@Duojacky
Prachtige locatie naast de rivier en een korte wandeling naar het dorp Beau. Gratis water ter waarde van € 5,-.
Mooie locatie, ruime en aangename parkeerplaats, uitstekende service. Bakken bij de Marie tegenover een zeer mooie bakker.
Prima locatie op loopafstand van historisch dorp. Veel ruimte, € 3 voor 24 uur verblijf. Grijs en zwart dump gratis, geen water nodig (kosten €3) Sterk aanbevelen.
Mooie lucht. We stopten hier voor een picknick op weg naar de Franse grens. Het zou een perfecte overnachtingsplek zijn.
Bedankt aan de gemeenschap voor deze camperplaats. We zijn 8 meter lang en hadden geen probleem om de parkeerplaats te betreden. Alles zeer schoon, servicepunt was zeer goed. We betaalden net €1 voor water. Rustig overdag en 's nachts. Ik wou dat we dit soort plaatsen in het VK hadden. Kan aanbevelen.
Een prachtige plek onder het pittoreske stadje Morella. We parkeerden op het terras boven de aire om te profiteren van het uitzicht, de politie reed 's ochtends langs maar gaf geen commentaar. Gratis stop en gratis diensten worden zeer gewaardeerd, dankzij de gemeenschap.
Welterusten, genoeg ruimte voor grote kampeerders. Geen faciliteiten. Een korte wandeling naar Lidl en Carrefour. Rustig 's nachts en voelde me veilig.
Hier een nacht gestopt, geen voorzieningen, zelfs geen prullenbak maar het is een prachtige locatie en het park is een wandeling waard. We waren alleen voor de nacht, maar voelden ons volkomen veilig. Vergeet je insectenwerend middel niet, er waren veel muggen toen wij er waren.
Zeer mooie camperplaats, uitstekend servicegebied dat zeer schoon is en alles biedt wat u nodig heeft. Eigenaren erg behulpzaam. Wat lawaai van de weg, maar het stoorde ons niet. Brood bezorgen in de ochtend. Een nacht verbleven, kan het ten zeerste aanbevelen.
Zeer mooie aire met alle faciliteiten en gratis. Dank aan het dorp. Er is nog een leuke stop in de buurt bij de dam die geen faciliteiten heeft maar prachtige uitzichten als deze plek vol is
Prachtige locatie, we zijn erin geslaagd de heuvel te beklimmen in onze 8 meter lange camper en het was het waard. Zeer mooie aire, schoon, goed gespreid, goede faciliteiten. De manager belt elke dag, we lieten ons binnen en gingen aan de slag. Leuk dorpje, de wandeling waard en lekker rond gewandeld. 3 nachten verbleven. Kan het ten zeerste aanbevelen.
Perfect in orde voor een gratis overnachting als je op doorreis bent. Een beetje mensenlawaai tot middernacht maar daarna stil. . we verbleven op een vrijdagavond. Gratis diensten.
Stopte haar voor een pauze in het rijden en een kopje koffie. Alleen camper daar, veel ruimte. Geen voorzieningen maar prima geschikt voor een gratis overnachting.
Hier verbleven voor 2 nachten. Geweldige plek om over de grens naar Gibraltar te wandelen en een perfecte nachtstop in de jachthaven. Betaalde € 17 per nacht omdat we meer dan 3,5 t zijn, was het waard. Diensten inbegrepen.
Geweldige parkeerplaats dicht bij het strand met alle voorzieningen in goede staat. Parkeerwachter erg behulpzaam. Goede prijs voor € 8 voor 24 uur.
We hebben hier net gratis diensten gebruikt, maar het is een erg leuke tussenstop, zou perfect zijn voor een nachtstop, maximaal 24 uur.
Prima locatie voor een dag en nacht stop voor ons. Er is wat lawaai van de weg dus je moet beslissen of dat je stoort, we vonden het niet erg. Heel proper.
Ik hou van deze locatie dicht bij de veerhaven. Een wandeling waard naar het strand en de stad. Ben hier vaak geweest.
Overnachtte 15 maart 2022. Zeer mooie plek, wandelingen en fietstochten aangrenzend. Geen diensten.
Mooie rustige plek in mooi dorp. Stil 's nachts. Geen diensten. Boulangerie dichtbij in dorp.
Zeer mooie ruime aire omgeven door groene ruimte. We verbleven op 17 maart 2022. We waren de enige camper daar maar voelden ons volkomen veilig. Geen diensten.
Hier verbleven 18 maart 2022. Mooie plek aan rivier met mooie wandelingen. Gedumpt grijs en zwart afval, maar zoet water niet beschikbaar. Boulangerie op loopafstand in de stad.
Overnacht 19 maart 2022. Leuke tussenstop met gratis diensten dicht bij stad die op loopafstand is en zeker een bezoek waard.
Gratis diensten gebruikt 21 maart 2022. Geen nachtstop.
