@Dup
- 2000
- Integraal
- Huren
dit jaar voor de 4e keer bezocht en weer hartelijk ontvangen door Joop en Yvonne keurige camperplaats zeker een aanrader we proberen dan ook elk jaar langs te gaan om een paar dagen met de camper te verblijven
uitstekende plek, vriendelijke ontvangst, heerlijk gegeten in het restaurant met zeer vriendelijke bediening stroom kon ik kiezen uit 6 of 10 ampère, 10 ampère 2€ duurder
mooie plekken, wasmachine, douche aanwezig heerlijk gestaan
kwamen een dag te vroeg camping was gesloten maar de eigenaar was zo vriendelijk om ons toe te laten aangezien we. niet van de faciliteiten gebruik hoefden te maken rekende hij alleen 5€ stroom zeer vriendelijk ontvangen zeker een aanrader
zeer vriendelijk ontvangen gezellig met mede camperaars in de garage heerlijk gegeten bereid door de eigenaresse. zeker een aanrader
uitstekende cp we waren hier een paar jaar geleden toen was men bezig met de bouw van het zwembad we wilden voor een nacht boeken maar zijn uiteindelijk 3 nachten gebleven hebben de laatste avond nog heerlijk gegeten op het terras zeker een aanrader
staan inderdaad voor een gesloten hek dus door gereden naar camping El mundo staan we uitstekend