@Duobakker
- 2006
Wat een super camping. Zonnige plek, schaduw plek, van alles is er. sanitair prima. Heerlijk warm water, het wordt goed schoongemaakt! Super vriendelijke ontvangst. We hebben lekker gegeten in de bar. Je kunt badderen in de Lot of in het zwembad. En in 10 minuutjes fiets je rustig naar het schattige plaatsje. Aanrader!
Leuke plek om de stad te bekijken maar dat is het dan ook. Sanitair onder de maat. wordt schoongemaakt met de Franse slag
Prima camping, aardige ontvangst. Sanitair goed maar matig schoon. we waren hier eerder, nu heel veel chalets erbij gekomen. De gemeente plaatst daar ook niet-toeristen in die chalets. Komt het camping gevoel niet ten goede. Anders vier sterren. Charlieu leuke plaats.
Voldoende vanwege de makkelijke liggen aan de snelweg. meer dan voldoende voor het lekkere eten in het restaurant. Sanitair weinig, mochten alle plaatsen bezet zijn. Matig schoon. Afvalwater lozen niet mogelijk of niet goed aangegeven. Prijs aan de hoge kant, 28,50 voor twee personen incl stroom!
Super lekker plekje om tot rust te komen. Mooie plekjes. Sanitair gedateerd maar prima te doen en goed schoon! Aardig personeel en vriendelijke ontvangst.
we hebben hier eind februari gestaan. fijne kleine camping. aardige mevrouw. sanitair was heerlijk verwarmd. jammer dat er geen loospunt is voor grijs water en chemisch toilet. maar voor een paar dagen heerlijk gestaan. leuk plaatsje.
wij waren hier 1 maart 2023. camping was open. bijna hele jaar. gewoon even bellen onderweg. heel aardige mevrouw. Douches zijn lekker warm. de ruimte niet.
Heerlijke rustige camping. We stonden op plek 23 met prachtig uitzicht op de bergen. Alleraardigste ontvangst van de dames op de receptie. Prima schoon sanitair. Geen echt camper service punt maar de dame van de receptie hielp even met water vullen.
website van de gemeente geeft aan: camping geopend vanaf 18 mei. Helaas voor ons!
Prettige camping voor doorreis. Was nu al open! weet niet precies per wanneer!
wij waren hier al vaker. mooie camping. Maar in info staat per 1 februari geopend. Helaas niet. wij stonden ook voor een dichte poort!
Wij hadden dezelfde ervaring als de meneer hiervoor, wij waren er op 15 november! Voor de zomermaanden prachtige plek. Nu niet!
Ik geef de twee sterren alleen voor de ligging en de aardige beheerster. Sanitair echt onder de maat, met hangjongeren voor de deur. Kleine plaatsen. "vaste" camperaars geeft ook geen fijne indruk. Aan drukke weg.
Keurige plaats, werkt met een pasje voor verblijf en sanitair, dat overigens van zeer goede kwaliteit was. nu november 2021, niet druk. Voor zomers niet zulke grote plaatsen.
Erg mooie camperplaats. uitstekend sanitair, met code toegankelijk. toiletten altijd vrij te gebruiken. Erg aardige beheerder. We waren hier 12 november 2021, nog half bezet. Ditzum is leuk plaatsje!
staan op 2 oktober voor de deur. camping gesloten. terwijl op de website staat tot 15 oktober geopend.
Wij wilden hier een plekje op 27 juli 2020. voor de middag al vol. zag er allemaal keurig uit zo op het hoog, maar hutje mutje vol. veelal Nederlanders