Mooie parkeerplaats in een mooi dorp met commercie. Geen diensten. Rustig 's nachts.
Mooie parkeerplaats op zeer aangename locatie. Geen diensten.
Grote parkeerplaats, voldoende ruimte voor campers, moet verticaal in een ruimte parkeren, dit werd afgedwongen door de politie die meerdere bezoeken bracht! Gebruikte diensten in de buurt
Overnachtte 26 maart 2022. Voldoende plaatsen voor campers op parkeerplaats. Had een mooie wandeling naar de stad, heeft een interessante geschiedenis. Gebruikte gratis services, allemaal werkend.
Overnacht 27 maart 2022. Leuke plek bij Park met diensten. Stil 's nachts
Overnachtte 28 maart 2022. Leuke gratis lucht en gratis diensten aan de rand van een rustig dorp. Rustige nacht gehad. Dankbaar aan dorpen die deze diensten verlenen
Overnachtte 29 maart 2022. Geweldige plek om de kathedraal te bezoeken. Leuke tussenstop aan de rand van een park wat leidt tot een mooie boswandeling. Gebruikte services, allemaal gratis, kunnen aanbevelen.
Geweldige overnachtingsplaats met prachtig uitzicht over het water. Genoeg plekken om te wandelen, fijn als je een hond hebt. Politie reed 's avonds langs, geen problemen. Geen diensten, maar geen probleem voor ons.
Verbleven hier op 30 maart 2022. We hielden van deze tussenstop, op de mooiste locatie. Veel ruimte en ook gratis diensten.
Hier een nacht verbleven 31 maart 2022. Dit is een prachtige parkeerplaats en we hebben genoten van wandelen met onze hond door het park. We waren een van de slechts twee campers die geparkeerd stonden. Zeer rustig. Geen diensten maar locatie maakt dat goed!
Oké stop voor het stadscentrum, gratis diensten beschikbaar.
Hier een nacht verbleven op 2 april 2022. Mooie locatie voor parkeren en mooie wandelingen door de stad. Diensten zijn op korte afstand in de buurt van Pingo Doce. Kan aanbevelen
Geweldige locatie om de basiliek te bezoeken. We bezochten op 3 april 2022. Wij hebben op een van de aangewezen camperplaatsen geparkeerd maar het lijkt erop dat het parkeren van campers op de andere parkeerterreinen wordt gedoogd.
Verbleef hier een nacht 4 april 2022. Goede plek om te stoppen, veel ruimte, alle voorzieningen. Op loopafstand van strand.
Verbleef hier een nacht op 6 april 2022. Geweldige locatie naast het paleis. Mooie veilige plek, erg rustig 's nachts. Kan aanbevelen.
Ik verbleef een nacht op 6 april 2022. Geweldige gratis tussenstop met gratis services en elektriciteit. Genoeg ruimte. Lidl naast de deur erg handig.
Hier een nacht verbleven op 7 april 2022. Geen diensten maar een prachtige plek om te overnachten. Leuke hondenwandelingen. Zeer rustig.
Hier een nacht verbleven op 8 april 2022. Het was oké, ze bouwen hier een nieuwe tussenstop. Diensten waren een beetje lastig om toegang te krijgen, maar we hebben ze wel gebruikt. Rustig dorp.
Fantastische locatie, geweldige site. Verbleef hier 10 nachten (oorspronkelijk slechts 2 gepland!). Had alles wat we nodig hadden. Sitemanager was erg vriendelijk en behulpzaam. Zou hier zeker weer verblijven en zou het ten zeerste aanbevelen.
Verbleef hier op 19 april 2022. Kosten € 10 inclusief services en elektriciteit. Goed ingedeelde plaatsen en mooi en schoon. Lidl naast de deur is handig.
Zeer goed verzorgd park up. Alle beschikbare diensten, water en elektriciteit op elke staanplaats, kosten € 6 per nacht (ter plaatse te betalen op kantoor). Niet veel te beleven in het dorp, erg rustig. We waren de enige camper in de nacht dat we er verbleven. Volg de borden in het dorp voor toegang. Straten kunnen smal lijken maar zijn begaanbaar, we zijn een grote camper.
Prachtig verzorgde overnachtingsplaats op het platteland. Alle faciliteiten aanwezig (7€ voor staanplaats en 2€ voor elektriciteit). Wifi inbegrepen. Vlakke parkeerplaats, mooi uitzicht, wandelen vanaf de camping (goed voor honden). Gastheer was uiterst behulpzaam en gastvrij. Leuke speelruimte als je kinderen hebt. Vredige nacht.
Prima locatie voor een overnachting. Geen voorzieningen (bakken op parkeerplaats) maar veel te zien in het natuurgebied, zeker een bezoek waard. We zijn een grote camper en hadden geen problemen met toegang. Heel rustig, € 5 betaald, in café. Kan aanbevelen.
Gebruikte gratis diensten, water, toilet dump en grijs afval. Alle beschikbare buitenpoort.