@Duponts
Lid van Campercontact sinds 2020
2022
over algemeen prima camping. maar, na aankomst werden wij naar zgn Sudstrand gestuurd. dit was een ander en minder mooi deel van de camping met enkel vaste plekken. Ook kan je na 20:00 niet meer het terrein af met de camper; Er is een groot hek wat alleen open gaat als je belt naar de receptie. Het sanitair was oud maar prima. wij zullen er niet snel weer heen gaan, maar voor doorreis deed het de truc.
2021
Voor ons heerlijk plekje geweest. goede schaduwplekken. perfect uitvalsbasis voor Luca en Pisa om op de fiets te verkennen. ook konden we lekker afkoelen in het riviertje naast de camperplaats. Sanitair was prima.
mooie rustige locatie nabij centrum. sanitair tip top in orde. aardige eigenaar. zeker goed voor een nachtje op doorreis en natuurlijk mooie plek om naar centrum Montelice te fietsen
Geen aanrader. de onvriendelijke eigenaar wilde ons paspoort in zijn kastje op de receptie (lees: schuurtje) houden gedurende ons verblijf. Dit zou vanwege corona zijn. we hebben het niet geaccepteerd en zijn weer weggegaan. kon ook alleen maar cash betalen.
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.