@DukeDianne
Lid van Campercontact sinds 2026
We bleven maandagavond overnachten en een groep mannen verzamelde zich de hele avond op de parkeerplaats. Een paar van hen lieten hun motoren brullen en reden wat rond. Ze dronken niet, maar waren gewoon aan het socializen. We voelden ons helemaal niet bedreigd. Rond 23.00 uur waren ze vertrokken en toen hadden we een heel rustige nacht.
Dit is een plek waar niets naar behoren werkt. Er zijn geen vuilnisbakken op de camping, de douchebakken lopen vol en stromen over, waardoor je gedwongen bent je in de openbare ruimte af te drogen en aan te kleden. Er is geen elektriciteit en het water valt af en toe weg. Er liggen overal bouwmaterialen, maar er wordt niet gebouwd. Niets is af. De eigenaren zijn vreemd; ze glimlachen alleen als ze geld ontvangen.
Er zijn bouwwerkzaamheden rond de ingang van de parkeerplaats bij het station, waardoor grote campers er niet kunnen parkeren. Mijn Ducato-camper paste precies op de toegewezen plek. Je bent er van harte welkom en parkeren 's nachts is geen probleem. Het is 25 minuten lopen naar de oude stad. Er zijn veel restaurants en bars in de buurt van de parkeerplaats, waardoor het er 's nachts erg rustig is zonder treinlawaai.