@Duoglobetrotters
- 2015
- Ford
September 2026
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Deze camperplek is het meest geschikt voor campers van max 6 m, maar er is een sanizuil en is vlakbij de autobaan gelegen En groot voordeel is het gratis busvervoer naar Luxemburg-Stad vanaf opstappunt Casino met bus 413 Vergeet ook niet de oude douanepost naar Frankrijk te bezoeken
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Sitecode: 197017
Prima gratis en rustige camperplek zonder voorzieningen op kwartier loopafstand van het centrum van Olten Camperlengte maximaal 6m
Februari 2026
Een tussenstop gemaakt op deze gratis camperplek (verbod op campinggedrag) In de winter is deze camperplek unheimisch en te ver van het centrum Er zijn echter werkzaamheden/geen camperparkeerplaatsen op mix-parking/bij station Op enige beschikbare busparkeerplaats wordt actief beboet! Gemeente stimuleert bij navraag gasten per OV te komen Prima, maar dan voelen wij ons met camper niet welkom en trekken verder naar het gastvrije Waldkirch
Rustig gelegen parkeerplaats bij Monschau, maar lijkt niet officieel te zijn, gezien de slagboom aan het begin van het terrein
De racende autootjes kwamen we onderweg al tegen en daarna de cirkels van de wielsporen Er was verder geen enkele camper en het voelde niet veilig om te blijven Jammer!
Prima plek, maar er stonden al 10 campers, terwijl er maar het geringe aantal van 4 mogen staan! Dus doorgereden
Wij waren vaker op deze fijne camperplek, maar wederom staat er een vaste klant met caravan en tent Wij waren hierdoor genoodzaakt door te rijden
Prima camperplek, precies op de grens van Nederland/Duitsland om Nationaal Park De Maasduinen per fiets of wandelend te verkennen Voldoende voorzieningen en naastgelegen restaurant, Camper €4,75 per overnachting via social deals, €1,80 toeristenbelasting pp en €10,- als borg voor de sleutel van het hek
Mooie plek naast molen en goed restaurant. Wat de stroom zuil betreft, de rode kabel steekt ernaast uit de grond. Zie foto. Vandaar geen stroom.....
Een foto toegevoegd aan een locatie · 12 maanden geleden