor stroom, totaal waren we 22euro kwijt voor 1 nachtje. Alle camper voorzieningen zijn aanwezig, maar je mag gebruik maken van de faciliteiten op de camping. Goede douches, sanitair erg netjes. Snachts rustig, geen last van de weg. Sochtends lekkere broodjes gehaald in het camping winkeltje. Aanrader!